• Tanskan LEGOLAND

 • Tanskan LEGOLAND

 • Tanskan LEGOLAND

 • Tanskan LEGOLAND

LEGOLAND -matkapaketit

Matkavaihtoehdot 5.6. – 3.8.2017

 • 2 yötä, lähdöt tiistaisin
 • 3 yötä, lähdöt ke, to, pe, la, su
 • 4 yötä, lähdöt maanantaisin

Matkapakettimme sisältyy kaikki tämä:

Finnairin suorat lennot

 • Lennämme Finnairin suoralla lennolla Helsinki-Billund-Helsinki. Billund sijaitsee LEGOLAND® -huvipuiston vieressä.

Lentokenttäkuljetukset

 • Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Bussimme vie sinut kätevästi suoraan hotellille 15-45 minuutissa hotellisi sijainnista riippuen. Lisäksi Vejleen majoittuville järjestetään meno-paluu kuljetus LEGOLAND® huvipuistoon kahtena päivänä. Muut hotellimme sijaitsevat kävelymatkan päässä huvipuistosta.

Majoitus ja aamiainen

 • Voit valita hotelli- tai lomahuoneistomajoituksen riippuen seurueesi tarpeista.
 • Hotel LEGOLAND® sijaitsee huvipuiston yhteydessä – päiväunet voi käydä näppärästi nukkumassa omassa huoneessa huvittelun yhteydessä. Hotellin teemahuoneet ovat suosittuja – varaa ne hyvissä ajoin!
 • LEGOLAND Holiday Village lomakylä sijaitsee kävelymatkan päässä huvipuistosta – merirosvoteeman mukaan sisustetuissa huoneissa viihtyvät kaikenikäiset piraatit isommankin perheen kanssa.
 • Vejle Center Hotellissa majoitut edullisesti Vejlen kaupungissa, n. 30 min ajomatkan päässä huvipuistosta – kaupunkielämästä nauttiville ja vähän isommille perheille.
 • Lalandia® lomahuoneistot sijaitsevat kävelymatkan päässä huvipuistosta, aivan Lalandia vapaa-ajankeskuksen vieressä – vesipedoille ja heidän vanhemmilleen. Sisäänpääsy Lalandian vesipuistoon ja sisäleikkipuistoon sisältyy matkapaketin hintaan. Lalandia® lomahuoneistoissa voi itse valmistaa ateriat – aamiainen ei sisälly hintaan.

Legoland pääsylippu 2 päivää

 • Matkapakettiimme sisältyy LEGOLAND pääsylippu kahdelle päivälle. Lippu sisältää mm. LEGO NINJAGO® World -aktiviteetit, huvipuistolaitteiden käytön, 4D-elokuvat ja sisäänpääsyn Atlantis by SEA LIFE™ -akvaarioon.
 • Poikkeus: Lalandian asukkailla hintaan sisältyy Aquadome-vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston käyttö. LEGOLAND -pääsyliput ostetaan erikseen paikan päällä.

Matkavekan opaspalvelut

 • Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa sinua lentokentällä ja auttaa tarvittaessa matkan aikana. Oppaamme on myös mukana tiistain lisämaksullisella Givskudin eläintarhan retkellä.

Be Happy Pass

 • Kaikki asiakkaamme saavat lippujen mukana ohjeet, joilla voi tulostaa tai lataa puhelimeensa Be Happy Passin, jolla saa etuja huvipuistossa.

Kohokohdat

LEGOLAND PÄÄSYLIPPU 2 PÄIVÄÄ

LEGOLAND® on elämyspuisto kaikenikäisille ja paljon muutakin kuin pelkkiä LEGO®-palikoita. Nähtävää ja tekemistä riittää useaksi päiväksi. Miljoonien LEGO® palikoiden ympärille rakennettu puisto on jotain ainutlaatuista. Se on huvipuisto, josta löydät aina jotain uutta. Minimaassa kaikki on rakennettu LEGO palikoista oikeassa mittakaavassa aidon esikuvan mukaan. Tutkittavaa riittää loputtomiin. Alueella on myös akvaario, 4D-elokuvateatteri, hurjan hauskoja huvipuistolaitteita ja paljon paljon muuta.  

Matkapakettiimme sisältyy LEGOLAND pääsylippu kahdelle päivälle. Lippu sisältää mm. LEGO NINJAGO® World -aktiviteetit, huvipuistolaitteiden käytön, 4D-elokuvat ja sisäänpääsyn Atlantis by SEA LIFE™ -akvaarioon. Poikkeus: Lalandian asukkailla hintaan sisältyy Aquadome-vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston käyttö. LEGOLAND -pääsyliput ostetaan erikseen paikan päällä.

https://www.legoland.dk/en/

Resort Passilla vielä enemmän:  Hanki Resort Passi, joka takaa rajoittamattoman sisäänpääsyn seuraaviin kohteisiin loman ajan: LEGOLAND®, Lalandia® Aquadome™ ja Monky Tonky Land sekä Givskud Zoo. Passi ostetaan paikan päällä.

 

Be Happy Pass

Hyödynnä tarjoukset ja tutustu kiehtovaan Etelä-Tanskaan omatoimisesti! Varaa lomasi meiltä ja saat ennen lomaasi linkin sähköpostiisi, josta pääset tulostamaan Be Happy -passin, jolla saat etuja ja tarjouksia seuraavista paikoista: LEGOLAND®, Winter World, LALANDIA®, Givskuz Zoo - eläintarha, Whale watching - valassafari, Ribe Vikingecenter - Viikinkipuisto, Gorilla Park -seikkailupuisto, Bridgewalking - siltakävely Middelfartissa, Koldinghus - linnakierros ja paljon muita kohteita.

Katso kaikki BE HAPPY PASS -edut ja tarjoukset tästä >>

 

 

The Aquadome™

Lalandian Aquadomen uutuutena on huima yli 100 metriä mutkikas TWISTER-vesiliukumäki!

Matkasi alkaa korkealta Aquadome-vesipuistosta, mistä alat viilettää alaspäin kohti jättimäistä suppiloa. Kun olet kiertänyt useamman kerran suppilon ympäri, kiidät kohti sen pohjaa ja päädyt turvallisesti Aquadomen sisäpuolelle. 102-metrin pituinen matka on hurjan jännittävä kokemus, josta nauttii koko perhe.

Kävelymatkan päässä LEGOLAND puistosta on Pohjoismaiden suurin sisävesipuisto Lalandia Aquadome, jossa aina trooppiset olosuhteet. Palmut huojuvat, vesi on lämmintä +28 ja ilman lämpötila +30 astetta. Nauti vauhdin hurmasta hauskoissa liukumäissä, kokeile Euroopan pisintä 167 metriä pitkää Wild River -liukumäkeä, keinu aallokossa aaltoaltaassa tai nauti elämästäsi kuumassa porealtaassa.

Lalandia lomahuoneistoissa majoittuvilla sisäänpääsy Aquadomeen sisältyy matkan hintaan, muissa majoituksissa yöpyville hinnat ovat: aikuinen DKK 260, lapset 3-11 v. DKK 210, lapset 0-2 v. veloituksetta.

Lisätiedot TÄSTÄ

 

Givskud ZOO

Givskud Zoo elämyksellinen eläintarha, safari ja dinosauruspuisto samalla lipulla!

Vietä päivä eläinten parissa. Täällä kuljet joko omalla autolla, safaribussilla, tai kävellen, ja samalla näet Afrikan, Aasian, Etelä- ja Pohjois-Amerikan eläinlajeja todella läheltä. Pääset seuraamaan useiden eläinten ruokintaa ja hyvällä tuurilla myös itse auttamaan. Leikki- ja piknik-alueet täydentävät hauskan päivän. 

Dinosauruspuistossa siirryt miljoonien vuosien päähän, dinosaurusten aikaan! Puistossa on yli 40 erilaista, luonnollisenkokoista dinosaurusta. Näet mm. kaikkein suurimman kasvissyöjäliskon, 40-metrisen Argentinosauruksen ja hurjimman lihansyöjän, Tyrannosaurus Rexin.

Tule mukaan Matkavekan opastetulle retkelle tiistaisin: Lähdemme aamupäivällä eläintarhaan, jossa teemme bussilla opastetun safarikierroksen. Aikaa jää myös lounaalle ja omatoimiseen puistoon tutustumiseen. Tälle retkelle pääset varaamalla maanantain neljän yön paketin tai sunnuntain kolmen yön matkapaketin.

Retkipäivä: tiistai

Retken hinta: 50 € aikuinen, 40 € lapset 3-11 vuotta, 20 € lapset 0-2 vuotta.

Varaus: Varaa retki matkapeketin yhteydessä.

Hotellit & lähdöt

Suodata hakutuloksia

Hakutulokset

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Näytä hakutulokset
Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto

 • 4

LEGOLAND®

LEGOLAND® on elämyspuisto kaikenikäisille ja paljon muutakin kuin pelkkiä LEGO®-palikoita. Nähtävää ja tekemistä riittää useaksi päiväksi. LEGOLAND sai alkunsa Minimaasta, joka avattiin vuonna 1968. Tuolloin pinta-ala oli 38 000 m2. Tänä päivänä alue on kooltaan jo yli 140 000 m2 ja laajenee jatkuvasti. Syksyllä iltojen pimentyessä aluetta värittää Halloween-teema kurpitsoineen ja kummituksineen.

Miljoonien LEGO® palikoiden ympärille rakennettu puisto on jotain ainutlaatuista. Se on huvipuisto, josta löydät aina jotain uutta. Minimaassa kaikki on rakennettu LEGO palikoista oikeassa mittakaavassa aidon esikuvan mukaan. Tutkittavaa riittää loputtomiin. Alueella on myös akvaario, 4D-elokuvateatteri, hurjan hauskoja huvipuistolaitteita ja paljon paljon muuta.  

Kävelymatkan päässä LEGOLAND puistosta on myös Pohjoismaiden suurin sisävesipuisto Lalandia Aquadome, jossa aina trooppiset olosuhteet. Palmut huojuvat, vesi on lämmintä ja ilman lämpötila +30 astetta

LEGO NINJAGO® World
Valtava interaktiivinen alue koko perheelle. Alueelta löytyvät mm. ainutlaatuinen, interaktiivinen NINJAGO – The Ride, Lloydin laserlabyrintti, Colen kiipeilyseinä, Kain spinnerit ja Jayn reaktiorata.

Ghost - The Haunted House
Hiuksianostattavan karmiva kummitustalo kaikille jännitystä kaipaaville. Keskellä LEGOLAND puistoa kohoaa hullun professorin talo, joka pitää sisällään yllätyksiä... Astu sisään jos uskallat!

LEGO safari
Nouse junaan ja tutustu viidakon eläimiin. Safarilla seikkailevat LEGO eläimet - norsut, seeprat, flamingot, kirahvit ja virtahevot. Lähistöllä on myös perheen pienemmille sopivia huvilaitteita.

Atlantis by SEA LIFE™
Täällä etsitään kadonnutta Atlantista ja tutustutaan monenlaisiin meren asukkeihin. Akvaariossa uivat oikeat trooppiset kalat ja hait. Japanista peräisin olevat suuret Crabzilla-ravut tervehtivät sinua jopa yli kaksimetrisillä jaloillaan.

Miniland
Miljoonista LEGO-palikoista rakennettu Minimaa on maailma pienoiskoossa. Maisemia on eri puolilta maailmaa Euroopan tunnetuimmista nähtävyyksistä aina kaukomaille saakka. Minimaasta löydät myös LEGO Star Wars- ja LEGO Friends -alueet.

LEGOREDO®
Villin lännen kaupunki, jossa kohtaat intiaaneja ja karjapaimenia. Saluunoita, tikkupullaa, tukkijuna ja paljon muuta!

Ritarilinna
Ritarilinnan sisältä alkaa vauhdikas lohikäärmevuoristorata ja sen takaa löytyy hurja X-treme Racers -vuoristorata. Linnan läheisyydestä voit lähteä myös märälle ajelulle Viikinkijoelle.

Seikkailualue
FALCKin paloasemalla voit kilpailla joukkueesi kanssa siitä, kuka saa ensimmäisenä taltutettua tulipalon.

LEGO 4D -elokuvat
LEGO® LEGENDS OF CHIMA. Villi seikkailu nuorten eläinsoturien kanssa. Erikoistehosteet kutkuttavat kaikkia aisteja.

Polar Land
Koe hurja Polar X-plorer-vuoristorata! Täällä näet myös ihka eläviä pingviinejä.

The TEMPLE
Astu jeeppiin ja lähde jännittävälle seikkailulle etsimään aarretta muinaisesta temppelistä.

Kaikki yllä mainitut nähtävyydet sisältyvät LEGOLAND-pääsylipun hintaan. Lisämaksusta voit osallistua myös autokouluun tai huuhtoa kultaa lännenkylässä.

Pääkaupunki: Kööpenhamina Valuutta: Tanskan kruunu (DKK) Aikaero: UTC+1 Kielet: tanska Asukasmäärä: 5,8 miljoonaa
Keskilämpötila
0,6° tammikuu
0,5° helmikuu
2,5° maaliskuu
6,1° huhtikuu
11,1° toukokuu
14,8° kesäkuu
16,9° heinäkuu
16,7° elokuu
13,1° syyskuu
9,1° lokakuu
4,9° marraskuu
2,1° joulukuu

Kartta

Matkaohjelma ma-pe

MATKAOHJELMA KESÄ 2017 (maanantai-perjantai)

LEGOLAND on toimintaa, tekemistä, vauhtia ja elämyksiä - tervetuloa mukaan kesän hauskimmalle matkalle! Lennämme suoraan Tanskaan, Legolandin ja Lalandian viereen. 

MAANANTAI: Helsinki-Billund, päivä Legolandiassa/Lalandiassa

Matkavekan opas on vastassa Billundin lentokentällä. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.
LEGOLAND avaa ovensa kello 10.00.

Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village: Huoneet saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää tarvittaessa säilytykseen hotellille. LEGOLAND-pääsyliput (2 päivää) sisältyvät matkan hintaan.

Lalandia lomahuoneistot: Huoneiston saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää säilytykseen
vapaa-ajankeskuksen maksullisiin tallelokeroihin. Aquadome -vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö sisältyy matkan hintaan. Lalandiaan majoittuville LEGOLAND -liput eivät sisälly matkan hintaan.

Vejle Center Hotel: Lentokentältä lähdetään päiväksi LEGOLANDiin. LEGOLAND-pääsyliput (2 päivää) sisältyvät matkan hintaan. Matkatavarat voi jättää säilytykseen linja-autoon. Päivän aikana tarvittavat tavarat voi pakata vaikkapa selkäreppuun. Illansuussa kuljetus hotellille. Ajomatka Vejlen kaupunkiin on noin 25 km (30 min).

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

TIISTAI: Toinen päivä LEGOLAND -puistossa/Lalandiassa

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään!

Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village -asukkaille: päivä LEGOLAND -puistossa oman aikataulun mukaan.

Vejle Center -hotellin asukkaille: LEGOLAND-kuljetus sisältyy matkan hintaan. Opas kertoo tarkemmat kuljetusaikatauut kohteessa. 

Lalandian asukkaille: Lalandian majoitushintaan sisältyy Aquadome -sisävesipuiston ja Monky Tonky Land
-sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö niiden aukioloaikoina. Myös Legoland on kävelymatkan
päässä (pääsyliput lisämaksusta paikan päältä).

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

KESKIVIIKKO: Päivä vapaata omatoimiselle ohjelmalle

TORSTAI: Päivä vapaata omatoimiselle ohjelmalle

PERJANTAI: Billund - Helsinki 

Kuljetus lentokentälle aamupäivällä ja lento Tanskasta Suomeen.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

MAJOITUS

 • Hotel LEGOLAND, Aastvej 10, 7190 Billund, www.hotellegoland.dk
 • LEGOLAND Holiday Village, Ellehammers Allé 2, 7190 Billund
 • Lalandia lomahuoneistot, Ellehammers Allé 3, 7190 Billund, www.lalandia.dk
 • Vejle Center Hotel, Willy Sorensens Plads 3, 7100 Vejle, www.vejlecenterhotel.dk

HINTAAN SISÄLTYY (Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttökuljetukset kohteessa
 • Vejle Centerissä majoittuville: Legopäivinä yhteiskuljetus Hotelli-LEGOLAND-hotelli
 • majoitus (4 yötä)
 • aamiainen
 • kahden päivän pääsylippu Legolandiin (sisältää mm. laitteiden käytön ja sisäänpääsyn
 • Atlantis by Sealife -akvaarioon)
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

HINTAAN SISÄLTYY (Lalandia lomahuoneistot)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • majoitus (4 yötä, ei aterioita)
 • sisäänpääsy Lalandia Aquadome-vesipuistoon ja Monky Tonky Landiin aukioloaikoina
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

Hyvä tietää Lalandiasta: Lalandian huoneistossa ei ole päivittäistä siivousta. Loman aikana
tarvittavat välttämättömyystarvikkeet (mm. wc-paperi, tiskiaine jne.) tulee hankkia itse. 
Liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet) sekä kevyt loppusiivous sisältyvät hintaan. Vauvojen liinavaatteet
tulee ottaa itse mukaan. Sähkön ja veden kulutus maksetaan suoraan Lalandian palvelukeskukseen
ennen lähtöä. Maksun määrää voi seurata television kautta. Liput LEGOLAND -puistoon voi ostaa  lisämaksusta paikan päällä. 

LISÄMAKSUSTA

 • Givskud Zoo -retki tiistaisin

Lisätietoa Legolandista: www.legoland.dk
Lisätietoa Lalandiasta: www.lalandia.dk
Lisätietoa Givskud Zoosta: www.givskudzoo.fi

Matkaohjelma ti-to

MATKAOHJELMA KESÄ 2017 (tiistai-torstai)

LEGOLAND on toimintaa, tekemistä, vauhtia ja elämyksiä - tervetuloa mukaan kesän hauskimmalle matkalle! Lennämme suoraan Tanskaan, Legolandin ja Lalandian viereen. 

TIISTAI: Helsinki-Billund

Lento Helsingistä Tanskaan, Billundin kentälle. Matkavekan opas on vastassa lentokentällä. Kuljetus
hotellille ja majoittuminen. Ajomatka lentokentältä Lalandiaan, LEGOLAND Holiday Villageen ja
Hotel Legolandiin on noin 2 km (10 min). Vejle Center -hotelliin on noin 25 km (30 min). Sama bussi voi
viedä matkustajia useampaan eri hotelliin. Ilta vapaata.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

KESKIVIIKKO: LEGOLAND tai Lalandia

Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village majoittuville: Hotellista on suora sisäänpääsy puistoon sen aukioloaikoina. Hintaan sisältyy kahden päivän pääsylippu Legolandiin. Puistoon on kävelymatka. 

Vejle Center Hotellissa majoittuville: Päivä Legolandissa (kuljetus hotellilta Legolandiin ja takaisin).

Lalandiassa majoittuville: Lalandian majoitushintaan sisältyy Aquadome -sisävesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö niiden aukioloaikoina. Myös Legoland on kävelymatkan päässä (pääsyliput lisämaksusta).

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

TORSTAI: Toinen päivä Legolandissa/ Lalandiassa ja lento Billund-Helsinki

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään!

Lisätietoa huoneenluovutuksesta ja kotiinlähdöstä:

Hotel LEGOLAND/ LEGOLAND Holiday Village: Aamiainen hotellissa. Huoneenluovutus klo 11.00 mennessä, jonka jälkeen matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille. Kuljetus illansuussa hotelllilta lentokentälle, josta lento Helsinkiin.

Vejle Center Hotel: Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutus aamulla ja lähtö Legolandiin. Matkatavarat jätetään säilytykseen linja-autoon päivän ajaksi. Pakkaa päivän aikana tarvitsemasi tavarat esim. selkäreppuun. Legolandista kuljetus suoraan lentokentälle illansuussa ja lento Helsinkiin.

Lalandia: Lomahuoneiston luovutus klo 10.00 mennessä. Sähkön ja veden kulutus maksetaan palvelukeskukseen uloskirjautumisen yhteydessä. Palvelukeskuksessa on maksullisia säilytyslokeroita matkatavaroille. Vesipuisto on  normaalisti käytössä myös lähtöpäivänä. Illalla kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

MAJOITUS

 • Hotel LEGOLAND, Aastvej 10, 7190 Billund, www.hotellegoland.dk
 • LEGOLAND Holiday Village, Ellehammers Allé 2, 7190 Billund,
 • Lalandia lomahuoneistot, Ellehammers Allé 3, 7190 Billund, www.lalandia.dk
 • Vejle Center Hotel, Willy Sorensens Plads 3, DK-7100 Vejle, www.vejlecenterhotel.dk

HINTAAN SISÄLTYY (Vejle Center Hotel, Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Vejle Centerissä majoittuville: Legopäivinä yhteiskuljetus Hotelli-LEGOLAND-hotelli
 • majoitus (2 yötä)
 • aamiainen (ke ja to)
 • kahden päivän pääsylippu Legolandiin (sisältää mm. laitteiden käytön ja sisäänpääsyn
 • Atlantis by Sealife -akvaarioon)
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelt kohteessa.

HINTAAN SISÄLTYY (Lalandia lomahuoneistot)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • majoitus (2 yötä, ei aterioita)
 • sisäänpääsy Lalandia Aquadome-vesipuistoon ja Monky Tonky Landiin aukioloaikoina
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

Hyvä tietää Lalandiasta: Lalandian huoneistossa ei ole päivittäistä siivousta. Loman aikana tarvittavat välttämättömyystarvikkeet (mm. wc-paperi, tiskiaine jne.) tulee hankkia itse. Liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet) sekä kevyt loppusiivous sisältyy hintaan. Vauvojen liinavaatteet tulee ottaa itse mukaan. Sähkön ja veden kulutus maksetaan suoraan Lalandian palvelukeskukseen ennen lähtöä. Maksun määrää voi seurata television kautta. 

Lisätietoa Legolandista: www.legoland.dk
Lisätietoa Lalandiasta: www.lalandia.dk
Lisätietoa Givskud Zoosta: www.givskudzoo.fi

Matkaohjelma ke-la

MATKAOHJELMA KESÄ 2017 (keskiviikko-lauantai)

LEGOLAND on toimintaa, tekemistä, vauhtia ja elämyksiä - tervetuloa mukaan kesän hauskimmalle matkalle! Lennämme suoraan Tanskaan, Legolandin ja Lalandian viereen. 

KESKIVIIKKO: Helsinki - Billund ja Legoland/ Lalandia

Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan. LEGOLAND avaa ovensa kello 10.00.

Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village: Huoneet saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää tarvittaessa säilytykseen hotellille. LEGOLAND-pääsyliput (2 päivää) sisältyvät matkan hintaan.

Lalandia lomahuoneistot: Huoneiston saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää säilytykseen
vapaa-ajankeskuksen maksullisiin tallelokeroihin. Aquadome -vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö sisältyy matkan hintaan.

Vejle Center Hotel: Lentokentältä lähdetään päiväksi LEGOLANDiin. Matkatavarat voi jättää säilytykseen linja-autoon. Päivän aikana tarvittavat tavarat voi pakata vaikkapa selkäreppuun. Illansuussa kuljetus hotellille. Ajomatka Vejlen kaupunkiin on noin 25 km (30 min).

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

TORSTAI: Toinen päivä Legolandiassa / Lalandiassa

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään!

Vejle Center -hotellin asukkailla LEGOLAND -kuljetus sisältyy matkan hintaan. LEGOLAND-päivä noin klo 10.00-18.00. Tarkemmat ajat vahvistuvat kohteessa.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

PERJANTAI: Päivä vapaata omatoimiselle ohjelmalle.

LAUANTAI: Billund-Helsinki

Päivä vapaata, illalla lento Billund-Helsinki. Huoneet luovutetaan aamupäivän aikana, jonka jälkeen matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille.

Lisätietoa huoneenluovutuksesta ja kotiinlähdöstä: 

Lalandia: Lomahuoneiston luovutus klo 10.00 mennessä. Sähkön ja veden kulutus maksetaan  palvelukeskukseen uloskirjautumisen yhteydessä. Palvelukeskuksessa on maksullisia säilytyslokeroita matkatavaroille.

Hotel LEGOLAND/ LEGOLAND Holiday Village: Aamiainen hotellissa. Huoneenluovutus klo 11.00 mennessä, jonka jälkeen matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille.

Vejle Center Hotel: Aamiainen hotellissa. Huoneenluovutus klo 11.00 mennessä, jonka jälkeen matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille. Kuljetus lentokentälle illansuussa ja lento Helsinkiin.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

MAJOITUS

 • Hotel LEGOLAND, Aastvej 10, 7190 Billund, www.hotellegoland.dk
 • LEGOLAND Holiday Village, Ellehammers Allé 2, 7190 Billund
 • Lalandia lomahuoneistot, Ellehammers Allé 3, 7190 Billund, www.lalandia.dk
 • Vejle Center Hotel, Willy Sorensens Plads 3, 7100 Vejle, www.vejlecenterhotel.dk

HINTAAN SISÄLTYY (Vejle Center Hotel, Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Vejle Centerissä majoittuville: Legopäivinä yhteiskuljetus Hotelli-LEGOLAND-hotelli
 • majoitus (3 yötä)
 • aamiainen
 • kahden päivän pääsylippu Legolandiin (sisältää mm. laitteiden käytön ja sisäänpääsyn
 • Atlantis by Sealife -akvaarioon)
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

HINTAAN SISÄLTYY (Lalandia lomahuoneistot)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • majoitus (3 yötä, ei aterioita)
 • sisäänpääsy Lalandia Aquadome-vesipuistoon ja Monky Tonky Landiin aukioloaikoina
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

Hyvä tietää Lalandiasta: Lalandian huoneistossa ei ole päivittäistä siivousta. Loman aikana tarvittavat välttämättömyystarvikkeet (mm. wc-paperi, tiskiaine jne.) tulee hankkia itse. Liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet) sekä kevyt loppusiivous sisältyvät hintaan. Vauvojen liinavaatteet tulee ottaa itse mukaan. Sähkön ja veden kulutus maksetaan suoraan Lalandian palvelukeskukseen ennen lähtöä. Maksun määrää voi seurata television kautta.

Lisätietoa Legolandista: www.legoland.dk
Lisätietoa Lalandiasta: www.lalandia.dk,
Lisätietoa Givskud Zoosta: www.givskudzoo.fi

Matkaohjelma to-su

MATKAOHJELMA KESÄ 2017 (torstai-sunnuntai)

LEGOLAND on toimintaa, tekemistä, vauhtia ja elämyksiä - tervetuloa mukaan kesän hauskimmalle matkalle! Lennämme suoraan Tanskaan, Legolandin ja Lalandian viereen. 

TORSTAI: HELSINKI-BILLUND

Lento Helsingistä Tanskaan, Billundin kentälle. Matkavekan opas on vastassa lentokentällä. Kuljetus
hotellille ja majoittuminen. Ajomatka lentokentältä Lalandiaan, LEGOLAND Holiday Villageen ja
Hotel Legolandiin on noin 2 km (10 min). Vejle Center -hotelliin on noin 25 km (30 min). Sama bussi voi
viedä matkustajia useampaan eri hotelliin. Ilta vapaata.

PERJANTAI: Päivä Legolandiassa/ Lalandiassa

Vejle Center -hotellin asukkailla LEGOLAND-kuljetus sisältyy matkan hintaan. Oppaat kertovat tarkemmat lähtö- ja paluuajat kuljetuksille.

Lalandia: Lalandian majoitushintaan sisältyy Aquadome -sisävesipuiston ja Monky Tonky Land
-sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö niiden aukioloaikoina. Myös Legoland on kävelymatkan päässä (pääsyliput lisämaksusta).

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

LAUANTAI: Toinen päivä Legolandissa/ Lalandiassa

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään!

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

SUNNUNTAI: Billund-Helsinki

Aamiainen hotellissa, kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

MAJOITUS

 • Hotel LEGOLAND, Aastvej 10, 7190 Billund, www.hotellegoland.dk
 • LEGOLAND Holiday Village, Ellehammers Allé 2, 7190 Billund
 • Lalandia lomahuoneistot, Ellehammers Allé 3, 7190 Billund, www.lalandia.dk
 • Vejle Center Hotel, Willy Sorensens Plads 3, 7100 Vejle, www.vejlecenterhotel.dk


HINTAAN SISÄLTYY (Vejle Center Hotel, Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Vejle Centerissä majoittuville: Legopäivinä yhteiskuljetus Hotelli-LEGOLAND-hotelli
 • majoitus (3 yötä)
 • aamiainen
 • kahden päivän pääsylippu Legolandiin (sisältää mm. laitteiden käytön ja sisäänpääsyn
 • Atlantis by Sealife -akvaarioon)
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

HINTAAN SISÄLTYY (Lalandia lomahuoneistot)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • majoitus (3 yötä, ei aterioita)
 • sisäänpääsy Lalandia Aquadome-vesipuistoon ja Monky Tonky Landiin aukioloaikoina
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

Hyvä tietää Lalandiasta: Lalandian huoneistossa ei ole päivittäistä siivousta. Loman aikana
tarvittavat välttämättömyystarvikkeet (mm. wc-paperi, tiskiaine jne.) tulee hankkia itse. 
Liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet) sekä kevyt loppusiivous sisältyvät hintaan. Vauvojen liinavaatteet
tulee ottaa itse mukaan. Sähkön ja veden kulutus maksetaan suoraan Lalandian palvelukeskukseen
ennen lähtöä. Maksun määrää voi seurata television kautta.

Lisätietoa Legolandista: www.legoland.dk
Lisätietoa Lalandiasta: www.lalandia.dk,
Lisätietoa Givskud Zoosta: www.givskudzoo.fi

Matkaohjelma pe-ma

MATKAOHJELMA KESÄ 2017 (perjantai-maanantai)

LEGOLAND on toimintaa, tekemistä, vauhtia ja elämyksiä - tervetuloa mukaan kesän hauskimmalle matkalle! Lennämme suoraan Tanskaan, Legolandin ja Lalandian viereen. 

PERJANTAI: Helsinki - Billund ja päivä Legolandissa/Lalandiassa

Matkavekan opas on vastassa lentokentällä. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan. LEGOLAND avaa ovensa kello 10.00.

Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village: Huoneet saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää tarvittaessa säilytykseen hotellille. LEGOLAND-pääsyliput (2 päivää) sisältyvät matkan hintaan.

Lalandia lomahuoneistot: Huoneiston saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää säilytykseen
vapaa-ajankeskuksen maksullisiin tallelokeroihin. Aquadome -vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö sisältyy matkan hintaan.

Vejle Center Hotel: Lentokentältä lähdetään päiväksi LEGOLANDiin. Matkatavarat voi jättää säilytykseen linja-autoon. Päivän aikana tarvittavat tavarat voi pakata vaikkapa selkäreppuun. Illansuussa kuljetus hotellille.Ajomatka Vejlen kaupunkiin on noin 25 km (30 min).

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

LAUANTAI: Toinen päivä Legolandissa/ Lalandiassa

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään!

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

SUNNUNTAI: Päivä vapaata omatoimiselle ohjelmalle

MAANANTAI: Billund - Helsinki

Kuljetus lentokentälle aamupäivällä ja lento Tanskasta Suomeen.

Lalandia: Sähkön ja veden kulutus maksetaan palvelukeskukseen edellisenä iltana.

Hotel LEGOLAND/ LEGOLAND Holiday Village: Aamiainen hotellissa. Huoneenluovutus klo 11.00 mennessä, jonka jälkeen matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille.

Vejle Center Hotel: Aamiainen hotellissa. Huoneenluovutus klo 11.00 mennessä, jonka jälkeen matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

MAJOITUS

 • Hotel LEGOLAND, Aastvej 10, 7190 Billund, www.hotellegoland.dk
 • LEGOLAND Holiday Village, Ellehammers Allé 2, 7190 Billund
 • Lalandia lomahuoneistot, Ellehammers Allé 3, 7190 Billund, www.lalandia.dk
 • Vejle Center Hotel, Willy Sorensens Plads 3, 7100 Vejle, www.vejlecenterhotel.dk

HINTAAN SISÄLTYY (Vejle Center Hotel, Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Vejle Centerissä majoittuville: Legopäivinä yhteiskuljetus Hotelli-LEGOLAND-hotelli
 • majoitus (3 yötä)
 • aamiainen
 • kahden päivän pääsylippu Legolandiin (sisältää mm. laitteiden käytön ja sisäänpääsyn
 • Atlantis by Sealife -akvaarioon)
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

HINTAAN SISÄLTYY (Lalandia lomahuoneistot)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • majoitus (3 yötä, ei aterioita)
 • sisäänpääsy Lalandia Aquadome-vesipuistoon ja Monky Tonky Landiin aukioloaikoina
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

Hyvä tietää Lalandiasta: Lalandian huoneistossa ei ole päivittäistä siivousta. Loman aikana
tarvittavat välttämättömyystarvikkeet (mm. wc-paperi, tiskiaine jne.) tulee hankkia itse.
Liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet) sekä kevyt loppusiivous sisältyvät hintaan. Vauvojen liinavaatteet
tulee ottaa itse mukaan. Sähkön ja veden kulutus maksetaan suoraan Lalandian palvelukeskukseen
ennen lähtöä. Maksun määrää voi seurata television kautta.

Lisätietoa Legolandista: www.legoland.dk
Lisätietoa Lalandiasta: www.lalandia.dk,
Lisätietoa Givskud Zoosta: www.givskudzoo.fi

Matkaohjelma la-ti

MATKAOHJELMA KESÄ 2017 (lauantai-tiistai)

LEGOLAND on toimintaa, tekemistä, vauhtia ja elämyksiä - tervetuloa mukaan kesän hauskimmalle matkalle! Lennämme suoraan Tanskaan, Legolandin ja Lalandian viereen. 

LAUANTAI: Helsinki - Billund
Lento Helsingistä Tanskaan, Billundin kentälle. Matkavekan opas on vastassa lentokentällä. Kuljetus
hotellille ja majoittuminen. Ajomatka lentokentältä Lalandiaan, LEGOLAND Holiday Villageen ja
Hotel Legolandiin on noin 2 km (10 min). Vejle Center -hotelliin on noin 25 km (30 min). Sama bussi voi
viedä matkustajia useampaan eri hotelliin. Ilta vapaata.

SUNNUNTAI: Päivä Legolandissa/Lalandiassa

Vejle Center -hotellin asukkailla LEGOLAND-kuljetus sisältyy matkan hintaan.

Lalandia: Lalandian majoitushintaan sisältyy Aquadome -sisävesipuiston ja Monky Tonky Land
-sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö niiden aukioloaikoina. Myös Legoland on kävelymatkan
päässä (pääsyliput lisämaksusta).

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

MAANANTAI: Toinen päivä Legolandissa/ Lalandiassa

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään!

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

TIISTAI: Billund - Helsinki 

Päivä vapaata. Mahdollisuus osallistua lisämaksulliselle Givskud Zoo -retkelle. Illansuussa kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin.

Lalandia: Huoneistot luovutetaan lähtöpäivänä klo 10 mennessä, jonka jälkeen tavarat voi jättää säilytykseen palvelukeskuksen maksullisiin tallelokeroihin. Sähkön ja veden kulutus maksetaan palvelukeskukseen huoneiston luovutuksen yhteydessä.

Hotel LEGOLAND/ LEGOLAND Holiday Village: Aamiainen hotellissa. Huoneenluovutus klo 11.00 mennessä, jonka jälkeen matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille.

Vejle Center Hotel: Aamiainen hotellissa. Huoneenluovutus klo 11.00 mennessä, jonka jälkeen matkatavarat voi jättää säilytykseen hotellille. Kuljetus lentokentälle illansuussa ja lento Helsinkiin.

Mikäli osallistut Givskud Zoo -retkelle, otetaan matkatavarat mukaan retkibussiin. Retkeltä mennään suoraan lentokentälle.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

MAJOITUS

 • Hotel LEGOLAND, Aastvej 10, 7190 Billund, www.hotellegoland.dk
 • LEGOLAND Holiday Village, Ellehammers Allé 2, 7190 Billund
 • Lalandia lomahuoneistot, Ellehammers Allé 3, 7190 Billund, www.lalandia.dk
 • Vejle Center Hotel, Willy Sorensens Plads 3, 7100 Vejle, www.vejlecenterhotel.dk

HINTAAN SISÄLTYY (Vejle Center Hotel, Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Vejle Centerissä majoittuville: Legopäivinä yhteiskuljetus Hotelli-LEGOLAND-hotelli
 • majoitus (3 yötä)
 • aamiainen
 • kahden päivän pääsylippu Legolandiin (sisältää mm. laitteiden käytön ja sisäänpääsyn
 • Atlantis by Sealife -akvaarioon)
 • Matkavekan suomenkileinen opaspalvelu kohteessa.

HINTAAN SISÄLTYY (Lalandia lomahuoneistot)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • majoitus (3 yötä, ei aterioita)
 • sisäänpääsy Lalandia Aquadome-vesipuistoon ja Monky Tonky Landiin aukioloaikoina
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

Hyvä tietää Lalandiasta: Lalandian huoneistossa ei ole päivittäistä siivousta. Loman aikana
tarvittavat välttämättömyystarvikkeet (mm. wc-paperi, tiskiaine jne.) tulee hankkia itse.
Liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet) sekä kevyt loppusiivous sisältyvät hintaan. Vauvojen liinavaatteet
tulee ottaa itse mukaan. Sähkön ja veden kulutus maksetaan suoraan Lalandian palvelukeskukseen
ennen lähtöä. Maksun määrää voi seurata television kautta.

LISÄMAKSUSTA

 • Givskud Zoo -retki tiistaisin

Lisätietoa Legolandista: www.legoland.dk
Lisätietoa Lalandiasta: www.lalandia.dk
Lisätietoa Givskud Zoosta: www.givskudzoo.fi

Matkaohjelma su-ke

MATKAOHJELMA KESÄ 2017 (sunnuntai-keskiviikko)

LEGOLAND on toimintaa, tekemistä, vauhtia ja elämyksiä - tervetuloa mukaan kesän hauskimmalle matkalle! Lennämme suoraan Tanskaan, Legolandin ja Lalandian viereen. 

SUNNUNTAI: Helsinki - Billund ja päivä Legolandissa/Lalandiassa

Matkavekan opas on vastassa lentokentällä. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan. LEGOLAND avaa ovensa kello 10.00.

Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village: Huoneet saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää tarvittaessa säilytykseen hotellille. LEGOLAND-pääsyliput (2 päivää) sisältyvät matkan hintaan.

Lalandia lomahuoneistot: Huoneiston saa käyttöön klo 15 jälkeen. Matkatavarat voi jättää säilytykseen
vapaa-ajankeskuksen maksullisiin tallelokeroihin. Aquadome -vesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö sisältyy matkan hintaan.

Vejle Center Hotel: Lentokentältä lähdetään päiväksi LEGOLANDiin. Matkatavarat voi jättää säilytykseen linja-autoon. Päivän aikana tarvittavat tavarat voi pakata vaikkapa selkäreppuun. Illansuussa kuljetus hotellille. Ajomatka Vejlen kaupunkiin on noin 25 km (30 min).

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

MAANANTAI: Toinen päivä Legolandissa/Lalandiassa

Legolandissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi! Joko tutustuit LEGO Ninjago-alueeseen? Voit vierailla uudelleen suosikkilaitteissasi tai käydä katsastamassa mitä uutta löydät minimaasta tänään. Jos et eilen vieraillut Polar Landissa tai Atlantiksen vedenalaisessa maailmassa, kannattaa se tehdä tänään!

Vejle Center -hotellin asukkailla LEGOLAND-kuljetus sisältyy matkan hintaan.

Lalandia: Lalandian majoitushintaan sisältyy Aquadome -sisävesipuiston ja Monky Tonky Land -sisäleikkipuiston rajoittamaton käyttö niiden aukioloaikoina. Myös Legoland on kävelymatkan päässä (pääsyliput lisämaksusta).

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

TIISTAI: Päivä vapaata omatoimiselle ohjelmalle

KESKIVIIKKO: Billund - Helsinki 

Kuljetus lentokentälle aamupäivällä ja lento Tanskasta Suomeen.

Aikataulut ja kuljetukset kohteessa: Oppaat ilmoittavat tarkemmat kellonajat perillä ja ne ovat nähtävissä myös Matkavekan hotellikansiossa.

MAJOITUS

 • Hotel LEGOLAND, Aastvej 10, 7190 Billund, www.hotellegoland.dk
 • LEGOLAND Holiday Village, Ellehammers Allé 2, 7190 Billund
 • Lalandia lomahuoneistot, Ellehammers Allé 3, 7190 Billund, www.lalandia.dk
 • Vejle Center Hotel, Willy Sorensens Plads 3, 7100 Vejle, www.vejlecenterhotel.dk

HINTAAN SISÄLTYY (Vejle Center Hotel, Hotel LEGOLAND ja LEGOLAND Holiday Village)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Vejle Centerissä majoittuville: Legopäivinä yhteiskuljetus Hotelli-LEGOLAND-hotelli
 • majoitus (3 yötä)
 • aamiainen
 • kahden päivän pääsylippu Legolandiin (sisältää mm. laitteiden käytön ja sisäänpääsyn
 • Atlantis by Sealife -akvaarioon)
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

HINTAAN SISÄLTYY (Lalandia lomahuoneistot)

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Billund-Helsinki
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • majoitus (3 yötä, ei aterioita)
 • sisäänpääsy Lalandia Aquadome-vesipuistoon ja Monky Tonky Landiin aukioloaikoina
 • Matkavekan suomenkielinen opaspalvelu kohteessa.

Hyvä tietää Lalandiasta: Lalandian huoneistossa ei ole päivittäistä siivousta. Loman aikana
tarvittavat välttämättömyystarvikkeet (mm. wc-paperi, tiskiaine jne.) tulee hankkia itse.
Liinavaatteet (lakanat ja pyyhkeet) sekä kevyt loppusiivous sisältyvät hintaan. Vauvojen liinavaatteet
tulee ottaa itse mukaan. Sähkön ja veden kulutus maksetaan suoraan Lalandian palvelukeskukseen
ennen lähtöä. Maksun määrää voi seurata television kautta.

LISÄMAKSUSTA

 • Givskud Zoo -retki tiistaisin

Lisätietoa Legolandista: www.legoland.dk
Lisätietoa Lalandiasta: www.lalandia.dk,
Lisätietoa Givskud Zoosta: www.givskudzoo.fi

Hyvä tietää

Tarkista, että varausvahvistuksen tiedot, mm. matkustajien nimet ja matkapäivämäärät pitävät paikkansa. Jos tiedoissa on jotakin korjattavaa, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme myynti@matkavekka.fi tai puh. 020 120 4000.

Ilmoittautuminen lennolle
Finnairin lähtöselvitys tapahtuu Helsinki-Vantaan lentoasemalla terminaalissa T2. Lähtöselvitys tulee tehdä hyvissä ajoin joko internetissä tai lentokentän lähtöselvitysautomaatilla. Ruumaan menevät matkatavarat jätetään lentoaseman bag drop -tiskille. Varmista, että sinulle jää aikaa tarvittaviin turvatarkastuksiin lentoasemalla, ja että ehdit portille ajoissa. Lähtöselvityksen voi tehdä internetissä aikaisintaan 36 tuntia ennen lennon lähtöä. Lentoasemalla lähtöselvitys avautuu viimeistään kaksi tuntia ennen lennon lähtöä. Helsinki-Vantaan lentoasemalla voit tehdä lähtöselvityksen myös lentoasi edeltävänä iltana klo 18.00-21.30. Lähtöselvitys internetissä tai Helsinki-Vantaan lentokentän automaatilla toimii Matkavekan varaustunnuksen kuudella viimeisellä numerolla (jätä alusta kaksi numeroa pois).

Matkatavarat
Ruumaan menevä matkatavara: sallittu matkatavaramäärä/ henkilö on yksi kappale, jonka enimmäispaino enintään 23 kg ja ulkomitat yhteensä enintään 158 cm. Matkustamoon otettava käsimatkatavara: yksi kappale, jonka ulkomitat ovat enintään 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg. Kaikissa matkatavaroissa on oltava matkustajan nimi ja osoite, myös laukun sisäpuolella.

Käsimatkatavaraan ei saa pakata teräviä esineitä. Myös nesteiden kuljetusta on rajoitettu. Nesteiden tulee olla pakattuna enintään 100 ml kokoisiin pakkauksiin, jotka mahtuvat läpinäkyvään, enintään litran kokoiseen uudelleen suljettavaan pussiin. Lisätietoja www.finavia.fi

Matkustusasiakirjat 
Matkustajan on aina pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa matkan eri vaiheissa. Tähän tarkoitukseen käy esim. passi tai kuvallinen henkilökortti.

Finnairin lennoilla hyväksytyt matkustusasiakirjat/ Suomen ja Skandinavian sisäiset lennot:
16 vuotta täyttäneillä henkilöillä on oltava mukana joko passi, kuvallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti.
Alle 16-vuotiailta, jotka matkustavat vanhempiensa seurassa, ei vaadita omaa henkilökorttia.
Alle 16-vuotiailla, jotka matkustavat yksin tai jonkun muun kuin vanhempansa kanssa, on oltava mukana joko passi, kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti.

Important information for non-Finnish citizens 
If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa requirements from the nearest embassy of the destination country yourself.

Lisäpalvelut lennoille
Lisäpalvelut (mm. istumapaikat, lisämatkatavarat) ovat varattavissa noin kuukausi ennen lähtöä Finnairin sivuilta www.finnair.fi -> lisäpalvelut Lomapaketteihin. Valitse matkanjärjestäjäksi Lomamatkat. Varaustunnus on Lomamatkojen varausnumero.

Ateriat Finnairin lennoilla
Finnairin Euroopan reittilennoilla ateriat ovat maksullisia. Lennoilla toimii välipalamyynti SkyBistro-valikoimasta ja lennolle on myös tilattavissa lämpimiä aterioita. Maksutta tarjotaan kahvia/teetä ja mustikkamehua.

Matkalle mukaan
Legolandissa ollaan pääsääntöisesti ulkona; varaudu vaihteleviin kesäsäihin, aurinkoon ja sateeseen. Pakkaa mukaan myös lämmintä vaatetta ja laita jalkaan mukavat kengät, sillä alueet ovat laajoja ja nähtävää on paljon. Legolandin matkalle voi ottaa mukaan myös uimavarusteet, sillä Merirosvomaassa on 
mahdollisuus vesileikkeihin. Vejle Center -hotellin vieressä on uimahalli ja Billundissa, kävelymatkan päässä Legolandista, on Skandinavian suurin sisävesipuisto Lalandia Aquadome (erillinen sisäänpääsymaksu muille kuin Lalandia lomahuoneistoihin majoittuville).

Valuutta
Rahayksikkö on Tanskan kruunu (DKK). Rahaa voi vaihtaa jo etukäteen tai perillä kohteessa. Kruunuja voi myös nostaa luottokorteilla automaateista. Legolandissa on rahanvaihto ja pankkiautomaatti.

Liikkeiden aukiolo
Tanskassa kauppojen aukioloajat ovat lyhyempiä kuin Suomessa. Liikkeet ovat yleensä auki ma-to klo 10.00-18.00 ja pe 9-19/20. Lauantaisin pienet kaupat suljetaan yleensä jo klo 12-13 ja ostoskeskukset viimeistään klo 17.00. Sunnuntaisin suurin osa kaupoista on kiinni.

Tämä matka on valmismatka, josta on asetettu vakuus Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV). Vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkatoimisto Oy Matkavekka. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Matkavekan lisä- ja erityisehtoja. Matkanjärjestäjä varaa oikeuden peruuttaa matkan tai matkasarjan vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua.

Yleiset valmismatkaehdot ja erityisehdot nähtävillä TÄSTÄ

Viimehetken peruutukset

Mikäli joudut perumaan matkan viime hetkellä esim. sairastumisen vuoksi, ilmoita peruutuksesta myyntipalveluumme puhelimitse 020 120 4000 (ma-pe 9-18, la 10-14 ja su klo 10-14). Aukioloaikojen ulkopuolella voit ilmoittaa peruutuksesta sähköpostilla myynti@matkavekka.fi. Kirjoita viestiin varausnumerosi, lähtöpäivämäärä, tiedot peruutettavista matkustajista sekä peruutuksen syy. Suosittelemme riittävän peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen ottamista jo matkan varausvaiheessa.

Sairaustapauksissa (edellyttää lääkärintodistusta, jossa mainitaan kykemättömyys lähteä matkalle) tai muun ylivoimaisen esteen (määritelty yleisissä valmismatkaehdoissa kohdissa 5.1-5.2.) vuoksi tapahtuvissa peruutuksissa kulut selvitetään tapauskohtaisesti. Näissä tapauksissa matkatoimistolla on oikeus periä toimistokulut, palvelumaksu sekä palveluntarjoajien Matkavekalta veloittamat kulut,joista Matkavekka ei saa hinnanpalautusta (esim. lentoliput, majoituspalvelut, ennakkoon maksetut retket, lipputilaukset jne.).

Huom! Poikkeukselliset peruutusehdot/ Lalandia lomahuoneistot

21-15 vrk ennen lähtöä tapahtuvista muutoksista/ peruutuksista Lalandia perii kuluina 50% majoitushinnasta.
Alle 15 vrk ennen lähtöä tehdyistä muutoksista/ peruutuksista Lalandia perii täydet kulut. Peruutuskulut tarkistetaan
tapauskohtaisesti Lalandiasta peruutushetkellä. Myös huoneistotyypin tai nimen muutos käsitellään 21 vrk
tai lähempänä lähtöä peruutuksena ja uutena varauksena.

Hyvää matkaa!