Kesän hauskin perheloma

 

 

 

 

Matkavaihtoehdot 5.6. – 3.8.2017

 • 2 yötä, lähdöt tiistaisin
 • 3 yötä, lähdöt ke, to, pe, la, su
 • 4 yötä, lähdöt maanantaisin

Matkapakettimme sisältyy kaikki tämä:

Finnairin suorat lennot

 • Lennämme Finnairin suoralla lennolla Helsinki-Billund-Helsinki. Billund sijaitsee LEGOLAND® -huvipuiston vieressä.

Lentokenttäkuljetukset

 • Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Bussimme vie sinut kätevästi suoraan hotellille 15-45 minuutissa hotellisi sijainnista riippuen. Lisäksi Vejleen majoittuville järjestetään meno-paluu kuljetus LEGOLAND® huvipuistoon kahtena päivänä. Muut hotellimme sijaitsevat kävelymatkan päässä huvipuistosta.

Majoitus ja aamiainen

 • Voit valita hotelli- tai lomahuoneistomajoituksen riippuen seurueesi tarpeista.
 • Hotel LEGOLAND® sijaitsee huvipuiston yhteydessä – päiväunet voi käydä näppärästi nukkumassa omassa huoneessa huvittelun yhteydessä. Hotellin teemahuoneet ovat suosittuja – varaa ne hyvissä ajoin!
 • LEGOLAND Holiday Village lomakylä sijaitsee kävelymatkan päässä huvipuistosta – merirosvoteeman mukaan sisustetuissa huoneissa viihtyvät kaikenikäiset piraatit isommankin perheen kanssa.
 • Vejle Center Hotellissa majoitut edullisesti Vejlen kaupungissa, n. 30 min ajomatkan päässä huvipuistosta – kaupunkielämästä nauttiville ja vähän isommille perheille.
 • Lalandia® lomahuoneistot sijaitsevat kävelymatkan päässä huvipuistosta, aivan Lalandia vapaa-ajankeskuksen vieressä – vesipedoille ja heidän vanhemmilleen. Sisäänpääsy Lalandian vesipuistoon ja sisäleikkipuistoon sisältyy matkapaketin hintaan. Lalandia® lomahuoneistoissa voi itse valmistaa ateriat – aamiainen ei sisälly hintaan.

Legoland pääsylippu 2 päivää

 • Matkapakettiimme sisältyy LEGOLAND pääsylippu kahdelle päivälle. Lippu sisältää mm. LEGO NINJAGO® World -aktiviteetit, huvipuistolaitteiden käytön, 4D-elokuvat ja sisäänpääsyn Atlantis by SEA LIFE™ -akvaarioon.
 • Poikkeus: Lalandian asukkailla hintaan sisältyy Aquadome-vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston käyttö. LEGOLAND -pääsyliput ostetaan erikseen paikan päällä.

Matkavekan opaspalvelut

 • Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa sinua lentokentällä ja auttaa tarvittaessa matkan aikana. Oppaamme on myös mukana tiistain lisämaksullisella Givskudin eläintarhan retkellä.

Be Happy Pass

 • Kaikki asiakkaamme saavat lippujen mukana ohjeet, joilla voi tulostaa tai lataa puhelimeensa Be Happy Passin, jolla saa etuja huvipuistossa.

Valitse matkustajat, näet heti kokonaishinnan!

Suodata hakutuloksia

Hakutulokset

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Näytä hakutulokset
Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto

 • 4

Kohokohdat

LEGOLAND pääsylippu 2 päivää

LEGOLAND® on elämyspuisto kaikenikäisille ja paljon muutakin kuin pelkkiä LEGO®-palikoita. Nähtävää ja tekemistä riittää useaksi päiväksi. Miljoonien LEGO® palikoiden ympärille rakennettu puisto on jotain ainutlaatuista. Se on huvipuisto, josta löydät aina jotain uutta. Minimaassa kaikki on rakennettu LEGO palikoista oikeassa mittakaavassa aidon esikuvan mukaan. Tutkittavaa riittää loputtomiin. Alueella on myös akvaario, 4D-elokuvateatteri, hurjan hauskoja huvipuistolaitteita ja paljon paljon muuta.  

Matkapakettiimme sisältyy LEGOLAND pääsylippu kahdelle päivälle. Lippu sisältää mm. LEGO NINJAGO® World -aktiviteetit, huvipuistolaitteiden käytön, 4D-elokuvat ja sisäänpääsyn Atlantis by SEA LIFE™ -akvaarioon. Poikkeus: Lalandian asukkailla hintaan sisältyy Aquadome-vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston käyttö. LEGOLAND -pääsyliput ostetaan erikseen paikan päällä.

https://www.legoland.dk/en/

Resort Passilla vielä enemmän:  Hanki Resort Passi, joka takaa rajoittamattoman sisäänpääsyn seuraaviin kohteisiin loman ajan: LEGOLAND®, Lalandia® Aquadome™ ja Monky Tonky Land sekä Givskud Zoo. Passi ostetaan paikan päällä.

 

Be Happy Pass

Hyödynnä tarjoukset ja tutustu kiehtovaan Etelä-Tanskaan omatoimisesti! Varaa lomasi meiltä ja saat ennen lomaasi linkin sähköpostiisi, josta pääset tulostamaan Be Happy -passin, jolla saat etuja ja tarjouksia seuraavista paikoista: LEGOLAND®, Winter World, LALANDIA®, Givskuz Zoo - eläintarha, Whale watching - valassafari, Ribe Vikingecenter - Viikinkipuisto, Gorilla Park -seikkailupuisto, Bridgewalking - siltakävely Middelfartissa, Koldinghus - linnakierros ja paljon muita kohteita.

Katso kaikki BE HAPPY PASS -edut ja tarjoukset tästä >>

 

 

The Aquadome™

Lalandian Aquadomen uutuutena on huima yli 100 metriä mutkikas TWISTER-vesiliukumäki!

Matkasi alkaa korkealta Aquadome-vesipuistosta, mistä alat viilettää alaspäin kohti jättimäistä suppiloa. Kun olet kiertänyt useamman kerran suppilon ympäri, kiidät kohti sen pohjaa ja päädyt turvallisesti Aquadomen sisäpuolelle. 102-metrin pituinen matka on hurjan jännittävä kokemus, josta nauttii koko perhe.

Kävelymatkan päässä LEGOLAND puistosta on Pohjoismaiden suurin sisävesipuisto Lalandia Aquadome, jossa aina trooppiset olosuhteet. Palmut huojuvat, vesi on lämmintä +28 ja ilman lämpötila +30 astetta. Nauti vauhdin hurmasta hauskoissa liukumäissä, kokeile Euroopan pisintä 167 metriä pitkää Wild River -liukumäkeä, keinu aallokossa aaltoaltaassa tai nauti elämästäsi kuumassa porealtaassa.

Lalandia lomahuoneistoissa majoittuvilla sisäänpääsy Aquadomeen sisältyy matkan hintaan, muissa majoituksissa yöpyville hinnat ovat: aikuinen DKK 260, lapset 3-11 v. DKK 210, lapset 0-2 v. veloituksetta.

Lisätiedot TÄSTÄ

 

Givskud ZOO

Givskud Zoo elämyksellinen eläintarha, safari ja dinosauruspuisto samalla lipulla!

Vietä päivä eläinten parissa. Täällä kuljet joko omalla autolla, safaribussilla, tai kävellen, ja samalla näet Afrikan, Aasian, Etelä- ja Pohjois-Amerikan eläinlajeja todella läheltä. Pääset seuraamaan useiden eläinten ruokintaa ja hyvällä tuurilla myös itse auttamaan. Leikki- ja piknik-alueet täydentävät hauskan päivän. 

Dinosauruspuistossa siirryt miljoonien vuosien päähän, dinosaurusten aikaan! Puistossa on yli 40 erilaista, luonnollisenkokoista dinosaurusta. Näet mm. kaikkein suurimman kasvissyöjäliskon, 40-metrisen Argentinosauruksen ja hurjimman lihansyöjän, Tyrannosaurus Rexin.

Tule mukaan Matkavekan opastetulle retkelle tiistaisin: Lähdemme aamupäivällä eläintarhaan, jossa teemme bussilla opastetun safarikierroksen. Aikaa jää myös lounaalle ja omatoimiseen puistoon tutustumiseen. 

Retkipäivä: tiistai ja lauantai

Retken hinta: 50 € aikuinen, 40 € lapset 3-11 vuotta, 20 € lapset 0-2 vuotta.

Varaus: Varaa retki matkapeketin yhteydessä.

LEGOLAND®

LEGOLAND® on elämyspuisto kaikenikäisille ja paljon muutakin kuin pelkkiä LEGO®-palikoita. Nähtävää ja tekemistä riittää useaksi päiväksi. LEGOLAND sai alkunsa Minimaasta, joka avattiin vuonna 1968. Tuolloin pinta-ala oli 38 000 m2. Tänä päivänä alue on kooltaan jo yli 140 000 m2 ja laajenee jatkuvasti. Syksyllä iltojen pimentyessä aluetta värittää Halloween-teema kurpitsoineen ja kummituksineen.

Miljoonien LEGO® palikoiden ympärille rakennettu puisto on jotain ainutlaatuista. Se on huvipuisto, josta löydät aina jotain uutta. Minimaassa kaikki on rakennettu LEGO palikoista oikeassa mittakaavassa aidon esikuvan mukaan. Tutkittavaa riittää loputtomiin. Alueella on myös akvaario, 4D-elokuvateatteri, hurjan hauskoja huvipuistolaitteita ja paljon paljon muuta.  

Kävelymatkan päässä LEGOLAND puistosta on myös Pohjoismaiden suurin sisävesipuisto Lalandia Aquadome, jossa aina trooppiset olosuhteet. Palmut huojuvat, vesi on lämmintä ja ilman lämpötila +30 astetta

LEGO NINJAGO® World
Valtava interaktiivinen alue koko perheelle. Alueelta löytyvät mm. ainutlaatuinen, interaktiivinen NINJAGO – The Ride, Lloydin laserlabyrintti, Colen kiipeilyseinä, Kain spinnerit ja Jayn reaktiorata.

Ghost - The Haunted House
Hiuksianostattavan karmiva kummitustalo kaikille jännitystä kaipaaville. Keskellä LEGOLAND puistoa kohoaa hullun professorin talo, joka pitää sisällään yllätyksiä... Astu sisään jos uskallat!

LEGO safari
Nouse junaan ja tutustu viidakon eläimiin. Safarilla seikkailevat LEGO eläimet - norsut, seeprat, flamingot, kirahvit ja virtahevot. Lähistöllä on myös perheen pienemmille sopivia huvilaitteita.

Atlantis by SEA LIFE™
Täällä etsitään kadonnutta Atlantista ja tutustutaan monenlaisiin meren asukkeihin. Akvaariossa uivat oikeat trooppiset kalat ja hait. Japanista peräisin olevat suuret Crabzilla-ravut tervehtivät sinua jopa yli kaksimetrisillä jaloillaan.

Miniland
Miljoonista LEGO-palikoista rakennettu Minimaa on maailma pienoiskoossa. Maisemia on eri puolilta maailmaa Euroopan tunnetuimmista nähtävyyksistä aina kaukomaille saakka. Minimaasta löydät myös LEGO Star Wars- ja LEGO Friends -alueet.

LEGOREDO®
Villin lännen kaupunki, jossa kohtaat intiaaneja ja karjapaimenia. Saluunoita, tikkupullaa, tukkijuna ja paljon muuta!

Ritarilinna
Ritarilinnan sisältä alkaa vauhdikas lohikäärmevuoristorata ja sen takaa löytyy hurja X-treme Racers -vuoristorata. Linnan läheisyydestä voit lähteä myös märälle ajelulle Viikinkijoelle.

Seikkailualue
FALCKin paloasemalla voit kilpailla joukkueesi kanssa siitä, kuka saa ensimmäisenä taltutettua tulipalon.

LEGO 4D -elokuvat
LEGO® LEGENDS OF CHIMA. Villi seikkailu nuorten eläinsoturien kanssa. Erikoistehosteet kutkuttavat kaikkia aisteja.

Polar Land
Koe hurja Polar X-plorer-vuoristorata! Täällä näet myös ihka eläviä pingviinejä.

The TEMPLE
Astu jeeppiin ja lähde jännittävälle seikkailulle etsimään aarretta muinaisesta temppelistä.

Kaikki yllä mainitut nähtävyydet sisältyvät LEGOLAND-pääsylipun hintaan. Lisämaksusta voit osallistua myös autokouluun tai huuhtoa kultaa lännenkylässä.

Matkaohjelma Vejle Center Hotel

 

 

MAANANTAI - PERJANTAI (4 yötä)

Hintaan sisältyy kahden päivän lippu Legolandiin ohjelman mukaisina päivinä.

1. MATKAPÄIVÄ maanantai: Lento Billundiin ja päivä Legolandissa

Finnairin suora lento saapuu 08.55 Billundiin. Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Matka jatkuu bussikuljetuksella Legolandiin. Sama bussi voi viedä asiakkaita myös hotelleihin.

Lentokentältä saavutaan suoraan päiväksi LEGOLANDiin. Matkatavarat voi jättää päivän ajaksi bussiin. Päivän aikana tarvittavat tavarat voi pakata vaikkapa selkäreppuun. LEGOLAND avaa ovensa kello 10.00.

Illansuussa kuljetus hotellille. Ajomatka Vejlen kaupunkiin on noin 25 km (30 min).

2MATKAPÄIVÄ tiistai: Vapaa / Lisämaksullinen Givskud Zoo -retki

Vauhdikkaan Legoland päivän jälkeen on mukava lähteä mukaan lisämaksulliselle eläintarha retkellemme. Lähdemme aamupäivällä Givskud Zoo:hun, joka on elämyksellinen eläintarha, safari ja dinosauruspuisto. Teemme puistossa ensin opastetun safarikierroksen, jolla näet Afrikan, Aasian, Etelä- ja Pohjois-Amerikan eläinlajeja. Leikki- ja piknik-alueet täydentävät hauskan päivän ja aikaa jää myös lounaalle ja omatoimiseen puistoon tutustumiseen. Dinosauruspuistossa puistossa on yli 40 erilaista, luonnollisenkokoista dinosaurusta. Näet mm. kaikkein suurimman kasvissyöjäliskon, 40-metrisen Argentinosauruksen ja hurjimman lihansyöjän, Tyrannosaurus Rexin.

Voit myös lähteä omatoimisesti tutustumaan Vejlen kaupunkiin tai viettää päivän Lalandian Aquadome -vesipuistossa (pääsyliput lisämaksusta paikan päältä).

3. MATKAPÄIVÄ keskiviikko: Toinen päivä LEGOLAND -puistossa - kuljetus hotellilta Legolandiin ja takaisin

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään! 

4. MATKAPÄIVÄ torstai: Päivä vapaata omatoimiselle ohjelmalle

5. MATKAPÄIVÄ perjantai: Lento Billund - Helsinki

Kuljetus lentokentälle aamupäivällä. Finnairin lento lähtee Billundista klo 11.50 ja saapuu Helsinkiin klo 14.35.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

 

 

TIISTAI  - TORSTAI (2 yötä)

Hintaan sisältyy kahden päivän lippu Legolandiin ohjelman mukaisina päivinä.

1. MATKAPÄIVÄ tiistai: Iltalento Billundiin

Finnairin suora lento saapuu klo 17:00 Billundiin. Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Kuljetus hotellille ja majoittuminen. Ajomatka lentokentältä Vejle Center -hotelliin on noin 25 km (30 min). Sama bussi voi viedä matkustajia useampaan eri hotelliin. Ilta vapaata.

2. MATKAPÄIVÄ keskiviikko: Päivä Legolandissa - kuljetus hotellilta Legolandiin ja takaisin

3. MATKAPÄIVÄ torstai: Toinen päivä Legolandissa ja paluulento Helsinkiin

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään!

Huoneiden luovutus aamulla ja lähtö Legolandiin. Matkatavarat jätetään säilytykseen linja-autoon päivän ajaksi. Pakkaa päivän aikana tarvitsemasi tavarat esim. selkäreppuun. Legolandista kuljetus suoraan lentokentälle.

Finnairin lento lähtee Billundista klo 20.10 ja saapuu Helsinkiin klo 22:55

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

 

 

KESKIVIIKKO - LAUANTAI (3 yötä)

Hintaan sisältyy kahden päivän lippu Legolandiin ohjelman mukaisina päivinä.

1. MATKAPÄIVÄ keskiviikko: Lento Billundiin ja ensimmäinen päivä Legolandissa

Finnairin suora lento saapuu 08.55 Billundiin. Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Matka jatkuu bussikuljetuksella Legolandiin. Sama bussi voi viedä asiakkaita myös hotelleihin.

Lentokentältä saavutaan suoraan päiväksi LEGOLANDiin. Matkatavarat voi jättää päivän ajaksi bussiin. Päivän aikana tarvittavat tavarat voi pakata vaikkapa selkäreppuun. LEGOLAND avaa ovensa kello 10.00.

Illansuussa kuljetus hotellille. Ajomatka Vejlen kaupunkiin on noin 25 km (30 min).

2. MATKAPÄIVÄ torstai: Vapaa

Vauhdikkaan Legolan päivän jälkeen on mukava lähteä tutustumaan alueen muuhun tarjontaan. Voit esim. lähteä omatoimisesti tutustumaan viehättävään Vejlen kaupunkiin tai viettää päivän Lalandian Aquadome -vesipuistossa (pääsyliput lisämaksusta paikan päältä).

3. MATKAPÄIVÄ perjantai: Toinen päivä LEGOLAND -puistossa - kuljetus hotellilta Legolandiin ja takaisin

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään! 

4. MATKAPÄIVÄ lauantai: Vapaa / Lisämaksullinen Givskud Zoo -retki - Lento Billund – Helsinki

Huoneenluovutus klo 11.00 mennessä, jonka jälkeen matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille.  

Viimeisenä lomapäivänä on mukava lähteä mukaan lisämaksulliselle eläintarha retkellemme. Lähdemme aamupäivällä Givskud Zoo:hun, joka on elämyksellinen eläintarha, safari ja dinosauruspuisto. Teemme puistossa ensin opastetun safarikierroksen, jolla näet Afrikan, Aasian, Etelä- ja Pohjois-Amerikan eläinlajeja. Leikki- ja piknik-alueet täydentävät hauskan päivän ja aikaa jää myös lounaalle ja omatoimiseen puistoon tutustumiseen. Dinosauruspuistossa puistossa on yli 40 erilaista, luonnollisenkokoista dinosaurusta. Näet mm. kaikkein suurimman kasvissyöjäliskon, 40-metrisen Argentinosauruksen ja hurjimman lihansyöjän, Tyrannosaurus Rexin. Matkatavarat otetaan retkibussiin mukaan.

Illansuussa kuljetus hotellilta lentokentälle. Finnairin lento lähtee klo 20:10 ja saapuu Helsinkiin klo 22:55.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

 

 

TORSTAI - SUNNUNTAI (3 yötä)

Hintaan sisältyy kahden päivän lippu Legolandiin ohjelman mukaisina päivinä.

1. MATKAPÄIVÄ torstai: Iltalento Billundiin

Finnairin suora lento saapuu klo 17:00 Billundiin. Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Kuljetus hotellille ja majoittuminen. Ajomatka lentokentältä Vejle Center -hotelliin on noin 25 km (30 min). Sama bussi voi viedä matkustajia useampaan eri hotelliin. Ilta vapaata.

2. MATKAPÄIVÄ perjantai: Päivä Legolandissa -  kuljetus hotellilta Legolandiin ja takaisin

3. MATKAPÄIVÄ lauantai: Toinen päivä Legolandissa - kuljetus hotellilta Legolandiin ja takaisin

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään. 

4. MATKAPÄIVÄ sunnuntai: Lento Billund - Helsinki

Kuljetus lentokentälle aamupäivällä. Finnairin lento lähtee Billundista klo 11.50 ja saapuu Helsinkiin klo 14.35.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

 

 

PERJANTAI - MAANANTAI (3 yötä)

Hintaan sisältyy kahden päivän lippu Legolandiin ohjelman mukaisina päivinä.

1. MATKAPÄIVÄ perjantai: Lento Billundiin ja päivä Legolandissa

Finnairin suora lento saapuu 08.55 Billundiin. Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Matka jatkuu bussikuljetuksella Legolandiin. Sama bussi voi viedä asiakkaita myös hotelleihin.

Lentokentältä saavutaan suoraan päiväksi LEGOLANDiin. Matkatavarat voi jättää päivän ajaksi bussiin. Päivän aikana tarvittavat tavarat voi pakata vaikkapa selkäreppuun. LEGOLAND avaa ovensa kello 10.00.

Illansuussa kuljetus hotellille. Ajomatka Vejlen kaupunkiin on noin 25 km (30 min).

2MATKAPÄIVÄ lauantai: Vapaa / Lisämaksullinen Givskud Zoo -retki

Vauhdikkaan Legoland päivän jälkeen on mukava lähteä mukaan lisämaksulliselle eläintarha retkellemme. Lähdemme aamupäivällä Givskud Zoo:hun, joka on elämyksellinen eläintarha, safari ja dinosauruspuisto. Teemme puistossa ensin opastetun safarikierroksen, jolla näet Afrikan, Aasian, Etelä- ja Pohjois-Amerikan eläinlajeja. Leikki- ja piknik-alueet täydentävät hauskan päivän ja aikaa jää myös lounaalle ja omatoimiseen puistoon tutustumiseen. Dinosauruspuistossa puistossa on yli 40 erilaista, luonnollisenkokoista dinosaurusta. Näet mm. kaikkein suurimman kasvissyöjäliskon, 40-metrisen Argentinosauruksen ja hurjimman lihansyöjän, Tyrannosaurus Rexin.

Voit myös lähteä omatoimisesti tutustumaan Vejlen kaupunkiin tai viettää päivän Lalandian Aquadome -vesipuistossa (pääsyliput lisämaksusta paikan päältä).

3. MATKAPÄIVÄ sunnuntai: Toinen päivä Legolandissa - kuljetus hotellilta Legolandiin ja takaisin

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään. 

4. MATKAPÄIVÄ maanantai: Lento Billund - Helsinki

Kuljetus lentokentälle aamupäivällä. Finnairin lento lähtee Billundista klo 11.50 ja saapuu Helsinkiin klo 14.35.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

 

 

LAUANTAI - TIISTAI (3 yötä) 

Hintaan sisältyy kahden päivän lippu Legolandiin ohjelman mukaisina päivinä.

1. MATKAPÄIVÄ lauantai: Iltalento Billundiin

Finnairin suora lento saapuu klo 17:00 Billundiin. Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Kuljetus hotellille ja majoittuminen. Ajomatka lentokentältä Vejle Center -hotelliin on noin 25 km (30 min). Sama bussi voi viedä matkustajia useampaan eri hotelliin. Ilta vapaata.

2. MATKAPÄIVÄ sunnuntai: Päivä Legolandissa - kuljetus hotellilta Legolandiin ja takaisin

3. MATKAPÄIVÄ maanantai: Toinen päivä Legolandissa - kuljetus hotellilta Legolandiin ja takaisin

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään! 

4. MATKAPÄIVÄ tiistai: Vapaa / Lisämaksullinen Givskud Zoo -retki - Lento Billund – Helsinki

Huoneenluovutus klo 11.00 mennessä, jonka jälkeen matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille.  

Viimeisenä lomapäivänä on mukava lähteä mukaan lisämaksulliselle eläintarha retkellemme. Lähdemme aamupäivällä Givskud Zoo:hun, joka on elämyksellinen eläintarha, safari ja dinosauruspuisto. Teemme puistossa ensin opastetun safarikierroksen, jolla näet Afrikan, Aasian, Etelä- ja Pohjois-Amerikan eläinlajeja. Leikki- ja piknik-alueet täydentävät hauskan päivän ja aikaa jää myös lounaalle ja omatoimiseen puistoon tutustumiseen. Dinosauruspuistossa puistossa on yli 40 erilaista, luonnollisenkokoista dinosaurusta. Näet mm. kaikkein suurimman kasvissyöjäliskon, 40-metrisen Argentinosauruksen ja hurjimman lihansyöjän, Tyrannosaurus Rexin. Matkatavarat otetaan retkibussiin mukaan.

Voit myös lähteä omatoimisesti tutustumaan Vejlen kaupunkiin tai viettää päivän Lalandian Aquadome -vesipuistossa (pääsyliput lisämaksusta paikan päältä).

Illansuussa kuljetus hotellilta lentokentälle. Finnairin lento lähtee klo 20:10 ja saapuu Helsinkiin klo 22:55.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

 

 

SUNNUNTAI - KESKIVIIKKO ( 3 yötä) 

Hintaan sisältyy kahden päivän lippu Legolandiin ohjelman mukaisina päivinä

1. MATKAPÄIVÄ sunnuntai: Lento Billundiin ja päivä Legolandissa

Finnairin suora lento saapuu 08.55 Billundiin. Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Matka jatkuu bussikuljetuksella Legolandiin. Sama bussi voi viedä asiakkaita myös hotelleihin.

Lentokentältä saavutaan suoraan päiväksi LEGOLANDiin. Matkatavarat voi jättää päivän ajaksi bussiin. Päivän aikana tarvittavat tavarat voi pakata vaikkapa selkäreppuun. LEGOLAND avaa ovensa kello 10.00.

Illansuussa kuljetus hotellille. Ajomatka Vejlen kaupunkiin on noin 25 km (30 min).

2. MATKAPÄIVÄ maanantai: Toinen päivä Legolandissa - kuljetus hotellilta Legolandiin ja takaisin

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään! 

3. MATKAPÄIVÄ tiistai: Vapaa / Lisämaksullinen Givskud Zoo -retki

Vauhdikkaiden Legoland päivien jälkeen on mukava lähteä mukaan lisämaksulliselle eläintarha retkellemme. Lähdemme aamupäivällä Givskud Zoo:hun, joka on elämyksellinen eläintarha, safari ja dinosauruspuisto. Teemme puistossa ensin opastetun safarikierroksen, jolla näet Afrikan, Aasian, Etelä- ja Pohjois-Amerikan eläinlajeja. Leikki- ja piknik-alueet täydentävät hauskan päivän ja aikaa jää myös lounaalle ja omatoimiseen puistoon tutustumiseen. Dinosauruspuistossa puistossa on yli 40 erilaista, luonnollisenkokoista dinosaurusta. Näet mm. kaikkein suurimman kasvissyöjäliskon, 40-metrisen Argentinosauruksen ja hurjimman lihansyöjän, Tyrannosaurus Rexin.

Voit myös lähteä omatoimisesti tutustumaan Vejlen kaupunkiin tai viettää päivän Lalandian Aquadome -vesipuistossa (pääsyliput lisämaksusta paikan päältä).

4. MATKAPÄIVÄ keskiviikko: Lento Billund - Helsinki

Kuljetus lentokentälle aamupäivällä. Finnairin lento lähtee Billundista klo 11.50 ja saapuu Helsinkiin klo 14.35.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

Vietä kesän hauskin kesäloma! 

 

MATKAOHJELMA HOTEL LEGOLAND / LEGOLAND HOLIDAY VILLAGE

 

 

MAANANTAI - PERJANTAI (4 yötä) 

Hintaan sisältyy kahden päivän lippu Legolandiin. Lipun voi käyttää vapaasti haluaminaan päivinä!

1. MATKAPÄIVÄ maanantai: Lento Billundiin

Finnairin suora lento saapuu 08.55 Billundiin. Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Matka jatkuu bussikuljetuksella, joka on noin 2 km (10 min). Sama bussi voi viedä matkustajia useampaan eri hotelliin.

LEGOLAND avaa ovensa kello 10.00.

Huoneet saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää tarvittaessa säilytykseen hotellille ja lähteä heti päiväksi Legoland huvipuistoon.

Hotel LEGOLAND: Hotellista on suora sisäänpääsy puistoon sen aukioloaikoina. LEGOLAND Holiday Village: kävelymatka Legolandiin.

2. - 4. MATKAPÄIVÄ tiistai – torstai, lisämaksullinen Givskud Zoo -retki tiistaina

Legoland liput voit käyttää minä päivinä haluat. Kahden Legoland päivän lisäksi jää kaksi vapaata päivää muulle ohjelmalle. Voit esimerkiksi osallistua lisämaksulliselle Givskud Zoo retkellemme, viettää päivän Lalandian Aquadome -vesipuistossa (pääsyliput lisämaksusta paikan päältä) tai lähteä omatoimisesti tutustumaan Vejlen kaupunkiin.

Tiistaina voit lähteä mukaan lisämaksulliselle eläintarha retkellemme. Lähdemme aamupäivällä Givskud Zoo:hun, joka on elämyksellinen eläintarha, safari ja dinosauruspuisto. Teemme puistossa ensin opastetun safarikierroksen, jolla näet Afrikan, Aasian, Etelä- ja Pohjois-Amerikan eläinlajeja. Leikki- ja piknik-alueet täydentävät hauskan päivän ja aikaa jää myös lounaalle ja omatoimiseen puistoon tutustumiseen. Dinosauruspuistossa puistossa on yli 40 erilaista, luonnollisenkokoista dinosaurusta. Näet mm. kaikkein suurimman kasvissyöjäliskon, 40-metrisen Argentinosauruksen ja hurjimman lihansyöjän, Tyrannosaurus Rexin.

5. MATKAPÄIVÄ perjantai: Lento Billund - Helsinki

Kuljetus lentokentälle aamupäivällä. Finnairin lento lähtee Billundista klo 11.50 ja saapuu Helsinkiin klo 14.35.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

 

 

TIISTAI - TORSTAI (2 yötä) 

Hintaan sisältyy kahden päivän lippu Legolandiin. 

1. MATKAPÄIVÄ tiistai: Iltalento Billundiin

Finnairin suora lento saapuu klo 17:00 Billundiin. Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Kuljetus hotellille ja majoittuminen. Ajomatka lentokentältä LEGOLAND Holiday Villageen ja Hotel Legolandiin on noin 2 km (10 min). Sama bussi voi viedä matkustajia useampaan eri hotelliin. Ilta vapaata.

2. MATKAPÄIVÄ keskiviikko: Päivä Legolandissa

Hotel LEGOLAND: Hotellista on suora sisäänpääsy puistoon sen aukioloaikoina. LEGOLAND Holiday Village: kävelymatka Legolandiin.

3. MATKAPÄIVÄ torstai: Toinen päivä Legolandissa paluulento Helsinkiin

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään!

Huoneen luovutus klo 11.00 mennessä, jonka jälkeen matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille. Kuljetus illansuussa hotellilta lentokentälle.

Finnairin lento lähtee Billundista klo 20.10 ja saapuu Helsinkiin klo 22:55

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

 

 

KESKIVIIKKO - LAUANTAI (3 yötä)

Hintaan sisältyy kahden päivän lippu Legolandiin. Lipun voi käyttää vapaasti haluaminaan päivinä.

1. MATKAPÄIVÄ keskiviikko: Lento Billundiin

Finnairin suora lento saapuu 08.55 Billundiin. Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Matka jatkuu bussikuljetuksella, joka on noin 2 km (10 min). Sama bussi voi viedä matkustajia useampaan eri hotelliin.

LEGOLAND avaa ovensa kello 10.00.

Huoneet saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää tarvittaessa säilytykseen hotellille ja lähteä heti päiväksi Legoland huvipuistoon.

Hotel LEGOLAND: Hotellista on suora sisäänpääsy puistoon sen aukioloaikoina. LEGOLAND Holiday Village: kävelymatka Legolandiin.

2. - 3. MATKAPÄIVÄ torstai - perjantai

Legoland liput voit käyttää minä päivinä haluat. Kahden Legoland päivän lisäksi jää kaksi vapaata päivää muulle ohjelmalle. Voit esimerkiksi osallistua lisämaksulliselle Givskud Zoo retkellemme, viettää päivän Lalandian Aquadome -vesipuistossa (pääsyliput lisämaksusta paikan päältä) tai lähteä omatoimisesti tutustumaan Vejlen kaupunkiin.

4. MATKAPÄIVÄ lauantai: Lisämaksullinen Givskud Zoo -retki, lento Billund - Helsinki

Huoneenluovutus klo 11.00 mennessä, jonka jälkeen matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille.

Viimeisenä lomapäivänä on mukava lähteä mukaan lisämaksulliselle eläintarha retkellemme. Lähdemme aamupäivällä Givskud Zoo:hun, joka on elämyksellinen eläintarha, safari ja dinosauruspuisto. Teemme puistossa ensin opastetun safarikierroksen, jolla näet Afrikan, Aasian, Etelä- ja Pohjois-Amerikan eläinlajeja. Leikki- ja piknik-alueet täydentävät hauskan päivän ja aikaa jää myös lounaalle ja omatoimiseen puistoon tutustumiseen. Dinosauruspuistossa puistossa on yli 40 erilaista, luonnollisenkokoista dinosaurusta. Näet mm. kaikkein suurimman kasvissyöjäliskon, 40-metrisen Argentinosauruksen ja hurjimman lihansyöjän, Tyrannosaurus Rexin. Matkatavarat otetaan retkibussiin mukaan.

Illansuussa kuljetus hotelleilta lentokentälle. Finnairin lento lähtee klo 20:10 ja saapuu Helsinkiin klo 22:55.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

 

 

TORSTAI - SUNNUNTAI (3 yötä) 

Hintaan sisältyy kahden päivän lippu Legolandiin. Lipun voi käyttää vapaasti haluaminaan päivinä.

1. MATKAPÄIVÄ torstai: Iltalento Billundiin

Finnairin suora lento saapuu klo 17:00 Billundiin. Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Kuljetus hotellille ja majoittuminen. Ajomatka lentokentältä LEGOLAND Holiday Villageen ja Hotel Legolandiin on noin 2 km (10 min). Sama bussi voi viedä matkustajia useampaan eri hotelliin. Ilta vapaata.

2. MATKAPÄIVÄ perjantai: Päivä Legolandissa

Hotel LEGOLAND: Hotellista on suora sisäänpääsy puistoon sen aukioloaikoina. LEGOLAND Holiday Village: kävelymatka Legolandiin.

3. MATKAPÄIVÄ lauantai: Toinen päivä Legolandissa

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään.

4. MATKAPÄIVÄ sunnuntai: Lento Billund - Helsinki

Kuljetus lentokentälle aamupäivällä. Finnairin lento lähtee Billundista klo 11.50 ja saapuu Helsinkiin klo 14.35.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

 

 

PERJANTAI - MAANANTAI (3 yötä)

Hintaan sisältyy kahden päivän lippu Legolandiin. Lipun voi käyttää vapaasti haluaminaan päivinä!

1. MATKAPÄIVÄ perjantai: Lento Billundiin

Finnairin suora lento saapuu 08.55 Billundiin. Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Matka jatkuu bussikuljetuksella, joka on noin 2 km (10 min). Sama bussi voi viedä matkustajia useampaan eri hotelliin.

LEGOLAND avaa ovensa kello 10.00.

Huoneet saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää tarvittaessa säilytykseen hotellille ja lähteä heti päiväksi Legoland huvipuistoon.

Hotel LEGOLAND: Hotellista on suora sisäänpääsy puistoon sen aukioloaikoina. LEGOLAND Holiday Village: kävelymatka Legolandiin.

2. - 3. MATKAPÄIVÄ lauantai - sunnuntai, Lisämaksullinen Givskud Zoo -retki lauantaina

Legoland liput voit käyttää minä päivinä haluat. Kahden Legoland päivän lisäksi jää yksi päivä vapaata muulle ohjelmalle. Voit esimerkiksi osallistua Givskud Zoo retkellemme, viettää päivän Lalandian Aquadome -vesipuistossa (pääsyliput lisämaksusta paikan päältä) tai lähteä omatoimisesti tutustumaan Vejlen kaupunkiin.

Vauhdikkaan Legoland päivän jälkeen voit lauantaina lähteä mukaan lisämaksulliselle eläintarha retkellemme. Lähdemme aamupäivällä Givskud Zoo:hun, joka on elämyksellinen eläintarha, safari ja dinosauruspuisto. Teemme puistossa ensin opastetun safarikierroksen, jolla näet Afrikan, Aasian, Etelä- ja Pohjois-Amerikan eläinlajeja. Leikki- ja piknik-alueet täydentävät hauskan päivän ja aikaa jää myös lounaalle ja omatoimiseen puistoon tutustumiseen. Dinosauruspuistossa puistossa on yli 40 erilaista, luonnollisenkokoista dinosaurusta. Näet mm. kaikkein suurimman kasvissyöjäliskon, 40-metrisen Argentinosauruksen ja hurjimman lihansyöjän, Tyrannosaurus Rexin.

4. MATKAPÄIVÄ maanantai: Lento Billund - Helsinki

Kuljetus lentokentälle aamupäivällä. Finnairin lento lähtee Billundista klo 11.50 ja saapuu Helsinkiin klo 14.35.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

 

 

LAUANTAI - TIISTAI (3 yötä) 

Hintaan sisältyy kahden päivän lippu Legolandiin. Lipun voi käyttää vapaasti haluaminaan päivinä!

1. MATKAPÄIVÄ lauantai: Iltalento Billundiin

Finnairin suora lento saapuu klo 17:00 Billundiin. Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Kuljetus hotellille ja majoittuminen. Ajomatka lentokentältä LEGOLAND Holiday Villageen ja Hotel Legolandiin on noin 2 km (10 min). Sama bussi voi viedä matkustajia useampaan eri hotelliin. Ilta vapaata.

2. - 3. MATKAPÄIVÄ sunnuntai - maanantai

Hotel LEGOLAND: Hotellista on suora sisäänpääsy puistoon sen aukioloaikoina. LEGOLAND Holiday Village: kävelymatka Legolandiin.

Legoland liput voit käyttää minä päivinä haluat. Kahden Legoland päivän lisäksi jää yksi päivä vapaata muulle ohjelmalle. Voit esimerkiksi osallistua Givskud Zoo retkellemme, viettää päivän Lalandian Aquadome -vesipuistossa (pääsyliput lisämaksusta paikan päältä) tai lähteä tutustumaan Vejlen kaupunkiin.

4. MATKAPÄIVÄ tiistai: Lisämaksullinen Givskud Zoo -retki, lento Billund - Helsinki

Huoneenluovutus klo 11.00 mennessä, jonka jälkeen matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille.

Viimeisenä lomapäivänä on mukava lähteä mukaan lisämaksulliselle eläintarha retkellemme. Lähdemme aamupäivällä Givskud Zoo:hun, joka on elämyksellinen eläintarha, safari ja dinosauruspuisto. Teemme puistossa ensin opastetun safarikierroksen, jolla näet Afrikan, Aasian, Etelä- ja Pohjois-Amerikan eläinlajeja. Leikki- ja piknik-alueet täydentävät hauskan päivän ja aikaa jää myös lounaalle ja omatoimiseen puistoon tutustumiseen. Dinosauruspuistossa puistossa on yli 40 erilaista, luonnollisenkokoista dinosaurusta. Näet mm. kaikkein suurimman kasvissyöjäliskon, 40-metrisen Argentinosauruksen ja hurjimman lihansyöjän, Tyrannosaurus Rexin. Matkatavarat otetaan retkibussiin mukaan.

Illansuussa kuljetus hotelleilta lentokentälle. Finnairin lento lähtee klo 20:10 ja saapuu Helsinkiin klo 22:55.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

 

 

SUNNUNTAI - KESKIVIIKKO (3 yötä) 

Hintaan sisältyy kahden päivän lippu Legolandiin. Lipun voi käyttää vapaasti haluaminaan päivinä. 

1. MATKAPÄIVÄ sunnuntai: Lento Billundiin

Finnairin suora lento saapuu 08.55 Billundiin. Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Matka jatkuu bussikuljetuksella, joka on noin 2 km (10 min). Sama bussi voi viedä matkustajia useampaan eri hotelliin.

LEGOLAND avaa ovensa kello 10.00.

Huoneet saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää tarvittaessa säilytykseen hotellille ja lähteä heti päiväksi Legoland huvipuistoon.

Hotel LEGOLAND: Hotellista on suora sisäänpääsy puistoon sen aukioloaikoina. LEGOLAND Holiday Village: kävelymatka Legolandiin.

2. - 3. MATKAPÄIVÄ maanantai - tiistai: Lisämaksullinen Givskud Zoo -retki tiistaina

Legoland liput voit käyttää minä päivinä haluat. Kahden Legoland päivän lisäksi jää yksi päivä vapaata muulle ohjelmalle. Voit esimerkiksi osallistua Givskud Zoo retkellemme, viettää päivän Lalandian Aquadome -vesipuistossa (pääsyliput lisämaksusta paikan päältä) tai lähteä tutustumaan Vejlen kaupunkiin.

Vauhdikkaiden Legoland päivien jälkeen voit tiistaina lähteä mukaan lisämaksulliselle eläintarha retkellemme. Lähdemme aamupäivällä Givskud Zoo:hun, joka on elämyksellinen eläintarha, safari ja dinosauruspuisto. Teemme puistossa ensin opastetun safarikierroksen, jolla näet Afrikan, Aasian, Etelä- ja Pohjois-Amerikan eläinlajeja. Leikki- ja piknik-alueet täydentävät hauskan päivän ja aikaa jää myös lounaalle ja omatoimiseen puistoon tutustumiseen. Dinosauruspuistossa puistossa on yli 40 erilaista, luonnollisenkokoista dinosaurusta. Näet mm. kaikkein suurimman kasvissyöjäliskon, 40-metrisen Argentinosauruksen ja hurjimman lihansyöjän, Tyrannosaurus Rexin.

4. MATKAPÄIVÄ keskiviikko: Lento Billund - Helsinki 

Kuljetus lentokentälle aamupäivällä. Finnairin lento lähtee Billundista klo 11.50 ja saapuu Helsinkiin klo 14.35.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

 

Vietä kesän hauskin perheloma!

MAtkaohjelma Lalandia lomahuoneistot

 

 

MAANANTAI - PERJANTAI (4 yötä)

Aquadome -vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö sisältyy matkan hintaan. LEGOLAND -liput voi ostaa Lalandiasta.

1. MATKAPÄIVÄ maanantai: Lento Billundiin

Finnairin suora lento saapuu 08.55 Billundiin. Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Matka jatkuu bussikuljetuksella lentokentältä Lalandiaan, jonne on noin 2 km (10 min). Sama bussi voi viedä matkustajia useampaan eri hotelliin.

Huoneiston saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää säilytykseen vapaa-ajankeskuksen maksullisiin tallelokeroihin ja lähteä heti päiväksi vesipuistoon tai Legolandiin. LEGOLAND avaa ovensa kello 10.00.

Aquadome -vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö loman aikana sisältyy matkan hintaan. Lalandiaan majoittuvat voivat halutessaan ostaa LEGOLAND -liput hotellista.  

Neljä kokonaista lomapäivää kohteessa mahdollistavat esim. kaksi päivää Lalandiassa ja kaksi päivää Legolandissa. Aquadome vesipuiston lisäksi Lalandia Resortissa riittää aktiviteetteja useammaksi päiväksi mm. Sport & Fitness keskus, sisäminigolf, keilausta sekä Winter World. Myös Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi. Voit myös lähteä mukaan Givskud retkellemme tai lähteä omatoimisesti tutustumaan Vejlen kaupunkiin.

2.  MATKAPÄIVÄ tiistai: Päivä Lalandiassa / Legolandissa, lisämaksullinen Givskud Zoo -retki

Tiistaina voit lähteä mukaan lisämaksulliselle eläintarha retkellemme. Lähdemme aamupäivällä Givskud Zoo:hun, joka on elämyksellinen eläintarha, safari ja dinosauruspuisto. Teemme puistossa ensin opastetun safarikierroksen, jolla näet Afrikan, Aasian, Etelä- ja Pohjois-Amerikan eläinlajeja. Leikki- ja piknik-alueet täydentävät hauskan päivän ja aikaa jää myös lounaalle ja omatoimiseen puistoon tutustumiseen. Dinosauruspuistossa puistossa on yli 40 erilaista, luonnollisenkokoista dinosaurusta. Näet mm. kaikkein suurimman kasvissyöjäliskon, 40-metrisen Argentinosauruksen ja hurjimman lihansyöjän, Tyrannosaurus Rexin.

3. - 4. MATKAPÄIVÄ keskiviikko-torstai: Päivä Lalandiassa / Legolandissa

5. MATKAPÄIVÄ perjantai: Lento Billund - Helsinki

Sähkön ja veden kulutus maksetaan palvelukeskukseen uloskirjautumisen yhteydessä. Kuljetus lentokentälle on aamupäivällä. Finnairin lento lähtee Billundista klo 11.50 ja saapuu Helsinkiin klo 14.35.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

 

 

TIISTAI - TORSTAI (2 yötä) 

Aquadome -vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö sisältyy matkan hintaan. LEGOLAND -liput voi ostaa Lalandiasta.

1. MATKAPÄIVÄ tiistai: Iltalento Billundiin

Finnairin suora lento saapuu klo 17:00 Billundiin. Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Matka jatkuu bussikuljetuksella lentokentältä Lalandiaan, jonne on noin 2 km (10 min). Sama bussi voi viedä matkustajia useampaan eri hotelliin. Ilta vapaata.

2. MATKAPÄIVÄ keskiviikko: Päivä Lalandiassa / Legolandissa

Lalandian majoitushintaan sisältyy Aquadome -sisävesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö niiden aukioloaikoina. Myös Legoland on kävelymatkan päässä (pääsyliput lisämaksusta).

3. MATKAPÄIVÄ torstai: Toinen päivä Lalandiassa / Legolandissa, lento Billund - Helsinki

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään!

Vesipuisto on normaalisti käytössä myös lähtöpäivänä.

Lomahuoneiston luovutus klo 10.00 mennessä. Sähkön ja veden kulutus maksetaan palvelukeskukseen uloskirjautumisen yhteydessä. Palvelukeskuksessa on maksullisia säilytyslokeroita matkatavaroille. Illalla kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin.

Finnairin lento lähtee Billundista klo 20.10 ja saapuu Helsinkiin klo 22:55

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

 

 

KESKIVIIKKO - LAUANTAI (3 yötä) 

Aquadome -vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö sisältyy matkan hintaan. LEGOLAND -liput voi ostaa Lalandiasta

1. MATKAPÄIVÄ keskiviikko: Lento Billundiin

Finnairin suora lento saapuu 08.55 Billundiin. Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Matka jatkuu bussikuljetuksella lentokentältä Lalandiaan, jonne on noin 2 km (10 min). Sama bussi voi viedä matkustajia useampaan eri hotelliin.

Huoneiston saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää säilytykseen vapaa-ajankeskuksen maksullisiin tallelokeroihin ja lähteä heti päiväksi vesipuistoon tai Legolandiin. LEGOLAND avaa ovensa kello 10.00.

Aquadome -vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö loman aikana sisältyy matkan hintaan. Lalandiaan majoittuvat voivat halutessaan ostaa LEGOLAND -liput hotellista.

2. - 3. MATKAPÄIVÄ torstai – perjantai

Neljä kokonaista lomapäivää kohteessa mahdollistavat esim. kaksi päivää Lalandiassa ja kaksi päivää Legolandissa. Aquadome vesipuiston lisäksi Lalandia Resortissa riittää aktiviteetteja useammaksi päiväksi mm. Sport & Fitness keskus, sisäminigolf, keilausta sekä Winter World. Myös Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi. Voit myös lähteä mukaan Givskud retkellemme tai lähteä omatoimisesti tutustumaan Vejlen kaupunkiin.

4. MATKAPÄIVÄ lauantai: Lisämaksullinen Givskud Zoo -retki, lento Billund – Helsinki

Lomahuoneiston luovutus klo 10.00 mennessä. Sähkön ja veden kulutus maksetaan palvelukeskukseen uloskirjautumisen yhteydessä. Palvelukeskuksessa on maksullisia säilytyslokeroita matkatavaroille.

Vesipuisto on normaalisti käytössä myös lähtöpäivänä.

Viimeisenä lomapäivänä on mukava lähteä mukaan lisämaksulliselle eläintarha retkellemme. Lähdemme aamupäivällä Givskud Zoo:hun, joka on elämyksellinen eläintarha, safari ja dinosauruspuisto. Teemme puistossa ensin opastetun safarikierroksen, jolla näet Afrikan, Aasian, Etelä- ja Pohjois-Amerikan eläinlajeja. Leikki- ja piknik-alueet täydentävät hauskan päivän ja aikaa jää myös lounaalle ja omatoimiseen puistoon tutustumiseen. Dinosauruspuistossa puistossa on yli 40 erilaista, luonnollisenkokoista dinosaurusta. Näet mm. kaikkein suurimman kasvissyöjäliskon, 40-metrisen Argentinosauruksen ja hurjimman lihansyöjän, Tyrannosaurus Rexin. Matkatavarat otetaan retkibussiin mukaan.

Illansuussa kuljetus hotelleilta lentokentälle. Finnairin lento lähtee klo 20:10 ja saapuu Helsinkiin klo 22:55.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

 

 

TORSTAI - SUNNUNTAI (3 yötä)

Aquadome -vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö sisältyy matkan hintaan. LEGOLAND -liput voi ostaa Lalandiasta.

1. MATKAPÄIVÄ torstai: Iltalento Billundiin

Finnairin suora lento saapuu klo 17:00 Billundiin. Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Matka jatkuu bussikuljetuksella lentokentältä Lalandiaan, jonne on noin 2 km (10 min). Sama bussi voi viedä matkustajia useampaan eri hotelliin. Ilta vapaata.

2. MATKAPÄIVÄ perjantai: Päivä Lalandiassa / Legolandissa

Lalandian majoitushintaan sisältyy Aquadome -sisävesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö niiden aukioloaikoina. Myös Legoland on kävelymatkan päässä (pääsyliput lisämaksusta).

3. MATKAPÄIVÄ lauantai: Toinen päivä Lalandiassa / Legolandissa 

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään!

Aquadome vesipuiston lisäksi myös Lalandia Resortissa riittää aktiviteetteja useammaksi päiväksi mm. Sport & Fitness keskus, sisäminigolf, keilausta sekä Winter World.

4. MATKAPÄIVÄ sunnuntai: Lento Billund - Helsinki

Sähkön ja veden kulutus maksetaan palvelukeskukseen uloskirjautumisen yhteydessä. Kuljetus lentokentälle on aamupäivällä. Finnairin lento lähtee Billundista klo 11.50 ja saapuu Helsinkiin klo 14.35.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

 

 

PERJANTAI - MAANANTAI (3 yötä)

Aquadome -vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö sisältyy matkan hintaan. LEGOLAND -liput voi ostaa Lalandiasta.

1. MATKAPÄIVÄ perjantai: Lento Billundiin

Finnairin suora lento saapuu 08.55 Billundiin. Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Matka jatkuu bussikuljetuksella lentokentältä Lalandiaan, jonne on noin 2 km (10 min). Sama bussi voi viedä matkustajia useampaan eri hotelliin.

Huoneiston saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää säilytykseen vapaa-ajankeskuksen maksullisiin tallelokeroihin ja lähteä heti päiväksi vesipuistoon tai Legolandiin. LEGOLAND avaa ovensa kello 10.00.

Aquadome -vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö loman aikana sisältyy matkan hintaan. Lalandiaan majoittuvat voivat halutessaan ostaa LEGOLAND -liput hotellista.

2. - 3. MATKAPÄIVÄ lauantai-sunnuntai: Lisämaksullinen Givskud Zoo -retki

Kolme kokonaista lomapäivää kohteessa mahdollistavat esim. päivän Lalandiassa, päivän Legolandissa ja retken Givskud Zoo eläintarhaan. Aquadome vesipuiston lisäksi Lalandia Resortissa riittää aktiviteetteja useammaksi päiväksi mm. Sport & Fitness keskus, sisäminigolf, keilausta sekä Winter World. Myös Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi. Voit myös lähteä omatoimisesti tutustumaan Vejlen kaupunkiin.

Vauhdikkaan Legoland/Lalandia päivän jälkeen voit lauantaina lähteä mukaan lisämaksulliselle eläintarha retkellemme. Lähdemme aamupäivällä Givskud Zoo:hun, joka on elämyksellinen eläintarha, safari ja dinosauruspuisto. Teemme puistossa ensin opastetun safarikierroksen, jolla näet Afrikan, Aasian, Etelä- ja Pohjois-Amerikan eläinlajeja. Leikki- ja piknik-alueet täydentävät hauskan päivän ja aikaa jää myös lounaalle ja omatoimiseen puistoon tutustumiseen. Dinosauruspuistossa puistossa on yli 40 erilaista, luonnollisenkokoista dinosaurusta. Näet mm. kaikkein suurimman kasvissyöjäliskon, 40-metrisen Argentinosauruksen ja hurjimman lihansyöjän, Tyrannosaurus Rexin.

4. MATKAPÄIVÄ maanantai: Lento Billund - Helsinki

Sähkön ja veden kulutus maksetaan palvelukeskukseen uloskirjautumisen yhteydessä. Kuljetus lentokentälle on aamupäivällä. Finnairin lento lähtee Billundista klo 11.50 ja saapuu Helsinkiin klo 14.35.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

 

 

LAUANTAI - TIISTAI (3 yötä)

Aquadome -vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö sisältyy matkan hintaan. LEGOLAND -liput voi ostaa Lalandiasta.

1. MATKAPÄIVÄ lauantai: Iltalento Billundiin

Finnairin suora lento saapuu klo 17:00 Billundiin. Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Matka jatkuu bussikuljetuksella lentokentältä Lalandiaan, jonne on noin 2 km (10 min). Sama bussi voi viedä matkustajia useampaan eri hotelliin. Ilta vapaata.

2. - 3. MATKAPÄIVÄ sunnuntai-maanantai

Kolme kokonaista lomapäivää kohteessa mahdollistavat esim. päivän Lalandiassa, päivän Legolandissa ja retken Givskud Zoo eläintarhaan. Aquadome vesipuiston lisäksi Lalandia Resortissa riittää aktiviteetteja useammaksi päiväksi mm. Sport & Fitness keskus, sisäminigolf, keilausta sekä Winter World. Myös Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi. Voit myös lähteä omatoimisesti tutustumaan Vejlen kaupunkiin.

4. MATKAPÄIVÄ tiistai: Lisämaksullinen Givskud Zoo -retki, lento Billund - Helsinki

Lomahuoneiston luovutus klo 10.00 mennessä. Sähkön ja veden kulutus maksetaan palvelukeskukseen uloskirjautumisen yhteydessä. Palvelukeskuksessa on maksullisia säilytyslokeroita matkatavaroille.

Vesipuisto on normaalisti käytössä myös lähtöpäivänä. 

Viimeisenä lomapäivänä on mukava lähteä mukaan lisämaksulliselle eläintarha retkellemme. Lähdemme aamupäivällä Givskud Zoo:hun, joka on elämyksellinen eläintarha, safari ja dinosauruspuisto. Teemme puistossa ensin opastetun safarikierroksen, jolla näet Afrikan, Aasian, Etelä- ja Pohjois-Amerikan eläinlajeja. Leikki- ja piknik-alueet täydentävät hauskan päivän ja aikaa jää myös lounaalle ja omatoimiseen puistoon tutustumiseen. Dinosauruspuistossa puistossa on yli 40 erilaista, luonnollisenkokoista dinosaurusta. Näet mm. kaikkein suurimman kasvissyöjäliskon, 40-metrisen Argentinosauruksen ja hurjimman lihansyöjän, Tyrannosaurus Rexin. Matkatavarat otetaan retkibussiin mukaan.

Illansuussa kuljetus hotellilta lentokentälle. Finnairin lento lähtee klo 20:10 ja saapuu Helsinkiin klo 22:55.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

 

 

SUNNUNTAI - KESKIVIIKKO (3 yötä) 

Aquadome -vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö sisältyy matkan hintaan. LEGOLAND -liput voi ostaa Lalandiasta.

1. MATKAPÄIVÄ sunnuntai: Lento Billundiin

Finnairin suora lento saapuu 08.55 Billundiin. Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Matka jatkuu bussikuljetuksella lentokentältä Lalandiaan, jonne on noin 2 km (10 min). Sama bussi voi viedä matkustajia useampaan eri hotelliin.

Huoneiston saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää säilytykseen vapaa-ajankeskuksen maksullisiin tallelokeroihin ja lähteä heti päiväksi vesipuistoon tai Legolandiin. LEGOLAND avaa ovensa kello 10.00.

Aquadome -vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö loman aikana sisältyy matkan hintaan. Lalandiaan majoittuvat voivat halutessaan ostaa LEGOLAND -liput hotellista.

2. - 3. MATKAPÄIVÄ maanantai-tiistai: Lisämaksullinen Givskud Zoo -retki tiistaina

Kolme kokonaista lomapäivää kohteessa mahdollistavat esim. päivän Lalandiassa, päivän Legolandissa ja retken Givskud Zoo eläintarhaan. Aquadome vesipuiston lisäksi Lalandia Resortissa riittää aktiviteetteja useammaksi päiväksi mm. Sport & Fitness keskus, sisäminigolf, keilausta sekä Winter World. Myös Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi. Voit myös lähteä omatoimisesti tutustumaan Vejlen kaupunkiin.

Vauhdikkaiden Legoland/Lalandia päivän jälkeen voit tiistaina lähteä mukaan lisämaksulliselle eläintarha retkellemme. Lähdemme aamupäivällä Givskud Zoo:hun, joka on elämyksellinen eläintarha, safari ja dinosauruspuisto. Teemme puistossa ensin opastetun safarikierroksen, jolla näet Afrikan, Aasian, Etelä- ja Pohjois-Amerikan eläinlajeja. Leikki- ja piknik-alueet täydentävät hauskan päivän ja aikaa jää myös lounaalle ja omatoimiseen puistoon tutustumiseen. Dinosauruspuistossa puistossa on yli 40 erilaista, luonnollisenkokoista dinosaurusta. Näet mm. kaikkein suurimman kasvissyöjäliskon, 40-metrisen Argentinosauruksen ja hurjimman lihansyöjän, Tyrannosaurus Rexin.

4. MATKAPÄIVÄ keskiviikko: lento Billund -Helsinki

Sähkön ja veden kulutus maksetaan palvelukeskukseen uloskirjautumisen yhteydessä. Kuljetus lentokentälle on aamupäivällä. Finnairin lento lähtee Billundista klo 11.50 ja saapuu Helsinkiin klo 14.35.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

 

Vietä kesän hauskin perheloma!

Pääkaupunki: Kööpenhamina Valuutta: Tanskan kruunu (DKK) Aikaero: UTC+1 Kielet: tanska Asukasmäärä: 5,8 miljoonaa
Keskilämpötila
0,6° tammikuu
0,5° helmikuu
2,5° maaliskuu
6,1° huhtikuu
11,1° toukokuu
14,8° kesäkuu
16,9° heinäkuu
16,7° elokuu
13,1° syyskuu
9,1° lokakuu
4,9° marraskuu
2,1° joulukuu

Kartta