Tallinna

Virkisty minilomalla

Kaupunkiloma Tallinnassa piristää aina! 

Helppo ja edullinen tapa päästä irti arjesta on varata yhden tai useamman yön hotellipaketti Tallinnassa. Voit valita mieleisesi hotellin viehättävästä vanhastakaupungista tai modernimman vaihtoehdon keskustasta. Tallinkin nopeat laivat vievät sinut sujuvasti perille, ja olet lomalla heti, kun touvit irtoavat laiturista. Kätevä matkapaketti sisältää sekä laivamatkat että hotellin, ja voit varata molemmat samalla kertaa.

Matkapakettimme sisältävät:

  • Laivamatkat Star-luokassa Helsinki - Tallinna - Helsinki Tallink Shuttlella
  • Majoitus valitussa hotellissa
  • Aamiainen hotellissa

Valitse lähtöpäivä ja varaa matkasi!

Suodata hakutuloksia

Hakutulokset

Järjestä

(17)

Lähtö

Hinta

(1)

Kohteet

(3)

Matkatyyppi

(6)

Luokitus

(1)

Ateriat

(7)

Tilat ja palvelut

(1)

Kategoriat

(2)

Matkustajat

Lähtöpäivät

Näytä hakutulokset
Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kuvagalleria

Pääkaupunki: Tallinna Valuutta: euro Aikaero: UTC+2 Kielet: viro Asukasmäärä: 1,3 miljoonaa
Keskilämpötila
-5,5° tammikuu
-5,7° helmikuu
-2,2° maaliskuu
3,4° huhtikuu
9,7° toukokuu
14,5° kesäkuu
16,3° heinäkuu
15,3° elokuu
10,8° syyskuu
6,3° lokakuu
1,2° marraskuu
-2,9° joulukuu

Kartta

Näe ja koe Tallinnassa

Tallinnan vanhakaupunki
Tallinna on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Sen ainutlaatuinen vanhakaupunki kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon.

Merimuseo
Tallinnan lentosatamassa (Lennusadam) oleva merimuseo on yksi Tallinnan uusimmista museoista. Vanhoihin lentokonehangaareihin avattu museo tarjoaa mielenkiintoista nähtävää koko perheelle.

KUMU -taidemuseo
Baltian suurin taidemuseo sijaitsee Kadriorgin kauniissa puistossa. Taidemuseon rakennuksen on suunnitellut suomalainen arkkitehti Pekka Vapaavuori.

Ostoksille
Tallinnan ostosmahdollisuudet ovat erinomaiset. Kaupungista löytyy kaikkea aina pienistä liikkeistä isoihin ostoskeskuksiin. Kannattaa muistaa myös vanhankaupungin viehättävät putiikit.

Rocca Al Mare
Rocca Al Maren ulkoilmamuseoon on koottu eri aikakausilta ja alueilta peräisin olevia virolaisia vanhoja maalaistaloja sekä mm. kirkko, koulu, kievari ja sepän paja. Alueella on myös Tallinnan eläintarha ja suuri Rocca Al Maren kauppakeskus.

Hyvä tietää

Matkustajatiedot

Ennen matkaa matkustajan on ilmoitettava seuraavat tiedot matkavaraukseen: etunimi, sukunimi, sukupuoli, kansalaisuus ja syntymäaika. Ajoneuvosta vaaditaan rekisterinumero sekä korkeus- ja pituusmitat.

Mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta (esim. näkö- tai kuulovamma) tulee ilmoittaa matkavarauksen yhteydessä. Yhteystiedot johon laivayhtiö ja matkanjärjestäjä voi ilmoittaa mahdollisista aikataulumuutoksista tai poikkeustilanteista.

Matkustuasiakirjat

Kaikilla matkustajilla tulee olla matkalle lähtiessään mukanaan tarvittavat matkustusasiakirjat. Ilman asianmukaisia asiakirjoja matkustava asiakas voidaan käännyttää missä vaiheessa matkaa tahansa takaisin. Ilman tarvittavia asiakirjoja matkustaneet takaisin käännytetyt eivät ole oikeutettuja rahan palautukseen varatusta matkasta tai sen muuttamiseen kuluitta. Laivayhtiöt ja satamat noudattavat ISPS-säännöstöä (International Ship and Port Facility Security Code), joka velvoittaa laivayhtiötä ja satamaviranomaisia tekemään matkustusdokumenttien satunnaistarkastuksia. 

Varustamo edellyttää, että matkustajalla tulee aina olla matkalla mukana viranomaisen myöntämä asiakirja, jolla hän voi tarvittaessa todistaa henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöltä, joka ei halua todistaa tai joka ei pysty todistamaan henkilöllisyyttään ja/tai kansalaisuuttaan ja ilmoittamaan sitä pyydettäessä, voidaan evätä pääsy alukselle.

Huom! Matkustaja on lisäksi velvollinen huolehtimaan siitä, että hänellä on mukana matkustuskohteen viranomaismääräysten edellyttämät matkustusasiakirjat. Matkustaja on velvollinen ottamaan itse selvää passi- ja viisumimääräyksistä ja vastaa itse kaikista mahdollisista lisäkustannuksista, joita hänelle aiheutuu matkustusasiakirjojen puuttumisen vuoksi.

Matkustusasiakirjat Viroon matkustettaessa
• Suomen kansalaiset: Passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Muut EU-kansalaiset: Passi tai kuvallinen EU-standardien mukainen henkilökortti.
• Muiden maiden kansalaiset: Passi sekä tarvittaessa viisumi
• HUOM. Ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjana. Käytössä tulee olla sen maan henkilökortti, jonka kansalainen matkustaja on. Viisumisäännökset tulee tarkastaa erikseen valtiokohtaisesti.

Matkaliput, laivaannousukortit

Laivaannousukortit sekä meno- että paluumatkalle saa osanottajatodistusta vastaan Matkavekan lähtöselvityspisteestä, joka sijaitsee Länsisatamassa terminaalin sisääntulokerroksessa. Lähtöselvitys alkaa 1,5 tuntianennen laivan lähtöä. Säilytä laivaannousukortti huolellisesti. Se toimii myös t hyttiavaimena ja siihen voi olla tallennettuna etukäteen ostettuja palveluja, kuten ateriakuponkeja. Kastunut, taitettu tai esimerkiksi leikattu kortti ei enää toimi. Säilytäthän laivaannousukortin erillään puhelimesta ja sähkölaitteista, sillä laivaannousukortin magneettiraita voi vahingoittua ja puhelin tai muut sähkölaitteet voivat ottaa häiriötä magneettiraidasta.

Laivaannousu

Ilman ajoneuvoa matkustavien asiakkaiden tulee olla lähtöselvityksessä viimeistään 30 minuuttia ennen laivan lähtöä. Viimeinen lähtöselvitysaika on 30 minuuttia ennen lähtöaikaa. Suosittelemme kuitenkin ilman ajoneuvoa matkustaviakin ilmoittautumaan lähtöselvityksessä tuntia ennen. Lähtöselvitys sulkeutuu ja laivaannousu päättyy 20 minuuttia ennen laivan lähtöaikaa. Kun lähtöselvitys on päättynyt, laivaan ei enää pääse.  Automatkustajien tulee ilmoittautua autolähtöselvityksessä viimeistään tuntia ennen lähtöä

Terminaali Helsingissä

Länsisatama (Länsiterminaali 1 ja Länsiterminaali 2),Tyynenmerenkatu 8, 00220 Helsinki
Helsingin Länsisatamasta (Länsiterminaali 1) liikennöivät Tallinkin laivat Star, Superstar 28.1.2017 asti . Länsiterminaali 2 avauduttua 29.1.2017 siirtyvät Tallinkin Shuttle alukset Star ja Megastar liikennöimään uudesta terminaalista.

Terminaali Tallinnassa

Tallinnan D-terminaali, Lootsi 13, 10151 Tallinn

Tallinnassa

Kaikilla Tallinnan matkoilla on omatoiminen siirtyminen satamasta hotelliin ja takaisin. Hotellihuoneet saa käyttöön tulopäivänä yleensä klo 15.00 mennessä ja ne luovutetaan lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Hotelleissa on matkatavarasäilytys. Hotelliin kirjaudutaan passilla/kuvallisella henkilökortilla.