• Tanskan LEGOLAND

 • Tanskan LEGOLAND

 • Tanskan LEGOLAND

 • Tanskan LEGOLAND

LEGOLAND -matkapaketit

Matkapakettimme sisältävät

 • Matkapakettien kestot: 4 yön matka: ma-pe, 2 yön matka ti-to, 3 yön matkat: ke-la, to-su, pe-ma, la-ti, su-ke
 • Suorat lennot Helsinki – Billund – Helsinki, lentoyhtiönä Finnair sekä matkatavarat (1 kpl käsimatkatavara 8 kg + 1 ruumaan menevä laukku maks. 23 kg / henkilö)
 • Lentokenttäkuljetukset Billundissa (15-45 min majoituspaikasta riippuen)
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu
 • Valitse majoitus:
  • Hotel LEGOLAND® sijaitsee huvipuiston yhteydessä – päiväunet voi käydä näppärästi nukkumassa omassa huoneessa huvittelun yhteydessä
  • LEGOLAND Holiday Village sijaitsee kävelymatkan päässä huvipuistosta – merirosvoille ja heidän perheilleen
  • Vejle Center Hotel sijaitsee Vejlen kaupungissa, n. 30 min ajomatkan päässä huvipuistosta – kaupunkielämästä nauttiville ja vähän isommille perheille
  • Lalandia Billund lomahuoneistot (vähintään 3 huvittelijaa) sijaitsevat kävelymatkan päässä  huvipuistosta, aivan Lalandia vapaa-ajankeskuksen vieressä – vesipedoille ja heidän vanhemmilleen. Lalandian huoneistoissa voi itse valmistaa ateriat – aamiainen ei sisälly hintaan. Sisäänpääsy Lalandian vesipuistoon ja sisäleikkipuistoon sisältyy matkapaketin hintaan.
 • LEGOLAND -pääsyliput 2 peräkkäiselle päivälle (ei Lalandiassa majoittuville)
 • Kuljetus LEGOLAND -huvipuistoon Vejle Centerissä majoittuville

 

Kohokohdat

LEGOLAND

LEGOLAND® on elämyspuisto kaikenikäisille ja paljon muutakin kuin pelkkiä LEGO®-palikoita. Nähtävää ja tekemistä riittää useaksi päiväksi. LEGOLAND sai alkunsa Minimaasta, joka avattiin vuonna 1968. Tuolloin pinta-ala oli 38 000 m2. Tänä päivänä alue on kooltaan jo yli 140 000 m2 ja laajenee jatkuvasti. 

Miljoonien LEGO® palikoiden ympärille rakennettu puisto on jotain ainutlaatuista. Se on huvipuisto, josta löydät aina jotain uutta. Minimaassa kaikki on rakennettu LEGO palikoista oikeassa mittakaavassa aidon esikuvan mukaan. Tutkittavaa riittää loputtomiin. Alueella on myös akvaario, 4D-elokuvateatteri, hurjan hauskoja huvipuistolaitteita ja paljon paljon muuta.  

https://www.legoland.dk/en/

 

Worlds Tallest

Viime vuosina LEGOLAND on saanut useita uusia ylpyden aiheita kuten Ninjago Ride, Ghost - The Haunted House ja Polar X-Plorer. Tänä vuonna vuorossa on Miniland, jonne rakennetaan pienoismallit maailman korkeimmista rakennuksista: Burj, Makkah Royal Clock Tower Hotel, Shanghai Tower, One World Trade Center, Taipei 101, Eiffel-torni ja LEGOTOP®. Näihin rakennuksiin uppoaa yli 800 000 LEGO palikkaa ja niiden rakentamiseen on käytetty aikaa yli 4400 tuntia. Pienoismallit ovat rakennettu suhteessa: 1: 150. Esimerkiksi Burj Khalifa on 5,5 metriä korkea.

Tämän ja paljonmuuta nähtävää näet LEGOLAND® -puistossa!

 

 

 
The Aquadome™

Kävelymatkan päässä LEGOLAND puistosta on myös Pohjoismaiden suurin sisävesipuisto Lalandia Aquadome, jossa aina trooppiset olosuhteet. Palmut huojuvat, vesi on lämmintä +28 ja ilman lämpötila +30 astetta.

 • aaltoallas
 • "the Cave" luola-allas
 • Lazy River -joki
 • lasten allas (syvyys 30 cm, veden lämpötila 32 astetta)
 • erilaisia vesiliukumäkiä, kuten Tornado, Wild River, Octopus Racer ja Temple Slide
 • Aqua Splash -vesileikkialue
 • sisä- ja ulkouima-altaita
 • kaksi saunaa, joista toinen matalan lämpötilan bio-sauna

Lalandia lomahuoneistoissa majoittuvilla sisäänpääsy Aquadomeen sisältyy matkan hintaan, muissa majoituksissa yöpyville hinnat ovat: aikuinen DKK 260, lapset 3-11 v. DKK 210, lapset 0-2 v. veloituksetta.

Lisätiedot TÄSTÄ

 

Givskud ZOO

Givskuz Zoo elämyksellinen eläintarha

Vietä päivä eläinten parissa. Täällä kuljet joko  safaribussilla tai kävellen ja samalla näet Afrikan, Aasian, Etelä- ja Pohjois-Amerikan eläinlajeja todella läheltä. Pääset seuraamaan useiden eläinten ruokintaa ja hyvällä tuurilla myös itse auttamaan. Tutustu mm. suurta julkisuutta saaneeseen gorillaperheeseen. 

GIVSKUD ZOO, Løveparkvej 3, Givskud, DK-7323 Give

http://www.givskudzoo.dk/en

Givskud Zoo on jakanut tietoutta ja tarjonnut vierailleen läheisiä kokemuksia eläinten parissa lähes 40 vuotta. Tänä päivänä puistossa on noin 90 eri eläinlajia. Givskudin tavoitteita eläintarhatoiminnan ohessa on levittää informaatiota, suojella uhanalaisia lajeja ja tehdä tutkimustyötä. 

Lisämaksulliselle retkelle voit osallistua Matkavekan kautta tiistaisin ja muina päivinä omatoimisesti!

Hotellit & lähdöt

Suodata hakutuloksia

Hakutulokset

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Näytä hakutulokset
Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto

 • 4

LEGOLAND®

LEGOLAND® on elämyspuisto kaikenikäisille ja paljon muutakin kuin pelkkiä LEGO®-palikoita. Nähtävää ja tekemistä riittää useaksi päiväksi. LEGOLAND sai alkunsa Minimaasta, joka avattiin vuonna 1968. Tuolloin pinta-ala oli 38 000 m2. Tänä päivänä alue on kooltaan jo yli 140 000 m2 ja laajenee jatkuvasti. Syksyllä iltojen pimentyessä aluetta värittää Halloween-teema kurpitsoineen ja kummituksineen.

Miljoonien LEGO® palikoiden ympärille rakennettu puisto on jotain ainutlaatuista. Se on huvipuisto, josta löydät aina jotain uutta. Minimaassa kaikki on rakennettu LEGO palikoista oikeassa mittakaavassa aidon esikuvan mukaan. Tutkittavaa riittää loputtomiin. Alueella on myös akvaario, 4D-elokuvateatteri, hurjan hauskoja huvipuistolaitteita ja paljon paljon muuta.  

Kävelymatkan päässä LEGOLAND puistosta on myös Pohjoismaiden suurin sisävesipuisto Lalandia Aquadome, jossa aina trooppiset olosuhteet. Palmut huojuvat, vesi on lämmintä ja ilman lämpötila +30 astetta

LEGO NINJAGO® World
Valtava interaktiivinen alue koko perheelle. Alueelta löytyvät mm. ainutlaatuinen, interaktiivinen NINJAGO – The Ride, Lloydin laserlabyrintti, Colen kiipeilyseinä, Kain spinnerit ja Jayn reaktiorata.

Ghost - The Haunted House
Hiuksianostattavan karmiva kummitustalo kaikille jännitystä kaipaaville. Keskellä LEGOLAND puistoa kohoaa hullun professorin talo, joka pitää sisällään yllätyksiä... Astu sisään jos uskallat!

LEGO safari
Nouse junaan ja tutustu viidakon eläimiin. Safarilla seikkailevat LEGO eläimet - norsut, seeprat, flamingot, kirahvit ja virtahevot. Lähistöllä on myös perheen pienemmille sopivia huvilaitteita.

Atlantis by SEA LIFE™
Täällä etsitään kadonnutta Atlantista ja tutustutaan monenlaisiin meren asukkeihin. Akvaariossa uivat oikeat trooppiset kalat ja hait. Japanista peräisin olevat suuret Crabzilla-ravut tervehtivät sinua jopa yli kaksimetrisillä jaloillaan.

Miniland
Miljoonista LEGO-palikoista rakennettu Minimaa on maailma pienoiskoossa. Maisemia on eri puolilta maailmaa Euroopan tunnetuimmista nähtävyyksistä aina kaukomaille saakka. Minimaasta löydät myös LEGO Star Wars- ja LEGO Friends -alueet.

LEGOREDO®
Villin lännen kaupunki, jossa kohtaat intiaaneja ja karjapaimenia. Saluunoita, tikkupullaa, tukkijuna ja paljon muuta!

Ritarilinna
Ritarilinnan sisältä alkaa vauhdikas lohikäärmevuoristorata ja sen takaa löytyy hurja X-treme Racers -vuoristorata. Linnan läheisyydestä voit lähteä myös märälle ajelulle Viikinkijoelle.

Seikkailualue
FALCKin paloasemalla voit kilpailla joukkueesi kanssa siitä, kuka saa ensimmäisenä taltutettua tulipalon.

LEGO 4D -elokuvat
LEGO® LEGENDS OF CHIMA. Villi seikkailu nuorten eläinsoturien kanssa. Erikoistehosteet kutkuttavat kaikkia aisteja.

Polar Land
Koe hurja Polar X-plorer-vuoristorata! Täällä näet myös ihka eläviä pingviinejä.

The TEMPLE
Astu jeeppiin ja lähde jännittävälle seikkailulle etsimään aarretta muinaisesta temppelistä.

Kaikki yllä mainitut nähtävyydet sisältyvät LEGOLAND-pääsylipun hintaan. Lisämaksusta voit osallistua myös autokouluun tai huuhtoa kultaa lännenkylässä.

Pääkaupunki: Kööpenhamina Valuutta: Tanskan kruunu (DKK) Aikaero: UTC+1 Kielet: tanska Asukasmäärä: 5,8 miljoonaa
Keskilämpötila
0,6° tammikuu
0,5° helmikuu
2,5° maaliskuu
6,1° huhtikuu
11,1° toukokuu
14,8° kesäkuu
16,9° heinäkuu
16,7° elokuu
13,1° syyskuu
9,1° lokakuu
4,9° marraskuu
2,1° joulukuu

Kartta

Matkaohjelma ma-pe

MATKAOHJELMA KESÄ 2017 (maanantai-perjantai)

LEGOLAND on toimintaa, tekemistä, vauhtia ja elämyksiä - tervetuloa mukaan kesän hauskimmalle matkalle! Lennämme suoraan Tanskaan, Legolandin ja Lalandian viereen. 

MAANANTAI: Helsinki-Billund, päivä Legolandiassa/Lalandiassa

Matkavekan opas on vastassa Billundin lentokentällä. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.
LEGOLAND avaa ovensa kello 10.00.

Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village: Huoneet saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää tarvittaessa säilytykseen hotellille. LEGOLAND-pääsyliput (2 päivää) sisältyvät matkan hintaan.

Lalandia lomahuoneistot: Huoneiston saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää säilytykseen
vapaa-ajankeskuksen maksullisiin tallelokeroihin. Aquadome -vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö sisältyy matkan hintaan. Lalandiaan majoittuville LEGOLAND -liput eivät sisälly matkan hintaan.

Vejle Center Hotel: Lentokentältä lähdetään päiväksi LEGOLANDiin. LEGOLAND-pääsyliput (2 päivää) sisältyvät matkan hintaan. Matkatavarat voi jättää säilytykseen linja-autoon. Päivän aikana tarvittavat tavarat voi pakata vaikkapa selkäreppuun. Illansuussa kuljetus hotellille. Ajomatka Vejlen kaupunkiin on noin 25 km (30 min).

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

TIISTAI: Toinen päivä LEGOLAND -puistossa/Lalandiassa

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään!

Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village -asukkaille: päivä LEGOLAND -puistossa oman aikataulun mukaan.

Vejle Center -hotellin asukkaille: LEGOLAND-kuljetus sisältyy matkan hintaan. Opas kertoo tarkemmat kuljetusaikatauut kohteessa. 

Lalandian asukkaille: Lalandian majoitushintaan sisältyy Aquadome -sisävesipuiston ja Monky Tonky Land
-sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö niiden aukioloaikoina. Myös Legoland on kävelymatkan
päässä (pääsyliput lisämaksusta paikan päältä).

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

KESKIVIIKKO: Päivä vapaata omatoimiselle ohjelmalle

TORSTAI: Päivä vapaata omatoimiselle ohjelmalle

PERJANTAI: Billund - Helsinki 

Kuljetus lentokentälle aamupäivällä ja lento Tanskasta Suomeen.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

MAJOITUS

 • Hotel LEGOLAND, Aastvej 10, 7190 Billund, www.hotellegoland.dk
 • LEGOLAND Holiday Village, Ellehammers Allé 2, 7190 Billund
 • Lalandia lomahuoneistot, Ellehammers Allé 3, 7190 Billund, www.lalandia.dk
 • Vejle Center Hotel, Willy Sorensens Plads 3, 7100 Vejle, www.vejlecenterhotel.dk

HINTAAN SISÄLTYY (Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttökuljetukset kohteessa
 • Vejle Centerissä majoittuville: Legopäivinä yhteiskuljetus Hotelli-LEGOLAND-hotelli
 • majoitus (4 yötä)
 • aamiainen
 • kahden päivän pääsylippu Legolandiin (sisältää mm. laitteiden käytön ja sisäänpääsyn
 • Atlantis by Sealife -akvaarioon)
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

HINTAAN SISÄLTYY (Lalandia lomahuoneistot)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • majoitus (4 yötä, ei aterioita)
 • sisäänpääsy Lalandia Aquadome-vesipuistoon ja Monky Tonky Landiin aukioloaikoina
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

Hyvä tietää Lalandiasta: Lalandian huoneistossa ei ole päivittäistä siivousta. Loman aikana
tarvittavat välttämättömyystarvikkeet (mm. wc-paperi, tiskiaine jne.) tulee hankkia itse. 
Liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet) sekä kevyt loppusiivous sisältyvät hintaan. Vauvojen liinavaatteet
tulee ottaa itse mukaan. Sähkön ja veden kulutus maksetaan suoraan Lalandian palvelukeskukseen
ennen lähtöä. Maksun määrää voi seurata television kautta. Liput LEGOLAND -puistoon voi ostaa  lisämaksusta paikan päällä. 

LISÄMAKSUSTA

 • Givskud Zoo -retki tiistaisin

Lisätietoa Legolandista: www.legoland.dk
Lisätietoa Lalandiasta: www.lalandia.dk
Lisätietoa Givskud Zoosta: www.givskudzoo.fi

Matkaohjelma ti-to

MATKAOHJELMA KESÄ 2017 (tiistai-torstai)

LEGOLAND on toimintaa, tekemistä, vauhtia ja elämyksiä - tervetuloa mukaan kesän hauskimmalle matkalle! Lennämme suoraan Tanskaan, Legolandin ja Lalandian viereen. 

TIISTAI: Helsinki-Billund

Lento Helsingistä Tanskaan, Billundin kentälle. Matkavekan opas on vastassa lentokentällä. Kuljetus
hotellille ja majoittuminen. Ajomatka lentokentältä Lalandiaan, LEGOLAND Holiday Villageen ja
Hotel Legolandiin on noin 2 km (10 min). Vejle Center -hotelliin on noin 25 km (30 min). Sama bussi voi
viedä matkustajia useampaan eri hotelliin. Ilta vapaata.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

KESKIVIIKKO: LEGOLAND tai Lalandia

Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village majoittuville: Hotellista on suora sisäänpääsy puistoon sen aukioloaikoina. Hintaan sisältyy kahden päivän pääsylippu Legolandiin. Puistoon on kävelymatka. 

Vejle Center Hotellissa majoittuville: Päivä Legolandissa (kuljetus hotellilta Legolandiin ja takaisin).

Lalandiassa majoittuville: Lalandian majoitushintaan sisältyy Aquadome -sisävesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö niiden aukioloaikoina. Myös Legoland on kävelymatkan päässä (pääsyliput lisämaksusta).

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

TORSTAI: Toinen päivä Legolandissa/ Lalandiassa ja lento Billund-Helsinki

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään!

Lisätietoa huoneenluovutuksesta ja kotiinlähdöstä:

Hotel LEGOLAND/ LEGOLAND Holiday Village: Aamiainen hotellissa. Huoneenluovutus klo 11.00 mennessä, jonka jälkeen matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille. Kuljetus illansuussa hotelllilta lentokentälle, josta lento Helsinkiin.

Vejle Center Hotel: Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutus aamulla ja lähtö Legolandiin. Matkatavarat jätetään säilytykseen linja-autoon päivän ajaksi. Pakkaa päivän aikana tarvitsemasi tavarat esim. selkäreppuun. Legolandista kuljetus suoraan lentokentälle illansuussa ja lento Helsinkiin.

Lalandia: Lomahuoneiston luovutus klo 10.00 mennessä. Sähkön ja veden kulutus maksetaan palvelukeskukseen uloskirjautumisen yhteydessä. Palvelukeskuksessa on maksullisia säilytyslokeroita matkatavaroille. Vesipuisto on  normaalisti käytössä myös lähtöpäivänä. Illalla kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

MAJOITUS

 • Hotel LEGOLAND, Aastvej 10, 7190 Billund, www.hotellegoland.dk
 • LEGOLAND Holiday Village, Ellehammers Allé 2, 7190 Billund,
 • Lalandia lomahuoneistot, Ellehammers Allé 3, 7190 Billund, www.lalandia.dk
 • Vejle Center Hotel, Willy Sorensens Plads 3, DK-7100 Vejle, www.vejlecenterhotel.dk

HINTAAN SISÄLTYY (Vejle Center Hotel, Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Vejle Centerissä majoittuville: Legopäivinä yhteiskuljetus Hotelli-LEGOLAND-hotelli
 • majoitus (2 yötä)
 • aamiainen (ke ja to)
 • kahden päivän pääsylippu Legolandiin (sisältää mm. laitteiden käytön ja sisäänpääsyn
 • Atlantis by Sealife -akvaarioon)
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelt kohteessa.

HINTAAN SISÄLTYY (Lalandia lomahuoneistot)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • majoitus (2 yötä, ei aterioita)
 • sisäänpääsy Lalandia Aquadome-vesipuistoon ja Monky Tonky Landiin aukioloaikoina
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

Hyvä tietää Lalandiasta: Lalandian huoneistossa ei ole päivittäistä siivousta. Loman aikana tarvittavat välttämättömyystarvikkeet (mm. wc-paperi, tiskiaine jne.) tulee hankkia itse. Liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet) sekä kevyt loppusiivous sisältyy hintaan. Vauvojen liinavaatteet tulee ottaa itse mukaan. Sähkön ja veden kulutus maksetaan suoraan Lalandian palvelukeskukseen ennen lähtöä. Maksun määrää voi seurata television kautta. 

Lisätietoa Legolandista: www.legoland.dk
Lisätietoa Lalandiasta: www.lalandia.dk
Lisätietoa Givskud Zoosta: www.givskudzoo.fi

Matkaohjelma ke-la

MATKAOHJELMA KESÄ 2017 (keskiviikko-lauantai)

LEGOLAND on toimintaa, tekemistä, vauhtia ja elämyksiä - tervetuloa mukaan kesän hauskimmalle matkalle! Lennämme suoraan Tanskaan, Legolandin ja Lalandian viereen. 

KESKIVIIKKO: Helsinki - Billund ja Legoland/ Lalandia

Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan. LEGOLAND avaa ovensa kello 10.00.

Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village: Huoneet saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää tarvittaessa säilytykseen hotellille. LEGOLAND-pääsyliput (2 päivää) sisältyvät matkan hintaan.

Lalandia lomahuoneistot: Huoneiston saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää säilytykseen
vapaa-ajankeskuksen maksullisiin tallelokeroihin. Aquadome -vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö sisältyy matkan hintaan.

Vejle Center Hotel: Lentokentältä lähdetään päiväksi LEGOLANDiin. Matkatavarat voi jättää säilytykseen linja-autoon. Päivän aikana tarvittavat tavarat voi pakata vaikkapa selkäreppuun. Illansuussa kuljetus hotellille. Ajomatka Vejlen kaupunkiin on noin 25 km (30 min).

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

TORSTAI: Toinen päivä Legolandiassa / Lalandiassa

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään!

Vejle Center -hotellin asukkailla LEGOLAND -kuljetus sisältyy matkan hintaan. LEGOLAND-päivä noin klo 10.00-18.00. Tarkemmat ajat vahvistuvat kohteessa.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

PERJANTAI: Päivä vapaata omatoimiselle ohjelmalle.

LAUANTAI: Billund-Helsinki

Päivä vapaata, illalla lento Billund-Helsinki. Huoneet luovutetaan aamupäivän aikana, jonka jälkeen matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille.

Lisätietoa huoneenluovutuksesta ja kotiinlähdöstä: 

Lalandia: Lomahuoneiston luovutus klo 10.00 mennessä. Sähkön ja veden kulutus maksetaan  palvelukeskukseen uloskirjautumisen yhteydessä. Palvelukeskuksessa on maksullisia säilytyslokeroita matkatavaroille.

Hotel LEGOLAND/ LEGOLAND Holiday Village: Aamiainen hotellissa. Huoneenluovutus klo 11.00 mennessä, jonka jälkeen matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille.

Vejle Center Hotel: Aamiainen hotellissa. Huoneenluovutus klo 11.00 mennessä, jonka jälkeen matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille. Kuljetus lentokentälle illansuussa ja lento Helsinkiin.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

MAJOITUS

 • Hotel LEGOLAND, Aastvej 10, 7190 Billund, www.hotellegoland.dk
 • LEGOLAND Holiday Village, Ellehammers Allé 2, 7190 Billund
 • Lalandia lomahuoneistot, Ellehammers Allé 3, 7190 Billund, www.lalandia.dk
 • Vejle Center Hotel, Willy Sorensens Plads 3, 7100 Vejle, www.vejlecenterhotel.dk

HINTAAN SISÄLTYY (Vejle Center Hotel, Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Vejle Centerissä majoittuville: Legopäivinä yhteiskuljetus Hotelli-LEGOLAND-hotelli
 • majoitus (3 yötä)
 • aamiainen
 • kahden päivän pääsylippu Legolandiin (sisältää mm. laitteiden käytön ja sisäänpääsyn
 • Atlantis by Sealife -akvaarioon)
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

HINTAAN SISÄLTYY (Lalandia lomahuoneistot)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • majoitus (3 yötä, ei aterioita)
 • sisäänpääsy Lalandia Aquadome-vesipuistoon ja Monky Tonky Landiin aukioloaikoina
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

Hyvä tietää Lalandiasta: Lalandian huoneistossa ei ole päivittäistä siivousta. Loman aikana tarvittavat välttämättömyystarvikkeet (mm. wc-paperi, tiskiaine jne.) tulee hankkia itse. Liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet) sekä kevyt loppusiivous sisältyvät hintaan. Vauvojen liinavaatteet tulee ottaa itse mukaan. Sähkön ja veden kulutus maksetaan suoraan Lalandian palvelukeskukseen ennen lähtöä. Maksun määrää voi seurata television kautta.

Lisätietoa Legolandista: www.legoland.dk
Lisätietoa Lalandiasta: www.lalandia.dk,
Lisätietoa Givskud Zoosta: www.givskudzoo.fi

Matkaohjelma to-su

MATKAOHJELMA KESÄ 2017 (torstai-sunnuntai)

LEGOLAND on toimintaa, tekemistä, vauhtia ja elämyksiä - tervetuloa mukaan kesän hauskimmalle matkalle! Lennämme suoraan Tanskaan, Legolandin ja Lalandian viereen. 

TORSTAI: HELSINKI-BILLUND

Lento Helsingistä Tanskaan, Billundin kentälle. Matkavekan opas on vastassa lentokentällä. Kuljetus
hotellille ja majoittuminen. Ajomatka lentokentältä Lalandiaan, LEGOLAND Holiday Villageen ja
Hotel Legolandiin on noin 2 km (10 min). Vejle Center -hotelliin on noin 25 km (30 min). Sama bussi voi
viedä matkustajia useampaan eri hotelliin. Ilta vapaata.

PERJANTAI: Päivä Legolandiassa/ Lalandiassa

Vejle Center -hotellin asukkailla LEGOLAND-kuljetus sisältyy matkan hintaan. Oppaat kertovat tarkemmat lähtö- ja paluuajat kuljetuksille.

Lalandia: Lalandian majoitushintaan sisältyy Aquadome -sisävesipuiston ja Monky Tonky Land
-sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö niiden aukioloaikoina. Myös Legoland on kävelymatkan päässä (pääsyliput lisämaksusta).

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

LAUANTAI: Toinen päivä Legolandissa/ Lalandiassa

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään!

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

SUNNUNTAI: Billund-Helsinki

Aamiainen hotellissa, kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

MAJOITUS

 • Hotel LEGOLAND, Aastvej 10, 7190 Billund, www.hotellegoland.dk
 • LEGOLAND Holiday Village, Ellehammers Allé 2, 7190 Billund
 • Lalandia lomahuoneistot, Ellehammers Allé 3, 7190 Billund, www.lalandia.dk
 • Vejle Center Hotel, Willy Sorensens Plads 3, 7100 Vejle, www.vejlecenterhotel.dk


HINTAAN SISÄLTYY (Vejle Center Hotel, Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Vejle Centerissä majoittuville: Legopäivinä yhteiskuljetus Hotelli-LEGOLAND-hotelli
 • majoitus (3 yötä)
 • aamiainen
 • kahden päivän pääsylippu Legolandiin (sisältää mm. laitteiden käytön ja sisäänpääsyn
 • Atlantis by Sealife -akvaarioon)
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

HINTAAN SISÄLTYY (Lalandia lomahuoneistot)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • majoitus (3 yötä, ei aterioita)
 • sisäänpääsy Lalandia Aquadome-vesipuistoon ja Monky Tonky Landiin aukioloaikoina
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

Hyvä tietää Lalandiasta: Lalandian huoneistossa ei ole päivittäistä siivousta. Loman aikana
tarvittavat välttämättömyystarvikkeet (mm. wc-paperi, tiskiaine jne.) tulee hankkia itse. 
Liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet) sekä kevyt loppusiivous sisältyvät hintaan. Vauvojen liinavaatteet
tulee ottaa itse mukaan. Sähkön ja veden kulutus maksetaan suoraan Lalandian palvelukeskukseen
ennen lähtöä. Maksun määrää voi seurata television kautta.

Lisätietoa Legolandista: www.legoland.dk
Lisätietoa Lalandiasta: www.lalandia.dk,
Lisätietoa Givskud Zoosta: www.givskudzoo.fi

Matkaohjelma pe-ma

MATKAOHJELMA KESÄ 2017 (perjantai-maanantai)

LEGOLAND on toimintaa, tekemistä, vauhtia ja elämyksiä - tervetuloa mukaan kesän hauskimmalle matkalle! Lennämme suoraan Tanskaan, Legolandin ja Lalandian viereen. 

PERJANTAI: Helsinki - Billund ja päivä Legolandissa/Lalandiassa

Matkavekan opas on vastassa lentokentällä. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan. LEGOLAND avaa ovensa kello 10.00.

Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village: Huoneet saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää tarvittaessa säilytykseen hotellille. LEGOLAND-pääsyliput (2 päivää) sisältyvät matkan hintaan.

Lalandia lomahuoneistot: Huoneiston saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää säilytykseen
vapaa-ajankeskuksen maksullisiin tallelokeroihin. Aquadome -vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö sisältyy matkan hintaan.

Vejle Center Hotel: Lentokentältä lähdetään päiväksi LEGOLANDiin. Matkatavarat voi jättää säilytykseen linja-autoon. Päivän aikana tarvittavat tavarat voi pakata vaikkapa selkäreppuun. Illansuussa kuljetus hotellille.Ajomatka Vejlen kaupunkiin on noin 25 km (30 min).

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

LAUANTAI: Toinen päivä Legolandissa/ Lalandiassa

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään!

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

SUNNUNTAI: Päivä vapaata omatoimiselle ohjelmalle

MAANANTAI: Billund - Helsinki

Kuljetus lentokentälle aamupäivällä ja lento Tanskasta Suomeen.

Lalandia: Sähkön ja veden kulutus maksetaan palvelukeskukseen edellisenä iltana.

Hotel LEGOLAND/ LEGOLAND Holiday Village: Aamiainen hotellissa. Huoneenluovutus klo 11.00 mennessä, jonka jälkeen matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille.

Vejle Center Hotel: Aamiainen hotellissa. Huoneenluovutus klo 11.00 mennessä, jonka jälkeen matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

MAJOITUS

 • Hotel LEGOLAND, Aastvej 10, 7190 Billund, www.hotellegoland.dk
 • LEGOLAND Holiday Village, Ellehammers Allé 2, 7190 Billund
 • Lalandia lomahuoneistot, Ellehammers Allé 3, 7190 Billund, www.lalandia.dk
 • Vejle Center Hotel, Willy Sorensens Plads 3, 7100 Vejle, www.vejlecenterhotel.dk

HINTAAN SISÄLTYY (Vejle Center Hotel, Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Vejle Centerissä majoittuville: Legopäivinä yhteiskuljetus Hotelli-LEGOLAND-hotelli
 • majoitus (3 yötä)
 • aamiainen
 • kahden päivän pääsylippu Legolandiin (sisältää mm. laitteiden käytön ja sisäänpääsyn
 • Atlantis by Sealife -akvaarioon)
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

HINTAAN SISÄLTYY (Lalandia lomahuoneistot)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • majoitus (3 yötä, ei aterioita)
 • sisäänpääsy Lalandia Aquadome-vesipuistoon ja Monky Tonky Landiin aukioloaikoina
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

Hyvä tietää Lalandiasta: Lalandian huoneistossa ei ole päivittäistä siivousta. Loman aikana
tarvittavat välttämättömyystarvikkeet (mm. wc-paperi, tiskiaine jne.) tulee hankkia itse.
Liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet) sekä kevyt loppusiivous sisältyvät hintaan. Vauvojen liinavaatteet
tulee ottaa itse mukaan. Sähkön ja veden kulutus maksetaan suoraan Lalandian palvelukeskukseen
ennen lähtöä. Maksun määrää voi seurata television kautta.

Lisätietoa Legolandista: www.legoland.dk
Lisätietoa Lalandiasta: www.lalandia.dk,
Lisätietoa Givskud Zoosta: www.givskudzoo.fi

Matkaohjelma la-ti

MATKAOHJELMA KESÄ 2017 (lauantai-tiistai)

LEGOLAND on toimintaa, tekemistä, vauhtia ja elämyksiä - tervetuloa mukaan kesän hauskimmalle matkalle! Lennämme suoraan Tanskaan, Legolandin ja Lalandian viereen. 

LAUANTAI: Helsinki - Billund
Lento Helsingistä Tanskaan, Billundin kentälle. Matkavekan opas on vastassa lentokentällä. Kuljetus
hotellille ja majoittuminen. Ajomatka lentokentältä Lalandiaan, LEGOLAND Holiday Villageen ja
Hotel Legolandiin on noin 2 km (10 min). Vejle Center -hotelliin on noin 25 km (30 min). Sama bussi voi
viedä matkustajia useampaan eri hotelliin. Ilta vapaata.

SUNNUNTAI: Päivä Legolandissa/Lalandiassa

Vejle Center -hotellin asukkailla LEGOLAND-kuljetus sisältyy matkan hintaan.

Lalandia: Lalandian majoitushintaan sisältyy Aquadome -sisävesipuiston ja Monky Tonky Land
-sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö niiden aukioloaikoina. Myös Legoland on kävelymatkan
päässä (pääsyliput lisämaksusta).

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

MAANANTAI: Toinen päivä Legolandissa/ Lalandiassa

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään!

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

TIISTAI: Billund - Helsinki 

Päivä vapaata. Mahdollisuus osallistua lisämaksulliselle Givskud Zoo -retkelle. Illansuussa kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin.

Lalandia: Huoneistot luovutetaan lähtöpäivänä klo 10 mennessä, jonka jälkeen tavarat voi jättää säilytykseen palvelukeskuksen maksullisiin tallelokeroihin. Sähkön ja veden kulutus maksetaan palvelukeskukseen huoneiston luovutuksen yhteydessä.

Hotel LEGOLAND/ LEGOLAND Holiday Village: Aamiainen hotellissa. Huoneenluovutus klo 11.00 mennessä, jonka jälkeen matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille.

Vejle Center Hotel: Aamiainen hotellissa. Huoneenluovutus klo 11.00 mennessä, jonka jälkeen matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille. Kuljetus lentokentälle illansuussa ja lento Helsinkiin.

Mikäli osallistut Givskud Zoo -retkelle, otetaan matkatavarat mukaan retkibussiin. Retkeltä mennään suoraan lentokentälle.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

MAJOITUS

 • Hotel LEGOLAND, Aastvej 10, 7190 Billund, www.hotellegoland.dk
 • LEGOLAND Holiday Village, Ellehammers Allé 2, 7190 Billund
 • Lalandia lomahuoneistot, Ellehammers Allé 3, 7190 Billund, www.lalandia.dk
 • Vejle Center Hotel, Willy Sorensens Plads 3, 7100 Vejle, www.vejlecenterhotel.dk

HINTAAN SISÄLTYY (Vejle Center Hotel, Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Vejle Centerissä majoittuville: Legopäivinä yhteiskuljetus Hotelli-LEGOLAND-hotelli
 • majoitus (3 yötä)
 • aamiainen
 • kahden päivän pääsylippu Legolandiin (sisältää mm. laitteiden käytön ja sisäänpääsyn
 • Atlantis by Sealife -akvaarioon)
 • Matkavekan suomenkileinen opaspalvelu kohteessa.

HINTAAN SISÄLTYY (Lalandia lomahuoneistot)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • majoitus (3 yötä, ei aterioita)
 • sisäänpääsy Lalandia Aquadome-vesipuistoon ja Monky Tonky Landiin aukioloaikoina
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

Hyvä tietää Lalandiasta: Lalandian huoneistossa ei ole päivittäistä siivousta. Loman aikana
tarvittavat välttämättömyystarvikkeet (mm. wc-paperi, tiskiaine jne.) tulee hankkia itse.
Liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet) sekä kevyt loppusiivous sisältyvät hintaan. Vauvojen liinavaatteet
tulee ottaa itse mukaan. Sähkön ja veden kulutus maksetaan suoraan Lalandian palvelukeskukseen
ennen lähtöä. Maksun määrää voi seurata television kautta.

LISÄMAKSUSTA

 • Givskud Zoo -retki tiistaisin

Lisätietoa Legolandista: www.legoland.dk
Lisätietoa Lalandiasta: www.lalandia.dk
Lisätietoa Givskud Zoosta: www.givskudzoo.fi

Matkaohjelma su-ke

MATKAOHJELMA KESÄ 2017 (sunnuntai-keskiviikko)

LEGOLAND on toimintaa, tekemistä, vauhtia ja elämyksiä - tervetuloa mukaan kesän hauskimmalle matkalle! Lennämme suoraan Tanskaan, Legolandin ja Lalandian viereen. 

SUNNUNTAI: Helsinki - Billund ja päivä Legolandissa/Lalandiassa

Matkavekan opas on vastassa lentokentällä. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan. LEGOLAND avaa ovensa kello 10.00.

Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village: Huoneet saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää tarvittaessa säilytykseen hotellille. LEGOLAND-pääsyliput (2 päivää) sisältyvät matkan hintaan.

Lalandia lomahuoneistot: Huoneiston saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää säilytykseen
vapaa-ajankeskuksen maksullisiin tallelokeroihin. Aquadome -vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö sisältyy matkan hintaan.

Vejle Center Hotel: Lentokentältä lähdetään päiväksi LEGOLANDiin. Matkatavarat voi jättää säilytykseen linja-autoon. Päivän aikana tarvittavat tavarat voi pakata vaikkapa selkäreppuun. Illansuussa kuljetus hotellille. Ajomatka Vejlen kaupunkiin on noin 25 km (30 min).

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

MAANANTAI: Toinen päivä Legolandissa/Lalandiassa

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään!

Vejle Center -hotellin asukkailla LEGOLAND-kuljetus sisältyy matkan hintaan.

Lalandia: Lalandian majoitushintaan sisältyy Aquadome -sisävesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö niiden aukioloaikoina. Myös Legoland on kävelymatkan päässä (pääsyliput lisämaksusta).

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

TIISTAI: Päivä vapaata omatoimiselle ohjelmalle

KESKIVIIKKO: Billund - Helsinki 

Kuljetus lentokentälle aamupäivällä ja lento Tanskasta Suomeen.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

MAJOITUS

 • Hotel LEGOLAND, Aastvej 10, 7190 Billund, www.hotellegoland.dk
 • LEGOLAND Holiday Village, Ellehammers Allé 2, 7190 Billund
 • Lalandia lomahuoneistot, Ellehammers Allé 3, 7190 Billund, www.lalandia.dk
 • Vejle Center Hotel, Willy Sorensens Plads 3, 7100 Vejle, www.vejlecenterhotel.dk

HINTAAN SISÄLTYY (Vejle Center Hotel, Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Vejle Centerissä majoittuville: Legopäivinä yhteiskuljetus Hotelli-LEGOLAND-hotelli
 • majoitus (3 yötä)
 • aamiainen
 • kahden päivän pääsylippu Legolandiin (sisältää mm. laitteiden käytön ja sisäänpääsyn
 • Atlantis by Sealife -akvaarioon)
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

HINTAAN SISÄLTYY (Lalandia lomahuoneistot)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • majoitus (3 yötä, ei aterioita)
 • sisäänpääsy Lalandia Aquadome-vesipuistoon ja Monky Tonky Landiin aukioloaikoina
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

Hyvä tietää Lalandiasta: Lalandian huoneistossa ei ole päivittäistä siivousta. Loman aikana
tarvittavat välttämättömyystarvikkeet (mm. wc-paperi, tiskiaine jne.) tulee hankkia itse.
Liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet) sekä kevyt loppusiivous sisältyvät hintaan. Vauvojen liinavaatteet
tulee ottaa itse mukaan. Sähkön ja veden kulutus maksetaan suoraan Lalandian palvelukeskukseen
ennen lähtöä. Maksun määrää voi seurata television kautta.

LISÄMAKSUSTA

 • Givskud Zoo -retki tiistaisin

Lisätietoa Legolandista: www.legoland.dk
Lisätietoa Lalandiasta: www.lalandia.dk,
Lisätietoa Givskud Zoosta: www.givskudzoo.fi

Hyvä tietää

Tarkista, että varausvahvistuksen tiedot, mm. matkustajien nimet ja matkapäivämäärät pitävät paikkansa. Jos tiedoissa on jotakin korjattavaa, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme myynti@matkavekka.fi tai puh. 020 120 4000.

Ilmoittautuminen lennolle
Finnairin lähtöselvitys tapahtuu Helsinki-Vantaan lentoasemalla terminaalissa T2. Lähtöselvitys tulee tehdä hyvissä ajoin joko internetissä tai lentokentän lähtöselvitysautomaatilla. Ruumaan menevät matkatavarat jätetään lentoaseman bag drop -tiskille. Varmista, että sinulle jää aikaa tarvittaviin turvatarkastuksiin lentoasemalla, ja että ehdit portille ajoissa. Lähtöselvityksen voi tehdä internetissä aikaisintaan 36 tuntia ennen lennon lähtöä. Lentoasemalla lähtöselvitys avautuu viimeistään kaksi tuntia ennen lennon lähtöä. Helsinki-Vantaan lentoasemalla voit tehdä lähtöselvityksen myös lentoasi edeltävänä iltana klo 18.00-21.30. Lähtöselvitys internetissä tai Helsinki-Vantaan lentokentän automaatilla toimii Matkavekan varaustunnuksen kuudella viimeisellä numerolla (jätä alusta kaksi numeroa pois).

Matkatavarat
Ruumaan menevä matkatavara: sallittu matkatavaramäärä/ henkilö on yksi kappale, jonka enimmäispaino enintään 23 kg ja ulkomitat yhteensä enintään 158 cm. Matkustamoon otettava käsimatkatavara: yksi kappale, jonka ulkomitat ovat enintään 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg. Kaikissa matkatavaroissa on oltava matkustajan nimi ja osoite, myös laukun sisäpuolella.

Käsimatkatavaraan ei saa pakata teräviä esineitä. Myös nesteiden kuljetusta on rajoitettu. Nesteiden tulee olla pakattuna enintään 100 ml kokoisiin pakkauksiin, jotka mahtuvat läpinäkyvään, enintään litran kokoiseen uudelleen suljettavaan pussiin. Lisätietoja www.finavia.fi

Matkustusasiakirjat 
Matkustajan on aina pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa matkan eri vaiheissa. Tähän tarkoitukseen käy esim. passi tai kuvallinen henkilökortti.

Finnairin lennoilla hyväksytyt matkustusasiakirjat/ Suomen ja Skandinavian sisäiset lennot:
16 vuotta täyttäneillä henkilöillä on oltava mukana joko passi, kuvallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti.
Alle 16-vuotiailta, jotka matkustavat vanhempiensa seurassa, ei vaadita omaa henkilökorttia.
Alle 16-vuotiailla, jotka matkustavat yksin tai jonkun muun kuin vanhempansa kanssa, on oltava mukana joko passi, kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti.

Important information for non-Finnish citizens 
If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa requirements from the nearest embassy of the destination country yourself.

Lisäpalvelut lennoille
Lisäpalvelut (mm. istumapaikat, lisämatkatavarat) ovat varattavissa noin kuukausi ennen lähtöä Finnairin sivuilta www.finnair.fi -> lisäpalvelut Lomapaketteihin. Valitse matkanjärjestäjäksi Lomamatkat. Varaustunnus on Lomamatkojen varausnumero.

Ateriat Finnairin lennoilla
Finnairin Euroopan reittilennoilla ateriat ovat maksullisia. Lennoilla toimii välipalamyynti SkyBistro-valikoimasta ja lennolle on myös tilattavissa lämpimiä aterioita. Maksutta tarjotaan kahvia/teetä ja mustikkamehua.

Matkalle mukaan
Legolandissa ollaan pääsääntöisesti ulkona; varaudu vaihteleviin kesäsäihin, aurinkoon ja sateeseen. Pakkaa mukaan myös lämmintä vaatetta ja laita jalkaan mukavat kengät, sillä alueet ovat laajoja ja nähtävää on paljon. Legolandin matkalle voi ottaa mukaan myös uimavarusteet, sillä Merirosvomaassa on 
mahdollisuus vesileikkeihin. Vejle Center -hotellin vieressä on uimahalli ja Billundissa, kävelymatkan päässä Legolandista, on Skandinavian suurin sisävesipuisto Lalandia Aquadome (erillinen sisäänpääsymaksu muille kuin Lalandia lomahuoneistoihin majoittuville).

Valuutta
Rahayksikkö on Tanskan kruunu (DKK). Rahaa voi vaihtaa jo etukäteen tai perillä kohteessa. Kruunuja voi myös nostaa luottokorteilla automaateista. Legolandissa on rahanvaihto ja pankkiautomaatti.

Liikkeiden aukiolo
Tanskassa kauppojen aukioloajat ovat lyhyempiä kuin Suomessa. Liikkeet ovat yleensä auki ma-to klo 10.00-18.00 ja pe 9-19/20. Lauantaisin pienet kaupat suljetaan yleensä jo klo 12-13 ja ostoskeskukset viimeistään klo 17.00. Sunnuntaisin suurin osa kaupoista on kiinni.

Tämä matka on valmismatka, josta on asetettu vakuus Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV). Vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkatoimisto Oy Matkavekka. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Matkavekan lisä- ja erityisehtoja. Matkanjärjestäjä varaa oikeuden peruuttaa matkan tai matkasarjan vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua.

Yleiset valmismatkaehdot ja erityisehdot nähtävillä TÄSTÄ

Viimehetken peruutukset

Mikäli joudut perumaan matkan viime hetkellä esim. sairastumisen vuoksi, ilmoita peruutuksesta myyntipalveluumme puhelimitse 020 120 4000 (ma-pe 9-18, la 10-14 ja su klo 10-14). Aukioloaikojen ulkopuolella voit ilmoittaa peruutuksesta sähköpostilla myynti@matkavekka.fi. Kirjoita viestiin varausnumerosi, lähtöpäivämäärä, tiedot peruutettavista matkustajista sekä peruutuksen syy. Suosittelemme riittävän peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen ottamista jo matkan varausvaiheessa.

Sairaustapauksissa (edellyttää lääkärintodistusta, jossa mainitaan kykemättömyys lähteä matkalle) tai muun ylivoimaisen esteen (määritelty yleisissä valmismatkaehdoissa kohdissa 5.1-5.2.) vuoksi tapahtuvissa peruutuksissa kulut selvitetään tapauskohtaisesti. Näissä tapauksissa matkatoimistolla on oikeus periä toimistokulut, palvelumaksu sekä palveluntarjoajien Matkavekalta veloittamat kulut,joista Matkavekka ei saa hinnanpalautusta (esim. lentoliput, majoituspalvelut, ennakkoon maksetut retket, lipputilaukset jne.).

Huom! Poikkeukselliset peruutusehdot/ Lalandia lomahuoneistot

21-15 vrk ennen lähtöä tapahtuvista muutoksista/ peruutuksista Lalandia perii kuluina 50% majoitushinnasta.
Alle 15 vrk ennen lähtöä tehdyistä muutoksista/ peruutuksista Lalandia perii täydet kulut. Peruutuskulut tarkistetaan
tapauskohtaisesti Lalandiasta peruutushetkellä. Myös huoneistotyypin tai nimen muutos käsitellään 21 vrk
tai lähempänä lähtöä peruutuksena ja uutena varauksena.

Hyvää matkaa!