Äkkilähdöt


Kaikki Lomamatkojen äkkilähdöt löydät tältä sivulta. Äkkilähdön hinta (poislukien pelkät lennot ja määrittelemätön majoitus) sisältää edestakaiset lennot, määritellyn majoituksen sekä suomenkieliset opaspalvelut. Hinnat per henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa tai huoneistossa. Lentokenttäkuljetukset saatavilla majoituksen sisältäviin äkkilähtöihin lisämaksusta. Toimi nopeasti ja ota äkkilähtö lämpöön!

Äkkilähdöt lämpöön. Varaa Lomamatkojen äkkilähtö jo tänään

 

Lomamatkojen äkkilähdöt sisältävät joko määritellyn tai määrittelemättömän majoituksen. Määritelty majoitus kertoo, miten ja missä asut lomallasi. Määrittelemätön majoitus selviää vasta kohdemaan lentokentällä. Mikäli tahdot järjestää itse majoituksesi, valittavanasi on saatavuuden mukaan myös pelkkiä lentoja parhaisiin kohteisiin. Alta voit tutustua tämän hetken äkkilähtötilanteeseen. Toimi nopeasti – unelmaloma odottaa! 

 

Huom! Näet kaikki tietyn lähdön majoitusvaihtoehdot painamalla ensin kyseisen rivin hinta-painikketta.

Ladataan...
Tietoa äkkilähdöistä

Äkkilähtöjen varaustilanne muuttuu koko ajan, joten toimi nopeasti. Lomamatkojen äkkilähdöt sisältävät meno-paluulennot, määritellyn majoituksen sekä suomenkieliset opaspalvelut tai vaihtoehtoisesti pelkät lennot tai määrittelemättömän majoituksen.

 

Voit täydentää äkkilähtöäsi lisäpalveluilla, kuten lentokenttäkuljetuksilla tai retkillä. Huomaathan, että lentokoneateriat tulee tilata viimeistään kaksi vuorokautta ennen lähtöpäivää.

 

Äkkilähdöt-sivun hinta- ja saatavuus tiedot päivittyvät jatkuvasti, mutta huomaathan silti, että äkkilähtöjen tilanne voi muuttua, sillä viimeiset paikat saatetaan myydä hyvinkin nopeasti. Viimeisimmän hinta- ja saatavuustiedon näet aina varausta tehdessäsi.

 

Äkkilähdöt kotikentältä

Äkkilähdöt omalta kotikentältäsi löydät valitsemalla lentoaseman kohdasta Valitse lähtökenttä. Mikäli haluamastasi lähtökaupungista ei ole tällä hetkellä äkkilähtöjä, voit katsoa kaikki kaupunkisi lähdöt tältä sivulta.Tarjoukset

Katso kaikki ajankohtaiset matkatarjouksemme, ja säästä selvää rahaa lomastasi.

Katso kaikki tarjoukset »

 

 

Tilaa uutiskirje

Haluatko saada parhaat tarjoukset ensimmäisten joukossa? Tilaa Lomamatkojen uutiskirje ja varmista, että rahaa säästävät tarjoukset sekä raikkaimmat lomavinkit saapuvat aina tuoreeltaan suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje »

 
Sulje
Asiakaspalvelu
020 120 4100
Arkisin 8.00-18.00
Lauantaisin 10.00-14.00
Sunnuntaisin 10.00-14.00
Ryhmämatkamyynti
020 120 4070
Arkisin 9.00-16.00
Nettivarausten tuki
020 120 4750
Arkisin 8.00-16.00
Valitse maa ja kohde.
Enintään 8 henkilöä/varaus (pelkkä lento). Voit varata vain yhden huoneen kerrallaan, eli 1-4 aikuista ja enintään 3 lisävuodetta lapsille.
[Missing text /general/livechat/status for fi-FI][Missing text /general/livechat/open for fi-FI]Sulje