• All inclusive -hotelli täydelliseen rentoutumiseen.

Hotelli Barceló Jandia Mar

4
Takaisin

Huoneet & hinnat

  • Matkustajat
     
Peru Lähtökenttä
Lähtö
 
  • Helsinki
Peru Lähtöpäivä
Valitse lähtöpäivä
Keskihinta kuukausittain
Peru Matkustajat
Valitse matkustajien määrä
  • Lasten iät:
  • All inclusive
  • Lastenallas
  • Ravintola
  • Uima-allas

All inclusive -hotelli täydelliseen rentoutumiseen. Tämä asiakkaidemme suosima piilopaikka on upea ja viihtyisä, allasalueiden lomaan jää viheristutuksia ja palmuja. Lepolomaan voi yhdistää myös kylpyläosaston palveluja kuten hierontaa ja kauneushoitoja, sekä hotellin tarjoamia viihdyttäviä ohjelmia. Hotelli sopii myös perheille. Täältä palaat levänneenä kotiin!

Sijainti
Hotelli sijaitsee rauhallisella rinteellä lähellä Jandian pitkää hienohiekkaista rantaa. Hotellin alueella on korkeuseroja ja osaan hotellirakennuksista kuljetaan portaiden kautta. Hotellin bussilla pääsee alas rantakadulle pari kertaa päivässä. Loma-alueen keskustaan on matkaa noin kaksi kilometriä ja siitä edelleen paikalliseen Morro Jablen kylään saman verran
.

Yleiset tilat ja palvelut
Tilava vastaanottoaula, aulabaari ja viihtyisiä oleskelutiloja. Internetpiste ja aulassa maksuton WiFi, nopeampi yhteys maksullinen. Pesulapalvelu, matkamuistomyymälä. Buffetravintola, à la carte -ravintola, kahvila ja iltaisin avoinna oleva viihdebaari sekä disko, jonne on 18 vuoden ikäraja. Allasalueella on snackbaari, kaksi uima-allasta, erillinen lastenallas, aurinkotuolit ja -varjot sekä saatavilla allaspyyhkeitä panttia vastaan. Minigolf, biljardi ja pöytätennis. Kansainvälinen lastenkerho, leikkipaikka ja -huone. Kylpyläosasto (ikäraja 16 v), jossa on uima-allas, poreallas, sauna ja kuntosali sekä hieronnan ja muiden kylpylähoitojen lisäksi myös kauneushoitoja. Alle 16-vuotiaat voivat olla kylpyläosastolla rajoitettuna aikana aikuisen seurassa. Paljon hotellin järjestämää kansainvälistä aktiviteetti- ja viihdeohjelmaa, mm. iltaisin elävää musiikkia. Viereisen sisarhotellin tenniskenttä käytettävissä.

Huoneet
Avarissa huoneissa on puhelin, satelliitti-TV, maksullinen tallelokero, pieni jääkaappi, hiustenkuivaaja, suihku, kylpyamme ja parveke tai terassi. Laattalattiat. Myös perhehuoneita.

Ilmastointi Kyllä
Baari Kyllä
Rakennusvuosi 2005
Lakanoiden vaihto, krt viikossa 3
Pyyhkeiden vaihto, krt viikossa 6
Lastenallas Kyllä
Siivous, krt viikossa 6
Talletus Lisämaksusta
Etäisyys rannalle 700 m
Paikalliseen keskustaan 4 km
Keskustaan 5 km
Hissi Osassa hotellia
Kerroksia 3-6
Minibar Ei
Allaspyyhkeet Lisämaksusta
Jääkaappi Kyllä
Ravintola Kyllä
Huoneita 480
Uima-allas Kyllä
TV huoneessa / huoneistossa Kyllä
WiFi Lisämaksusta

Päärakennus on 6-kerroksinen ja siellä on hissi. Muut majoitusrakennukset ovat hissittömiä ja niissä on kolme kerrosta.

All inclusive
Ateriat, välipalat ja paikalliset juomat buffetravintolassa ja baareissa rajoitettuina aikoina. Juhlaillalliset 25.12. ja 31.12.

Haluatko tietää lisää hotellista?
Lue hotellin tarkka kuvaus besthotelinfo.com sivulla.

Playa del Jable s/n, Barranco de Vinamar, 35625 Jandia-Pájara, Fuerteventura
Puh.: +34-928-546 500 
www.barcelojandiamar.com

Kartta

Jaa tämä sivu sähköpostitse