Lomamatkojen Italia

Italia

Italia

Italia on yhtä kulttuurin ja makunautintojen juhlaa. Silmiä hivelevillä maisemilla siunattu, ihmisen kädenjäljen entisestään kaunistama maa on oikea elävä ulkoilmamuseo. Harva maa voi tarjota niin laajan valikoiman matkakokemuksia ja vaikuttaa niin moniin eri aisteihin. Täällä voit yhdistää leppoisat rantapäivät auringossa ikiaikaiseen historiaan, kulttuurikohteisiin ja upeaan luontoon. Italia on maa, jolle on helppo menettää sydämensä.

Italia on myös makumatkailijan unelmamaa. Täällä syödään pitkään ja hartaasti, ruuasta ja seurasta nauttien. Maukkaat antipastot, pastat, risotot ja pizzat sekä lempeästi haudutetut liharuuat ovat Italian antia maailmalle. Illallisen jälkeen käydään jäätelöllä ja lopuksi istahdetaan katukahvilaan kahville ja ruoansulatusjuomalle. Italiassa ei voi unohtaa maan rikasta viinikulttuuria. Lähes joka maakunnalla on oma rypäleensä ja oman alueen viineistä ollaan erittäin ylpeitä. Täällä ruoka ja viini ovat erottamaton osa arkea ja elämästä nautiskelemista.

Benvenuti!

Kohteet ja lähdöt

Suodata hakutuloksia

Hakutulokset

Järjestä

(17)

Lähtö

Hinta

(1)

Kohteet

(3)

Matkatyyppi

(6)

Luokitus

(2)

Ateriat

(8)

Tilat ja palvelut

(1)

Kategoriat

(2)

Matkustajat

Lähtöpäivät

Näytä hakutulokset
Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto

  • 7

Lisätietoa

Italia
Italia ulottuu Alpeilta keskiselle Välimerelle ja on pohjoisosassa sijaitsevaa Pojoen tasankoa lukuun ottamatta pääasiassa vuoristoista aluetta. Italiaan kuuluvat Sisilian, Sardinian ja Elban saaret sekä noin 70 pienempää saarta. Italian niemimaalla on kaksi pientä itsenäistä valtiota: Vatikaani Roomassa ja San Marinon tasavalta.

Uskonto
Roomalaiskatolisuus (n. 90 % väestöstä)

Kieli
Italia. Suosituissa lomakohteissa puhutaan suhteellisen hyvin englantia ja saksaa.

Rahayksikkö
Rahayksikkö on euro.

Aikaero
Italiassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.  

Hintataso
Hinnat ovat suunnilleen samat kuin Suomessa niin ruokailun kuin ostostenkin osalta.

Sääolosuhteet
Tyypillinen Välimeren ilmasto. Kesäisin on kuumaa ja kuivaa, talvisin leutoa ja kosteaa. Keväällä sää on epävakainen ja sateita saattaa esiintyä kesäkuun alkuun saakka myös saaristossa. Kuuminta on heinä-elokuussa. Keväällä ja syksyllä illat voivat olla viileitä.