• Täyden palvelun hotellialue

Rodopi Hotel Complex

4
Loppu
Takaisin

Huoneet & hinnat

  • Matkustajat
     
Peru Lähtökenttä
Lähtö
 
  • Kaikki(KAIKKI)
Peru Lähtöpäivä Matkan kesto
Valitse matkan kesto
Valitse lähtöpäivä
Hintakehitys
Peru Matkustajat
Valitse matkustajien määrä

Rodopi Hotel Complex

Rauhallinen ja vehreä täyden palvelun hotellialue houkuttelee koko perheen leppoisaan lomanviettoon. Alueella on kolme hotellia (Rodopi, Zvete ja Flora Park), joiden palvelut ovat kaikille yhteisiä ja lomamatkalaisten käytettävissä. Läheisen ison hotellin yhteydessä on useita liikkeitä.

Yleiset tilat ja palvelut
Kaikissa hotelleissa on oma vastaanotto. Alueella on yhteensä kolme ravintolaa, kolme baaria, snackbaari ja pizzeria. Kauppa, kampaamo, kylpylä, sauna, höyrysauna, kuntosali, tenniskenttä ja erilaisia urheiluaktiviteetteja ja tekemistä lapsille. Jokaisessa hotellissa upea allasalue, lisäksi yhteinen allasalue. Hotelleissa on erilaista ohjemaa päivittäin (ei suomenkielistä). Pääateriat (aamiainen, lounas ja illallinen) voi nauttia minkä tahansa hotellin ravintolassa.

Huoneet
Tilavat, valoisat ja kauniisti sisustetut huoneet, joissa on puhelin, satelliitti-TV, minijääkaappi, hiustenkuivaaja, suihku, wc ja parveke. Kokolattiamatot. Lisävuode 1–2 lapselle.

Perushintaan sisältyy
Majoitus 
1)  2 hengen huoneessa
2)  3 hengen perhehuoneessa (vähintään 3 hlöä / enintään 2 aik. + 2 lasta)

All inclusive. 

Lisämaksusta  huone yhdelle (+130 €/vk).

Sunny Beach, 8240 Bulgaria
Puh.: +359-554-23 040
Fax.: –23 043
www.bulsunhotels.com

Kartta

Retket

Retkellä suuntaamme Bulgarian neljänneksi suurimpaan kaupunkiin Burgasiin, sekä sen suurimpiin ostoskeskuksiin. Täällä voimme tehdä tuliaisostokset sekä erilaisia löytöjä. Retken aluksi suuntaamme Burgasin ensimmäiseen ostoskeskukseen, Plazaan. Sieltä löytyy paljon meillekin tuttuja merkkiliikkeitä, joita yhteensä ostoskeskuksessa on yli 100. Ostosten välillä voi hengähtää kahvitauolla.

Plazan jälkeen jatkamme suurempaan ostoskeskukseen, Galleriaan.  Ostoksien välissä on myös hyvä pysähtyä kahvittelemaan tai syömään lounasta. Lomamatkojen retkellä saat myös alennuskortin Gallerian moniin liikkeisiin. 

Tuliaisostosten teko ja vaatekaapin uusiminen kannattaa hoitaa juuri Burgasissa. Toisin kuin loma-alueella, on Burgasissa tarjolla hyvälaatuisia merkkejä edullisin hinnoin. Pienempi veroaste että Euroopan yksi edullisimmista hintatasoista tekevät Bulgariasta varteenotettavan ostoskohteen meille suomalaisille.

Bulgarialla on pitkät perinteet viininviljelymaana ja onneksemme läheinen Pomorien- kaupunki on tunnettua viininviljelyaluetta. Tutustumme viininviljelyn saloihin sekä paikallisiin viineihin. Mitä eri merkinnät viinipullojen kyljessä merkitsevätkään? Burgasista ajelemme Via Pontican -viinitilalle. Täällä pääsemme tutustumaan paikalliseen viinikellariin ja kierroksen jälkeen on aika maistella eri rypälelajikkeista valmistettuja viinejä. Viinien kera maistuvat paikalliset juustot ja leikkeleet. Pääsemme myös maistamaan tilan omaa brandya. Retken päätteeksi meillä on mahdollisuus myös tuliaisostoksiin viinitilan omasta viinimyymälästä.

Retkellä on mukana Lomamatkojen opas.  Hintatieto kesältä 2015: 30 €/aikuiset, lapset 2-14-v. 15 €.  Retken voi varata jo Suomessa ennen matkaa.

Voit osallistua myös kansainvälisisille retkille, kysy lisää oppaalta. Opastuskielenä on yleensä englanti ja jokin toinen kieli (esim. venäjä tai saksa). Hintatiedot kesältä 2015.

Bulgarialainen illanvietto 30 €/ 15 €

Joskus tuntuu kuin aika olisi pysähtynyt pienissä bulgarialaisissa kylissä. Vain lyhyen ajomatkan päässä loma-alueesta sijaitsee tällaisia kyliä, joissa aito maalaiselämä jatkuu kuin entisaikojen tahtiin. Jo matkan varrella saa ihailla upeita maisemia, paikallista luontoa ja maaseutua parhaimmillaan. Paimentolaiset laiduntavat laumojaan matkatessamme pieneen Batan kylään.

Perillä illallisravintolassa teidät toivotetaan tervetulleeksi perinteisin bulgarialaisin menoin, tarjoillen pogatsha-leipää gaidan soidessa taustalla. Illan kuluessa nautitaan maukkaita perinteisiä bulgarialaisia herkkuja: bob tsorba -keittoa, alkusalaatteja, liharuokia aina makeaan baklavaan asti. Ruokajuomaksi tarjolla on lähialueen viinejä ja kotitekoista limonadia. 

Illan ohjelma pitää sisällään perinteitä pulppuavaa tanssia sekä huumoria ja kilpailuja. Pimenevä ilta huipentuu jännittävään nestinariin eli tulisilla hiilillä kävelyyn. Esitysten päätteeksi on mahdollisuus laittaa jalalla koreaksi hyvän musiikin tahtiin. Mukava ja tunnelmallinen iltaretki tarjoaa mahdollisuuden päästä tutustumaan bulgarialaiseen kulttuuriin ja kansanperinteisiin. Muistathan varata mukaasi lämmintä vaatetta!


Varna, Mustanmeren timantti 38 € / 20 €

Maan suurimpiin kaupunkeihin lukeutuva Varna on tunnettu kulttuuri- ja opiskelijakaupunki.  Rannikon pohjoisosaan suuntaavalla retkellä tutustumme tähän viehättävään suurkaupunkiin sekä sen lähellä olevaan Aladjan luostariin. Matka taittuu Mustanmeren rannikkoa pitkin kohti pohjoista. Matkalla ylitämme Balkan- vuoriston, joka halkoo Bulgariaa itä-länsi-suunnassa. Maisemat vaihtuvat ja matkan aikana näemme pieniä kasvavia kyliä.

Retken ensimmäinen pysähdys on Aladjan luostariin. Luostarin kerrotaan olevan louhittu kallioon 1200- 1300- luvulla, mutta erakkomunkkien tiedetään pitäneen kallioseinämissä olevia kalkkikiviluolia luostarinaan jo 300- luvulla. Munkit asuttivat luostaria aina 1600- tai 1700-luvulle asti, mutta nykyisin se toimii suosittuna matkailukohteena. Aladja nimensä luostari on aikoinaan saanut luultavasti värikkäistä maalauksistaan, sillä sana merkitsee kirjavaa.

Varnan keskustassa nautitun lounaan jälkeen meille jää vapaa-aikaa ostosten tekoon ja omatoimiseen kaupungin katseluun.  Vapaa-ajallaan voi hyvin myös vierailla Varnan Neitsyt Marialle pyhitetyssä katedraalissa, joka on Bulgarian toiseksi suurin.

Istanbul - Bysantin taikaa ja tunnelmaa 2 pv 95 € / 48 €

Kahden päivän retki kohti lumoavaa Istanbulia alkaa myöhään illalla ja Istanbuliin saavumme jo varhain aamulla. Kaupungin keskustan nähtävyyksiin pääsemme tutustumaan heti kaupunkikierroksella. Kierroksen aikana näemme muun muassa Sinisen moskeijan upeine minareetteineen sekä Bysantin aikaisen Hippodromen aukion, jossa nähtiin aikoinaan vauhdikkaita hevosajoja.

Päivän aikana nautimme lounaan paikallisessa viehättävässä ravintolassa. Illalla meille tarjoutuu mahdollisuus lähteä tutustumaan lisämaksusta turkkilaiseen illanviettoon nauttimaan hyvästä ruoasta ja erilaisista kulttuuriesityksistä. Kahden päivän retken hintaan sisältyy majoitus aamiaisella kaupungin keskusta-alueen hyvätasoisessa hotellissa kahden hengen huoneissa. Yksinään matkustavilta peritään lisämaksu, mikäli he haluavat huoneen omaan käyttöönsä. Toisena retkipäivänä on vapaa-aikaa ja mahdollisuus tutustua itsenäisesti Istanbulin saloihin. Vaihtoehtoisesti voi lisämaksusta lähteä Bosporinsalmelle veneilemään ja tekemään ostoksia Grand Bazaarissa. Takaisin Bulgariaan lähdetään iltapäivän aikana ja Sunny Beachille saavutaan myöhään illalla.

Veliko Tarnovo ja Arbanassi 56 € / 28 €
Jeeppisafari 39 € / 27 €
Kazanlakin Ruusulaakso 56 € / 28 €
Sofia ja Rilan luostari 2 pv 112 € / 56 €

Hintatiedot kesältä 2015.

Jaa tämä sivu sähköpostitse