• La Palma

La Palma

Uutuuskohteemme La Palma nyt suorilla lennoilla Suomesta! Yksi Kanariansaarista - "La Isla Bonita" - kaunis saari, tarjoaa uskomattomia maisemia, koskematonta luontoa ja hienon ympäristön rentouttavalle lomalle. La Palma on Kanariansaarista kaikkein luonnonkaunein ja aidoin. Saarella on vaellusreittejä vehreässä vuoristossa, banaaniviljelmiä, laavarantoja ja idyllisiä pikkukaupunkeja. Värikäs ja charmikas pääkaupunki Santa Cruz on myös vierailun arvoinen. La Palma tarjoaa toisenlaisen Kanarian lomalaisille, jotka ovat jo käyneet Gran Canarialla ja Teneriffalla, tai niille, joita perinteinen Kanaria ei houkuttele.

Mukavat suorat lennot La Palmaan
Pääset La Palmaan helposti suorilla lennoillamme. Saari on huomattavasti tunnetuimpia sisaruksiaan Gran Canariaa, Teneriffaa, Lanzarotea ja Fuerteventuraa pienempi ja sympaattisempi.  Täällä et törmää massaturismiin tai Suomi-baareihin, vaan nautit aidosta paikallistunnelmasta, ainutlaatuisista elämyksistä ja laatulomasta hyvissä puitteissa.

La Isla Bonita
Saarta ei turhaan kutsuta Kanariansaarten kaunottareksi. Luonto näyttäytyy täällä komeimmillaan ja monipuolisimmillaan aina huikeista tulivuorenhuipuista upeisiin rantoihin, vehreistä metsäalueista vesiputouksiin ja kupliviin lähteisiin.  Pohjoisessa runsas subtrooppinen kasvillisuus vaihtuu etelän karumpiin kraatterinäkymiin. Myös La Palman tähtitaivas on maailmankuulu, ja saarelle onkin pystytetty monta observariota. Saari sopii matkailijoille, jotka ovat viihtyneet esimerkiksi Madeiralla tai Azoreilla. 

Vaellusreittejä ja vaihtelevaa maastoa
La Palma on kuin tehty aktiivisempaa lomaa toivovalle ja sitä voi kehua vaeltajien paratiisiksi. Patikointi vaihtelevassa, osin lähes koskemattomassa maastossa on todella palkitseva elämys: rotkot, kalderat, laakeripuumetsät ja tulivuorireitit ovat jotain ainutkertaista. Saaren korkeimpana huippuna kohoaa tulivuori Roque de los Muchachos 2 426 metriin.

Vuokraa auto tai huristele bussilla
La Palma sopii erinomaisesti ominpäin kiertelyyn. Vuokraa auto ja kiertele saaren maisemia, näet pienessä ajassa paljon.  Jos kapeilla vuoristoteillä autoilu tuntuu turhan jännittävältä, voit hypätä myös paikallisbussin kyytiin.

Lue lisää La Palman kohdeoppaasta

Kohteet ja lähdöt

Lähtökentät

Lähdöt maakuntakentiltä

Lähtöpaikkakunta/lentoasema

Lentoyhtiö: Primera Air 

Lähtöpäivät 2017 

Perjantailento

Pori 17.2.
Kokkola-Pietarsaari 24.2.
Joensuu 3.3.
Oulu 10.3.
Lappeenranta 17.3.
Kuopio 24.3.

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 12 € /hlö (hinta etukäteen varattuna).
Matka La Palman lentoasemalta Los Cancajosiin n. 15 min, Puerto Naosiin n. 50 min ja Fuencalienteen n. 45 min.

Ateriat Primera Airin lennolle 26 € (meno–paluu)
Lämmin ateria 13 €/aikuinen ja 7 €/2-11-vuotias per suunta.

Hyvä tietää: Primera Air

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto

  • 7

Kuvagalleria