• Limassol

Limassol

Kyproksen etelärannikolla sijaitseva hyvän tuulen lomakaupunki Limassol tarjoaa ainekset monipuoliseen lomaan. Limassol on nykyaikainen suurkaupunki, joka tarjoaa rantoja, viehättäviä keskiaikaisia kortteleita, muotiliikkeitä ja historiallisia nähtävyyksiä. Täältä löydät niin rauhallisia keitaita kuin vauhdikasta iltaelämää.

Limassol on hauska sekoitus vanhaa ja uutta: historialliset korttelit hurmaavat menneen ajan tunnelmallaan ja kivenheiton päässä vashastakaupungista on nykyajan kiireistä elämää sykkivä suurkaupunki kauppakatuineen ja muine paikallisine palveluineen. Ostoksia voi tehdä trendikkäissä liikkeissä, mutta myös kauppahallin tuoreiden herkkujen ja huumaavien tuoksujen äärellä. Limassolissa voit asua rantojen tuntumassa; hotellialue levittäytyy pitkänä nauhana rannikolle.

Limassolissa aistii meren ja vuorten läsnäolon, eikä tarvitse mennä kovin kauas päästäkseen kiehtoviin kyliin ja postikorttimaisemiin. Saarella on yhdeksäntuhatvuotinen historia, ja jokainen valloittaja on jättänyt jälkensä sen kulttuuriin. Otitpa allesi pyörän tai jalat, bussin tai taksin, et voi olla törmäämättä antiikin teattereihin, temppeleihin tai jopa kokonaisiin kaupunkeihin, jotka henkivät mennyttä aikaa. Missä tahansa liikutkin, saat nauttia myös saarelaisten sydämellisyydestä ja vieraanvaraisuudesta.

Limassol on ohjelmassamme ns. omatoimikohteena, joten Lomamatkojen opaspalvelut toimivat puhelimitse ja lentokenttäkuljetukset tulee huolehtia itse.

Lue lisää kohdeoppaasta

Kartta

Lentotiedot

Alustavat lentoaikataulut 2016

Lähtöpäivät ja -paikkakunnat alla.
Kohteet Pafos ja omatoimikohteena Limassol.

Keskiviikkolento, kevät 2016

Lentoyhtiö Primera Air
Suomi–Pafos klo 07:00–11:45
Pafos–Suomi klo 12:45–17:20

Ajat ovat paikallisaikoja. Kyproksella on sama kellonaika kuin Suomessa.

Huom! Lähtö- ja paluuajat vaihtelevat paikkakunnittain. Ajat ovat suuntaa-antavia. Tarkista lähtöaika lentolipustasi! Ilmoittautuminen lentoasemalla viimeistään 2 tuntia ennen koneen lähtöä.

Mikäli lentoaikataulu muuttuu varauksenne jälkeen, Lomamatkat toimittaa uuden lentolipun


Lisämaksusta

Lentokenttäkuljetus lentoasema– Pafoksen hotellit – lentoasema 12 €/hlö (etukäteen varattuna).
Matka lentoasemalta Pafoksen hotelleihin kestää noin 20 min (noin 15 km).

Limassol on ns. omatoimikohde, jonne emme järjestä kuljetusta. Matka lentoasemalta Limassoliin on noin 65 km.

Ateriat Primera Airin lennolle /suunta
Lämmin ateria 13 € /aikuinen /suunta ja 7 € /2–11-vuotias /suunta.

Lähtökaupunki
Keskiviikkolento
Lähtöpäivät kevät 2016
Primera Air
Kuopio 6.4.
Pori 13.4.
Vaasa 20.4.
Oulu 27.4.

Jaa tämä sivu sähköpostitse