La Palma

La Palma

Uutuuskohteemme La Palma nyt suorilla lennoilla Suomesta! Yksi Kanariansaarista - "La Isla Bonita" - kaunis saari, tarjoaa uskomattomia maisemia, koskematonta luontoa ja hienon ympäristön rentouttavalle lomalle. La Palma on Kanariansaarista kaikkein luonnonkaunein ja aidoin. Saarella on vaellusreittejä vehreässä vuoristossa, banaaniviljelmiä, laavarantoja ja idyllisiä pikkukaupunkeja. Värikäs ja charmikas pääkaupunki Santa Cruz on myös vierailun arvoinen. La Palma tarjoaa toisenlaisen Kanarian lomalaisille, jotka ovat jo käyneet Gran Canarialla ja Teneriffalla, tai niille, joita perinteinen Kanaria ei houkuttele.

Mukavat suorat lennot La Palmaan
Pääset La Palmaan helposti suorilla lennoillamme. Saari on huomattavasti tunnetuimpia sisaruksiaan Gran Canariaa, Teneriffaa, Lanzarotea ja Fuerteventuraa pienempi ja sympaattisempi.  Täällä et törmää massaturismiin tai Suomi-baareihin, vaan nautit aidosta paikallistunnelmasta, ainutlaatuisista elämyksistä ja laatulomasta hyvissä puitteissa.

La Isla Bonita
Saarta ei turhaan kutsuta Kanariansaarten kaunottareksi. Luonto näyttäytyy täällä komeimmillaan ja monipuolisimmillaan aina huikeista tulivuorenhuipuista upeisiin rantoihin, vehreistä metsäalueista vesiputouksiin ja kupliviin lähteisiin.  Pohjoisessa runsas subtrooppinen kasvillisuus vaihtuu etelän karumpiin kraatterinäkymiin. Myös La Palman tähtitaivas on maailmankuulu, ja saarelle onkin pystytetty monta observariota. Saari sopii matkailijoille, jotka ovat viihtyneet esimerkiksi Madeiralla tai Azoreilla. 

Vaellusreittejä ja vaihtelevaa maastoa
La Palma on kuin tehty aktiivisempaa lomaa toivovalle ja sitä voi kehua vaeltajien paratiisiksi. Patikointi vaihtelevassa, osin lähes koskemattomassa maastossa on todella palkitseva elämys: rotkot, kalderat, laakeripuumetsät ja tulivuorireitit ovat jotain ainutkertaista. Saaren korkeimpana huippuna kohoaa tulivuori Roque de los Muchachos 2 426 metriin.

Vuokraa auto tai huristele bussilla
La Palma sopii erinomaisesti ominpäin kiertelyyn. Vuokraa auto ja kiertele saaren maisemia, näet pienessä ajassa paljon.  Jos kapeilla vuoristoteillä autoilu tuntuu turhan jännittävältä, voit hypätä myös paikallisbussin kyytiin.

Lue lisää La Palman kohdeoppaasta

Kohteet ja lähdöt

Lentotiedot

Alustavat lentoaikataulut La Palma

Talvikausi 2016–17

Helsingistä lentoyhtiö Primera Air 22.12.-10.2.

Helsinki–La Palma 6F253 7.40-12.30

La Palma–Helsinki 6F254 13.30-21.55

Maakuntakentiltä lentoyhtiö Primera Air 17.2.-17.3.

Suomi-La Palma 6F253 7.15–12.20

La Palma-Suomi 6F254 13.30–22.15

Perjantailento talvi 16–17
Pori 17.2.
Kokkola 24.2.
Joensuu 3.3.
Oulu 10.3.
Lappeenranta 17.3.
Kuopio 24.3.

Lentoateriat eivät sisälly hintaan. Ateriat voi ostaa etukäteen lisämaksusta. 

Ajat ovat paikallisaikoja. Aikaero Suomen aikaan on –2 tuntia.
Mikäli lentoaikataulu muuttuu varauksenne jälkeen, Lomamatkat toimittaa uuden lentolipun. Tarkista lähtöajat lentolipustasi!

Ilmoittautuminen lentoasemalla viimeistään 2 tuntia ennen koneen lähtöä.


Lisämaksusta

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 12 € /hlö (hinta etukäteen varattuna).
Matka La Palman lentoasemalta Los Cancajosiin n. 15 min, Puerto Naosiin n. 50 min ja Fuencalienteen n. 45 min.

Ateriat Primera Airin lennolle 26 €(meno–paluu)
Lämmin ateria 13 €/aikuinen ja 7 €/2-11-vuotias per suunta.

Retket

Santa Cruz de la Palma 40 € /henkilö

Retki vie meidät aluksi saaren eteläkärkeen ja tulivuori San Antoniolle, jonka vaikuttavaa kraatteria pitkin teemme kävelyretken. Jatkamme matkaa bussilla saaren pääkaupunkiin, ja sen vanhaankaupunkiin. Yhteisen kierroksen jälkeen jää aikaa ostoksille ja omin päin tutustumiseen. Käy vaikka maistamassa Espanjan parasta kahvia palkitussa Don Manuelin kahvilassa! Puolipäiväretki, ei sis. lounasta. Retki varataan ja maksetaan kohteessa.


Roque de los Muchachos 53 € /henkilö

Tie saaren korkeimmalle huipulle kulkee pitkin kiemuraisia vuoristoteitä. Pysähdymme matkan varrella näköalapaikoilla katsomassa maisemia Atlantille sekä saaren dramaattisia maastonmuotoja. Piipahdamme maanviljelysmarkkinoilla ja lounastamme Garafiassa saaren luoteiskolkassa. Päivän kohokohtana kiipeämme Roque de los Muchachos -vuorelle 2 426 metriin, jossa pidämme ansaitun tauon ihastellen näkymiä. Kokopäiväretki, sis. lounaan. Retki varataan ja maksetaan kohteessa.

Pohjoinen La Palma 53 € /henkilö

Koe La Palman ikivanhat ja vehreät metsät, jotka peittävät saaren koilliskulman. Retkemme kulkee pitkin kiemurtelevia vuoristoteitä kohti itärannikkoa ja Los Tilosin metsäaluetta, jossa vaellamme hyväntuoksuisen laakeripuumetsän halki. Sieltä jatkamme Barloventon kylään, jossa nautimme lounaan paikallisessa ravintolassa. Iltapäivällä vierailemme vielä rommitehtaassa. Puolipäiväretki, sis. lounaan. Retki varataan ja maksetaan kohteessa.

La Caldera de Taburiente ja viininmaistajaiset 35 /henkilö

Yksi maailman suurimmista kraattereista, La Caldera de Taburiente, on halkaisijaltaan peräti noin 9 km ja sitä ympäröi useampi korkea vuodenhuippu. Koemme nämä ainutlaatuiset maisemat ja luonnon kävelemällä kahdelle näköalapaikalle. Kotimatkalla poikkeamme bodegassa maistelemassa paikallisia viinejä. Puolipäiväretki, hintaan ei sisälly lounasta. Retki varataan ja maksetaan kohteessa.

La Palman tähtitaivas 54 € /henkilö

La Palma on kuuluisa upeasta tähtitaivaastaan. Hetki ennen auringonlaskua (n. klo 17) suuntamme tulivuori San Antonion vierailukeskukseen. Ilta jatkuu bodegassa tapaksilla ja viininmaistelulla, kunnes asetumme ulos katselemaan kaunista tähtitaivasta asiantuntijan opastuksella. (Huom. tähtitaivas näkyvissä kirkkaalla säällä). Iltaretki noin 3 tuntia. Retki varataan ja maksetaan kohteessa.

Vaellus korkeimmalle huipulle 23 € /henkilö

Aloitamme Pico de la Cruz -vuorelta 2 351 metrin korkeudesta kohti La Palman ylintä huippua Roque de los Muchachosia. Matkan varrella voimme nähdä mm. jyrkät kalliot, jotka sukeltavat pystysuoraan alas Caldera de Taburienteen. Viimeisen tiukan nousun jälkeen huipulle kelpaa todellakin nauttia huikeista näköaloista koko saarelle ja ympäröivälle valtamerelle. 

Keskivaikea vaellus, noin 6 km / 3,5 tuntia. Korkeusero +150 m/-300 m. Kokopäiväretki, hinta ei sis. lounasta. Retki varataan ja maksetaan kohteessa.

Vaellusretki: laavaa, viiniä ja tapaksia 42 € /henkilö

Vaellusreittimme kulkee halki kanarialaisten pinjametsien kohti tulivuori San Juania. Matkan varrella näemme mm. kivettyneitä laavavirtoja. Muutaman tunnin vaelluksen jälkeen saavumme Llano de Tamancaan, jossa vierailemme viinitilalla. Maistelemme paikallisia viinejä sekä alueen parhaita tapaksia.

Keskivaikea vaellus, noin 9 km/4 tuntia. Korkeusero +50 m/-650 m. Kokopäiväretki, hinta sis. viinit ja tapakset. Retki varataan ja maksetaan kohteessa.

Valaita ja delfiinejä 25 € /henkilö

Valas- ja delfiinisafarin lähtösatama sijaitsee saaren länsirannikolla Tazacortessa. Noin kahden tunnin veneretkellä voimme tarkkailla valaita, delfiinejä, lentokaloja ja merikilpikonnia. Käymme veneellä myös yhdessä luonnonluolassa ja ihanalla Playa de la Vetan hiekkarannalla. Kuljetus lähtöpaikalle ja takaisin ei kuulu hintaan. Retki varataan ja maksetaan kohteessa.

Jouni Parkkalin vaellusretket 50 € /henkilö

Upeita vaelluksia ohjatulla retkellä! Kokeneen liikunnanohjaajan ja vaellusretkien vetäjän Jouni Parkkalin matkassa pääset kokemaan La Palman huikeat maisemat ja mahtavat vaellusreitit omin silmin. Lisätietoa tulossa pian.

Kuvagalleria

Suodata hakutuloksia

Hakutulokset

Järjestä

(17)

Lähtö

Hinta

(1)

Kohteet

(3)

Matkatyyppi

(6)

Luokitus

(1)

Ateriat

(2)

Matkustajat

Lähtöpäivät

Näytä hakutulokset
Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto

  • 7