Limassol

Limassol

Limassol on hauska sekoitus vanhaa ja uutta: vanhankaupungin korttelit hurmaavat menneen ajan tunnelmallaan ja kivenheiton päässä on nykyajan kiireistä elämää sykkivä suurkaupunki kauppakatuineen ja muine paikallisine palveluineen. Ostoksia voi tehdä trendikkäissä liikkeissä, mutta myös kauppahallin tuoreiden herkkujen ja huumaavien tuoksujen äärellä. Limassolissa voit asua joko lähellä keskustaa tai rauhallisten rantojen tuntumassa; hotellialue levittäytyy pitkänä nauhana rannikolle. Hotellien läheisyydessä on kävelyteitä, viihtyisiä rantakahviloita ja siistejä rantapoukamia.

Limassolissa aistii meren ja vuorten läsnäolon, eikä tarvitse mennä kovin kauas päästäkseen kiehtoviin kyliin ja postikorttimaisemiin. Saarella on yhdeksäntuhatvuotinen historia, ja jokainen valloittaja on jättänyt jälkensä sen kulttuuriin. Otitpa allesi pyörän tai jalat, bussin tai taksin, et voi olla törmäämättä antiikin teattereihin, temppeleihin tai jopa kokonaisiin kaupunkeihin, jotka henkivät mennyttä aikaa. Missä tahansa liikutkin, saat nauttia myös saarelaisten sydämellisyydestä ja vieraanvaraisuudesta.

Lue lisää kohdeoppaasta

Kartta

Lentotiedot

Alustavat lentoaikataulut 2016

Lähtöpäivät ja -paikkakunnat alla.
Kohteet Pafos ja Limassol.

Keskiviikkolento, kevät ja syksy 2016

Lentoyhtiö Primera Air
Suomi–Pafos klo 07:00–11:45
Pafos–Suomi klo 12:45–17:20

Ajat ovat paikallisaikoja. Kyproksella on sama kellonaika kuin Suomessa.

Huom! Lähtö- ja paluuajat vaihtelevat paikkakunnittain. Ajat ovat suuntaa-antavia. Tarkista lähtöaika lentolipustasi! Ilmoittautuminen lentoasemalla viimeistään 2 tuntia ennen koneen lähtöä.

Mikäli lentoaikataulu muuttuu varauksenne jälkeen, Lomamatkat toimittaa uuden lentolipun


Lisämaksusta

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 12 €/hlö (etukäteen varattuna).
Matka lentoasemalta Pafoksen hotelleihin kestää noin 20 min (noin 15 km) ja Limassolin hotelleille noin 45 min (noin 65 km) liikenteestä riippuen.

Ateriat Primera Airin lennolle 26 €/aik.hlö (meno–paluu)
Lämmin ateria 26 €/aikuinen ja 13 €/2–14-vuotias.

Lähtökaupunki
Keskiviikkolento
Lähtöpäivät kevät 2016
Primera Air
Tampere 30.3.
Kuopio 6.4.
Pori 13.4.
Vaasa 20.4.
Oulu 27.4.
Lähtökaupunki
Keskiviikkolento
Lähtöpäivät syksy 2016
Primera Air
Kuopio 19.10.

Retket

Kaupunkikierros

Kaupunkiretken aikana tutustumme Limassolin turistialueeseen ja sen mielenkiintoiseen vanhaan kaupunginosaan, ostoskatuihin ja kauppahalliin. Kesto noin 4 tuntia. Hinta syksyllä 2015 aik. 20 €, lapset -50 %.

Retken voi varata jo Suomessa ennen matkaa.

Vuoristokylät

Lähde Troodosvuoriston mahtaviin maisemiin ja vuoristokyliin koko paiväksi. Keväällä käymme "ruusutalossa" ja syksyllä viinitilalla. Pysähtelemme kylissä, käymme kirkossa, maistelemme Commandaria-viiniä ja syömme vatsan täyteen maukasta kyproslaista ruokaa (lounas omakustanteinen). Retken aikana saat käsityksen kyproslaisesta elämastä ja värikkäästä historiasta. Hinta syksyllä 2015 aik. 36 €, lapset -50 %.

Retken voi varata jo Suomessa ennen matkaa.

Jaa tämä sivu sähköpostitse