• Lomamatka Mallorcalle Matkavekasta

Portals Nous

Portals Nous on luonnonkaunis rantakohde noin kymmenen kilometrin päässä Palmasta länteen. Kaunis huvijahtisatama Puerto Portals tuo mukavaa vilinää ja luksushuvilat Bendinatissa ripauksen ylellisyyttä. Golfaajat arvostavat varmasti lähellä olevaa viheriötä. Paikallisbussilla hurautat pääkaupunki Palmaan alle puolessa tunnissa.

Lähellä jahteja
Portals Nous ja huvila-alue Bendinat sijaitsevat lähellä Palma de Mallorcaa. Luonto on täällä kaunista ja ympäristö rauhaisampaa. Kuuluisa jetset-satama Puerto Portals on kätevästi kävelyetäisyydellä, onhan satamalaituri suosittu paikka ihailla komeita huvijahteja. Täällä on myös hyvä tarjonta ruokapaikkoja ja terasseja. 

Rantoja ja merenlahtia
Portals Nousin uimapaikat ovat pienempiä merenlahtia, joita kätkeytyy lukuisia rannikon pinjapuiden peittämien kallioden suojaan. Sataman vieressä on myös pitkä ja leveä hienohiekkainen ranta. Jos haluat vaihtelua, ovat Illetan ja Palma Novan hyvät rannat myös melko lähellä.

Kaupunkiretki Palmaan
Matkaa paikallisbussilla Palman sykkeeseen puolessa tunnissa. Palman kaupungissa näet ja koet saarelaisten arkielämää aidoimmillaan. Tunnelma on sangen espanjalainen tapasbaareineen. Käytä hyväksesi ja tee kenkä-, laukku- ja vaateostoksia, sillä valikoima on todella runsasta. Istahda nauttimaan "café con leche" jossain monista ulkoterasseista äläkä unohda vierailla kaupungin tärkeimmässä nähtävyydessä, mahtavassa 1300-luvun katendraalissa nimeltä La Seu. 

Golfia
Bendinatin golfkenttä sijaitsee lähimaastossa ja noin puolen tunnin ajomatkan päästä löytyy kuusi muuta kenttää. 

Retket

Tippukiviluolat 48 € /henkilö

Mallorca on kuuluisa tippukiviluolistaan, joita saaren onkaloissa on satoja, osa vielä todennäköisesti löytämättä. Vierailemme luolista suurimmissa eli Cuevas del Drachissa (”Lohikäärmeluolat”), jotka sijaitsevat saaren itärannikolla. Noin tunnin mittaisen maanalaisen luolakierroksen aikana voi ihailla monenlaisia tuhansien vuosien aikana syntyneitä stalagtiitti ja stalagmiitti -kivimuodostelmia, varsinaisia luontoäidin taideteoksia! Luolakierroksen lopuksi saamme nauttia viehättävästä klassisesta konsertista maanalaisen järven rannalla. Päivän toinen mielenkiintoinen vierailukohde on Manacorin kaupunki, jossa on syntynyt maailmankuulu helmijäljitelmäteollisuus. Tutustumme helmien valmistukseen ja aikaa jää myös ostosten tekoon tehtaan myymälässä. Retken hinta: 48 €/aikuiset, 26 €/lapset 2-14-v.

Retken voi varata jo Suomessa ennen matkaa.

Son Amar 70 € /henkilö

Lähde nauttimaan upeasta kansainvälisestä showsta herkullisen illallisen kera! Vauhtia iltaan luovat toinen toistaan värikkäämmät ja taidokkaammat ohjelmanumerot, flamencon tulisia rytmejä unohtamatta! Iltaretki. Hinta: 70 €/aikuiset, 35 €/lapset 2-12-v.

Retken voi varata jo Suomessa ennen matkaa.

Kartta

Lähtökentät

Finnair
Evelop Airlines

Lähdöt Helsingistä

Lähtökaupunki/lentoasema
Lentoyhtiö: Finnair
Lähtöpäivät 2017
Lauantailento
Helsinki-Vantaa 1.4. - 21.10.

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 12 €/hlö (etukäteen ostettuna).
Matka lentoasemalta Palman hotelleihin noin 10 km, Palma Novaan noin 25 km ja Santa Ponsaan noin 30 km.

Hyvä tietää:  Finnair

 

Lähdöt maakuntakentiltä

Lähtökaupunki/lentoasema
Lentoyhtiö: Evelope Air (EVE)
Lähtöpäivät 2017
Sunnuntailento 
Savonlinna 17.9.
Kajaani 24.9.
Kuopio 1.10.
Joensuu 8.10.
Vaasa 15.10.
Rovaniemi 22.10.

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 12 €/hlö (etukäteen ostettuna).
Matka lentoasemalta Palman hotelleihin noin 10 km, Palma Novaan noin 25 km ja Santa Ponsaan noin 30 km.

Hyvä tietää:  Evelope Air

 

Jaa tämä sivu sähköpostitse